Biedroneczka Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Mini co dziś zbroiłaś ? Błagam!!! Nie wywołujcie wilka z lasu!!!:mad: Mini ostatnio jest bardzo grzeczna. Staram się organizować jej jakieś zajęcia np. "zabijanie" butelek, czy "polowanie" i szaleńcze biegi z Pikusiem :diabloti: lub pogoń za mną oraz szczypanie mnie w tyłek :evil_lol: Quote
Biedroneczka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Mini jest od wczoraj w 7 niebie :loveu: Nurkuje i kopie jak szalona w mega zaspach :evil_lol: Quote
sisay Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Co było do przewidzenia! Niech przynajmniej psy mają troche radosci z tej zimy :D A zdjecia jakieś może będą?... Quote
Biedroneczka Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Mówisz i masz :cool1: chciałam nakręcić filmik jak Mini szaleje z butelką, ale aparat w tej temperaturze odmówił mi posłuszeństwa :angryy:. Zdjęcia robiłam z domu :oops: Z serii zgadnij gdzie jest Królowa Śniegu A tu zawołałam ją na śniadanie :diabloti: Mało sobie nóg nie połamała! Quote
Ty$ka Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Jest przecudowna :) Uwielbiam takie hasie :D Quote
marra Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 marra napisał(a):Mini co dziś zbroiłaś ? ups:oops: wybacz;) Mini grzeczna dziewczynka przecież jest ;) niech się wyszaleje na śniegu a co ! u mnie takie samo wariactwo:evil_lol: Quote
Biedroneczka Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 Jak tylko znajdę chwilę czasu na 100% zrobię fotki nowej Mini tzn. przefarbowała się dziewczyna. Jest teraz czarno - biała :angryy: W tej chwili mam kłopoty z moim kocurem Rico. Idiota przez 3 dni szlajał się gdzieś po wsi i nie staje na jedną łapę :mad: Quote
Ty$ka Posted February 23, 2012 Posted February 23, 2012 No pięknie... widzę, że podopieczni nie pozwalają Ci się nudzić... Quote
Biedroneczka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Nie trawię dogo! Napisałam wczoraj posta i nawet się nie pokazał! :angryy: Quote
Biedroneczka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Nowe fotki laseczki :cool3: Ona tak spała!!! :crazyeye: Uczcijmy minutą ciszy kolejną "ofiarę" Mini :diabloti: Kocham ciasteczka i wszelkie inne jedzonko :loveu: Quote
Ty$ka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Boska jest :) A hasiory mają dziwne pozy do spania ;P. Jak idzie jej szkolenie? Quote
Recommended Posts