Biedroneczka Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 Niech domek znajdzie się szybko, bo się dziewczyna za bardzo do nas przyzwyczai! Dzisiaj Mini dała sobie pogrzebać w oczku tzn. miała śpiocha i pozwoliła go sobie wyjąć ;) Tak na marginesie, to po wielkich bólach wreszcie udało mi się zarejestrować na forum Fundacji :cool3: Quote
marra Posted September 19, 2012 Posted September 19, 2012 [quote name='Biedroneczka']Niech domek znajdzie się szybko, bo się dziewczyna za bardzo do nas przyzwyczai! Dzisiaj Mini dała sobie pogrzebać w oczku tzn. miała śpiocha i pozwoliła go sobie wyjąć ;) Tak na marginesie, to po wielkich bólach wreszcie udało mi się zarejestrować na forum Fundacji :cool3:[/QUOTE] Hehehe no to gratulacje :) forum jest jeszcze w fazie rozkręcania, najwięcej się i tak dzieje na facebooku. Quote
Biedroneczka Posted September 20, 2012 Author Posted September 20, 2012 Ja ogólnie nie istnieję ponieważ nie ma konta na facebooku :diabloti: W weekend będą nowe fotki Mini, bo wreszcie kupujemy dzisiaj nowy aparat :multi: Quote
marra Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Biedroneczka']Ja ogólnie nie istnieję ponieważ nie ma konta na facebooku :diabloti: W weekend będą nowe fotki Mini, bo wreszcie kupujemy dzisiaj nowy aparat :multi:[/QUOTE] Nie masz facebooka nie żyjesz :D Też długo nie miałam i głównym argumentem za tym zeby założyć konto stały się własnie bierzące informacje z Szarej:) Quote
Biedroneczka Posted September 21, 2012 Author Posted September 21, 2012 Ja nie ogarniam tego portalu :oops: Mój mąż ma więc czasem sobie zerknę, ale ogólnie trzymam się od fejsa daleko :diabloti: Quote
marra Posted September 21, 2012 Posted September 21, 2012 [quote name='Biedroneczka']Ja nie ogarniam tego portalu :oops: Mój mąż ma więc czasem sobie zerknę, ale ogólnie trzymam się od fejsa daleko :diabloti:[/QUOTE] Mnie też było bardzo ciężko to ogarnąć, tym bardziej, że Nasza Klasa była dość prosta w obsłudze,kolorowo czytelnie a tu...totalny chaos, duży natłok informacji (niekoniecznie mądrych) ;) Quote
Biedroneczka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Chciałam wstawić więcej zdjęć, ale dogo jest innego zdania :mad: Quote
Biedroneczka Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Mini pogromca much :evil_lol: Quote
Ty$ka Posted September 23, 2012 Posted September 23, 2012 Ona jest pięęękna :loveu: Trzyma Wam się na spacerach? Nie zwiewa? Quote
Biedroneczka Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Trzyma Wam się na spacerach? Nie zwiewa? Zawsze trzyma się blisko mnie. Nie muszę za nią co 5 minut wołać, ani jej szukać. A wczoraj to już przeszła samą siebie. Trzymała się tak blisko przez pół spaceru, że nie mogłam jej zrobić ani jednej fajnej fotki. Podstawowa zasada przy Mini: nie wolno kucać kiedy chce się zrobić zdjęcie bo w 3 sekundy jest przy mnie :cool3: Jasne, że lubi zwiać do lasu, ale zwykle nie ma jej jakąś minutę i przybiega sama. Quote
Ty$ka Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 Woooow, coś podobnego... a raczej nienormalnego u haszczaków :D Może ma w sobie geny BOSa? ;P A jak idzie Wam praca nad zachowaniem Miniówy? Quote
Biedroneczka Posted September 24, 2012 Author Posted September 24, 2012 Może ma w sobie geny BOSa? Może? Kto wie? :cool3: Bardzo szybko załapała komendę siad. Troszkę ciężko idzie jej skupianie uwagi. Ona kojarzy mnie ze spacerami a nie ze szkoleniem i ciężko jest się jej opanować. Quote
Biedroneczka Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Cioteczki znacie kogoś kumatego z okolic Piekar Śląskich kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną? Szukam najlepszych z najlepszych! :cool3: Jak się domyslacie miałam wczoraj tel. w sprawie Mini. Dom z ogrodem. Trójka dzieci (najmłodsze 11 lat, czyli o.k). Zawsze ktoś jest w domu. Państwo mają 9-letniego akitę (kupiony na targu jak miał 7 tygodni :mad:). Pies mieszka w domu. Nie ma kotów. Sąsiadka obok ma siberiana :lol:. Państwo chcą adoptować Mini, żeby rozruszać trochę ich psa :evil_lol: Ogólnie mam mieszane uczucia. Chyba...... zakochałam się w tej małej i uważam, że nikt jej tak nie pokocha jak ja :oops: P.S. Dziewczyna się tak na pracowała dzisiaj w nocy, że szok! Później wstawię fotki :diabloti: Quote
marra Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Biedroneczka']Cioteczki znacie kogoś kumatego z okolic Piekar Śląskich kto mógłby przeprowadzić wizytę przedadopcyjną? Szukam najlepszych z najlepszych! :cool3: Jak się domyslacie miałam wczoraj tel. w sprawie Mini. Dom z ogrodem. Trójka dzieci (najmłodsze 11 lat, czyli o.k). Zawsze ktoś jest w domu. Państwo mają 9-letniego akitę (kupiony na targu jak miał 7 tygodni :mad:). Pies mieszka w domu. Nie ma kotów. Sąsiadka obok ma siberiana :lol:. Państwo chcą adoptować Mini, żeby rozruszać trochę ich psa :evil_lol: Ogólnie mam mieszane uczucia. Chyba...... zakochałam się w tej małej i uważam, że nikt jej tak nie pokocha jak ja :oops: P.S. Dziewczyna się tak na pracowała dzisiaj w nocy, że szok! Później wstawię fotki :diabloti:[/QUOTE] Oooooo cóż ja tu czytam :) super wieści i całkiem rozsądnie to brzmi :) aleeeee widzę, że się wachasz Biedroneczko, tylko teraz trzeba sobie zadac pytanie skąd to wynika, czy z tego, że ludzie jednak nie do końca odpowiadają...czy może z tego, że nie chcesz jej oddać ;) Jeśli się zdecydujesz będziemy wspólnymi siłami szukać kogoś na wizytę, ja mogę wpisać na zbiorczym wątku, ze poszukujemy kogoś. Wiadomo skąd ludzie dowiedzieli się o Mini ? Quote
Biedroneczka Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 Wiadomo skąd ludzie dowiedzieli się o Mini ? Sąsiadka wiedziała, że szukają psa i zna ich wymagania. Znalazła ogłoszenie w internecie, ale nie wiem na którym portalu ogłoszeniowym konkretnie. Powiedziała, że trafiła kilka razy na ogłoszenie Mini. czy może z tego, że nie chcesz jej oddać ;-) Ta opcja wydaje się najbardziej prawdopodobna. :oops: Na razie czekam na telefon, bo Państwo chcą przyjechać ze swoim akitą żeby poznać Mini. Ja jeszcze skonsultuję się z Mariuszem jak on to widzi. Fajnie by było gdyby Mariusz był podczas tej wizyty. Quote
marra Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='Biedroneczka']Sąsiadka wiedziała, że szukają psa i zna ich wymagania. Znalazła ogłoszenie w internecie, ale nie wiem na którym portalu ogłoszeniowym konkretnie. Powiedziała, że trafiła kilka razy na ogłoszenie Mini. Ta opcja wydaje się najbardziej prawdopodobna. :oops: Na razie czekam na telefon, bo Państwo chcą przyjechać ze swoim akitą żeby poznać Mini. Ja jeszcze skonsultuję się z Mariuszem jak on to widzi. Fajnie by było gdyby Mariusz był podczas tej wizyty.[/QUOTE] No to mnie trochę podbudowałaś że ogłoszenia przynoszą jakiś skutek...Mini była zdublowana na kilku ogłoszeniach więc pewnie dlatego widziała ja kilka razy. Wiem co czujesz, serce konta rozum, takie wachanie jest katorgą psychiczną. Miałam to samo z Ciapkiem-został i dziś nie wyobrażam sobie życia bez niego choć mam zablokowany tymczas....Przemyśl wszystkie za i przeciw, porozmawiaj z rodziną i zrób to co Ci serce dyktuje :) Quote
Recommended Posts