sisay Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Udało Ci się może zrobić jej jakieś fajne zdjęcia? Cieszę się że zdecydowałaś się ją postawić "pod murem" - czasem taka metoda jest bardzo skuteczna, szczególnie w przypadku psów wyjątkowo inteligentnych ;) No serdeczne gratulacje również ode mnie! :) Quote
Biedroneczka Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Ogólnie zrobić Mini zdjęcie to wyższa szkoła jazdy :diabloti: Ona robi 1000 ruchów na minutę! Dzisiaj postaram się ją "upolować". Według Mini istnieje nowy sport tzn. dorwać jaskółkę! :mad: W pomieszczeniu gospodarczym mam gniazdo i wczoraj za wcześnie zamknęłam drzwi więc jaskółki nie miały jak wlecieć. Mini biegała i podskakiwała za nimi jak szalona! Myślałam, że się posikam ze śmiechu! Oczywiście jaskółki podlatywały jak najniżej i ją wkurzały :cool1: No serdeczne gratulacje również ode mnie! :smile: Dziękuję! Powoli traciłam nadzieję i pomyślałam, że postawienie jej przed faktem dokonanym już bardziej jej nie zaszkodzi. Mini staje się na moich oczach naprawdę co raz fajniejszym psem! Quote
marra Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Biedroneczka napisał(a):Ogólnie zrobić Mini zdjęcie to wyższa szkoła jazdy :diabloti: Ona robi 1000 ruchów na minutę! Dzisiaj postaram się ją "upolować". Według Mini istnieje nowy sport tzn. dorwać jaskółkę! :mad: W pomieszczeniu gospodarczym mam gniazdo i wczoraj za wcześnie zamknęłam drzwi więc jaskółki nie miały jak wlecieć. Mini biegała i podskakiwała za nimi jak szalona! Myślałam, że się posikam ze śmiechu! Oczywiście jaskółki podlatywały jak najniżej i ją wkurzały :cool1: Dziękuję! Powoli traciłam nadzieję i pomyślałam, że postawienie jej przed faktem dokonanym już bardziej jej nie zaszkodzi. Mini staje się na moich oczach naprawdę co raz fajniejszym psem! I to się chwali ! Quote
Biedroneczka Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 Dawno mnie tu nie było, ale mam kłopoty z netem w domu. Mini dalej grzeczna i psoci w ramach normy czyli kradnie buty, chodniczki albo goni koty. Za to teraz daje mi popalić mój niuf! Dzisiaj rozpakował sobie z folii tabletkę do zmywarki (leżała na stole)!!! Na szczęście moja mama przyjechała i cały czas go obserwuje. Wczoraj ukradł mi ze stołu bułkę razową, a jeszcze wcześniej zjadł liście od kapusty pekińskiej (leżały w koszyku na odpdaki, wiec co się miały zmarnować). No normalnie ręce mi już odpadają!!! :-( Quote
marra Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 [quote name='Biedroneczka']Dawno mnie tu nie było, ale mam kłopoty z netem w domu. Mini dalej grzeczna i psoci w ramach normy czyli kradnie buty, chodniczki albo goni koty. Za to teraz daje mi popalić mój niuf! Dzisiaj rozpakował sobie z folii tabletkę do zmywarki (leżała na stole)!!! Na szczęście moja mama przyjechała i cały czas go obserwuje. Wczoraj ukradł mi ze stołu bułkę razową, a jeszcze wcześniej zjadł liście od kapusty pekińskiej (leżały w koszyku na odpdaki, wiec co się miały zmarnować). No normalnie ręce mi już odpadają!!! :-([/QUOTE] O matko:shake:ale masz przeboje z tymi łobuzami. Wszystko można zrozumieć, ale żeby tabletkę do zmywarki ?:evil_lol: co za koleś :diabloti: Quote
Ty$ka Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Przynajmniej nie możesz narzekać na brak zajęć :D Quote
Biedroneczka Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 No a żeby było jeszcze śmieszniej to wczoraj z całego placu zbierałam gołębie pióra! Zwłok nigdzie nie znalazłam, ani śladów krwi. Rozmawiałam z Dziakiem, czy nie widział jak Mini na coś poluje, ale powiedział że nie. Trochę nie chce mi się wierzyć, że mogła by złapać gołębia (no chyba, że był jakiś niedorozwinięty :diabloti:). Wiem na 100%, że w okolicy kręcą się ostatnio jastrzębie. Quote
Ty$ka Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 (edited) Mini się troszczy o Ciebie - zrobiła Ci obiad :lol: Choć muszę przyznać, że czasem mój maluch przez moją nieobecność upoluje jakieś ptactwo. Co ciekawe - często poluje razem z kotem! To ci współpraca :D Edited May 15, 2012 by Ty$ka Quote
marra Posted May 16, 2012 Posted May 16, 2012 [quote name='Biedroneczka']No a żeby było jeszcze śmieszniej to wczoraj z całego placu zbierałam gołębie pióra! Zwłok nigdzie nie znalazłam, ani śladów krwi. Rozmawiałam z Dziakiem, czy nie widział jak Mini na coś poluje, ale powiedział że nie. Trochę nie chce mi się wierzyć, że mogła by złapać gołębia (no chyba, że był jakiś niedorozwinięty :diabloti:). Wiem na 100%, że w okolicy kręcą się ostatnio jastrzębie.[/QUOTE] A to jakieś gołębie hodowlane ? Quote
Biedroneczka Posted May 16, 2012 Author Posted May 16, 2012 Na 100% hodowlane. Strasznie się bałam, że dorwała gołębia mojego sąsiada, ale żadnemu nic się nie stało (nie wiem jak on to sprawdził). Gdyby dorwała jego gołębia to jak dwa razy dwa już by była otruta :mad: Quote
marra Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='Biedroneczka']Na 100% hodowlane. Strasznie się bałam, że dorwała gołębia mojego sąsiada, ale żadnemu nic się nie stało (nie wiem jak on to sprawdził). Gdyby dorwała jego gołębia to jak dwa razy dwa już by była otruta :mad:[/QUOTE] Jak hodowlane to całkiem możliwe, że złapałaby, są takie rasy które poprostu nie zdąrzą odlecieć bo są takie tłuste :D My też mamy takie i zdecydowanie wolą się poruszać na lądzie niż latać :D A sprawdził tak, że napewno policzył swój dobytek. Dobrze, że to jednak nie jego były :) Quote
Biedroneczka Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 A sprawdził tak, że napewno policzył swój dobytek. Ale zrobił to przy mnie, stojąc na moim placu! :crazyeye: Jakiś wybryk natury :diabloti: Quote
marra Posted May 18, 2012 Posted May 18, 2012 [quote name='Biedroneczka']Ale zrobił to przy mnie, stojąc na moim placu! :crazyeye: Jakiś wybryk natury :diabloti:[/QUOTE] Hahaha możliwe :D Quote
Biedroneczka Posted May 22, 2012 Author Posted May 22, 2012 Wiecie może czy CatAngel robi dalej ogłoszenia dla psiaków? Chcę zamówić Mini pakiet ogłoszeń. Może, ktoś to wcielenie zła adoptuje :diabloti: Quote
Biedroneczka Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Do góry maleńka! Wczoraj Mini poszła biegać SAMA z moim mężem! Na początku trochę się podobno bała, ale później już się rozluźniła :multi:i co najważniejsze mąż sam (nie było mnie przy tym) zapiął jej smycz! No jeszcze trochę i polubi głaskanie :cool1: Quote
marra Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Biedroneczka napisał(a):Do góry maleńka! Wczoraj Mini poszła biegać SAMA z moim mężem! Na początku trochę się podobno bała, ale później już się rozluźniła :multi:i co najważniejsze mąż sam (nie było mnie przy tym) zapiął jej smycz! No jeszcze trochę i polubi głaskanie :cool1: No to dziki pies został oswojony !!!! ;) Quote
Biedroneczka Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Wykupiłam Mini pakiet 130 ogłoszeń u CatAngel. Mam nadzieję, że ktoś ją zauważy. Mała zmienia sierść. Wygląda żałośnie! :diabloti: Quote
Ty$ka Posted June 1, 2012 Posted June 1, 2012 Nie chcę straszyć, ale to dopiero się zaczyna :evil_lol: Sierści zebranej po wylince starczy na zrobienie rękawiczek i szalików :eviltong: Cieszę się, że są postępy w szkoleniu. I trzymam kciuki, by ta mała szczypawka komuś ukradła serce - jak na złodzieja przystało :cool3: Quote
Biedroneczka Posted June 1, 2012 Author Posted June 1, 2012 Nie chcę straszyć, ale to dopiero się zaczyna :evil_lol: Sierści zebranej po wylince starczy na zrobienie rękawiczek i szalików :eviltong: Już jedno jej linienie przeżyłam, więc teraz też dam radę :diabloti: Ostatnio jakiś ptaszek przyleciał na plac i zbierał jej kudełki na gniazdo :lol: Quote
Recommended Posts