Biedroneczka Posted February 25, 2012 Author Posted February 25, 2012 Jak idzie jej szkolenie?Taaa.... jeden krok do przodu i pięć do tyłu :placz: Quote
Ty$ka Posted February 25, 2012 Posted February 25, 2012 Eh, miałam nadzieję, ale właśnie teraz prysła :(... Mini nadal się boi ludzi? :( Quote
Biedroneczka Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Ona boi się ludzkiej ręki, boi się że ta ręka ją dotknie i stanie się coś złego. Czekam aż pogoda zrobi się stabilna i na moim placu nie będzie już bagien, wtedy umówię się z panią Olgą na konsultacje. Quote
Biedroneczka Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Na pierwszą Księżniczko!!! Quote
Biedroneczka Posted February 29, 2012 Author Posted February 29, 2012 Oj wiosna się robi!!!! Psy linieją, mniej jedzą i wygrzewają się w słoneczku lub korzystają z błotnych kąpieli:diabloti: Quote
Biedroneczka Posted March 1, 2012 Author Posted March 1, 2012 No dbam jak mogę o moich podopiecznych :evil_lol: Quote
Biedroneczka Posted March 3, 2012 Author Posted March 3, 2012 Mini ucywilizuj się wreszcie, bo inne psy tez potrzebują pomocy!:cool3: Quote
Lobaria Posted March 3, 2012 Posted March 3, 2012 [quote name='Biedroneczka']Mini ucywilizuj się wreszcie, bo inne psy tez potrzebują pomocy!:cool3:[/QUOTE] Pozdrawiam sunieczkę. Quote
Biedroneczka Posted March 7, 2012 Author Posted March 7, 2012 Ale miałam dzisiaj piękny sen! Śniło mi się, że Mini podeszła do mnie z własnej woli i dała się pogłaskać! Mam nadzieję, że ten sen niedługo się spełni :loveu: Quote
marra Posted March 7, 2012 Posted March 7, 2012 Biedroneczka napisał(a):Ale miałam dzisiaj piękny sen! Śniło mi się, że Mini podeszła do mnie z własnej woli i dała się pogłaskać! Mam nadzieję, że ten sen niedługo się spełni :loveu: Spełni się napewno :) trzeba dużo dużo cierpliwości i będzie dobrze ! :) Quote
Biedroneczka Posted March 10, 2012 Author Posted March 10, 2012 Dogo świruje a Mini grzeczna jak aniołek! Quote
Recommended Posts