Jump to content
Dogomania

KOSZALIN-8-letnia wyżlica KIARA-ma NOWY DOM w WARSZAWIE !!!:)))

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj nienienie bo to już nie byłyby dwa a cztery :diabloti:
A cztery to stanowczo za dużo :mad:
Ale prawda jest jedna - Kiara jest piękna i zdobywa serca w mgnieniu oka :loveu:

Posted

Oj PaulinaT, Ty się ciesz, że masz statecznego PSA Szarika, bo jakbyś miała Szarikową, to mogłoby być trochę mniej spokojnie u Ciebie w pokoju:diabloti:

za dużo bab to też niedobrze:evil_lol: coś o tym wiem:shake:

Posted

PaulinaT napisał(a):
Była u mnie moja mama, pokazałam jej fotki Kiary, te tutaj z wątku - zachwycona :loveu::loveu::loveu:
A moja sister Hania tylko żałuje, ze nie mogłyśmy oddać Szarika a zatrzymać Kiary :diabloti: :shake:

Paulina - Kochana Koleżanko :lol:
czy dobrze rozumiem, ze składasz zamówienie na jakiegoś przemiłego 8-latka z koszalinskiego schronu? :loveu:
z dowozem do domu, rzecz jasna - gratis :eviltong: :p

Posted

Kingo Droga Koleżanko
jak moge to poprosze od razu o trzy, co sie tam rozdrabniac będę. :eviltong:

Swan - tu masz rację, całe moje szczęście że Szarik to taki spokojny, stateczny, starszy pan.... :roll:

A jak się sprawuje Kiara-słoneczko?? :loveu:

Posted

[quote name='PaulinaT']Kingo Droga Koleżanko
jak moge to poprosze od razu o trzy, co sie tam rozdrabniac będę. :eviltong:

:loveu:

mówisz - i masz :loveu: :

(po znajomości nawet młodsze) - mogą być? :lol:

ROCKY - 8 lat ( w schronisku od czerwca)

TUNDRA - ok. 3-4 lata ( w schronisku od września)

SABA - 2,5 roku ( w schronisku ponad rok)

Posted

ja się normalnie kinga boję jak ty zaczynasz wklejac zdjęcia koszlińskich psów, bo ja robię zawsze tak: :mdleje: :mdleje: :mdleje:

...z zachwytu :placz: :placz:
A potem pozostaje mi tylko :grab: :wallbash: :flaming: :flaming: bo nie ma jak... :placz: nawet ćwierci psa :placz:

Posted

PaulinaT napisał(a):

A jak się sprawuje Kiara-słoneczko?? :loveu:

Słoneczko, zamiast być juz zutylizowane, co nastąpiłoby niewątpliwie, gdyby na cito nie opuściła przemiłego schronu w mom przemiłym mieście - wprawia mnie w kompleksy :oops: :

- nie dosć, ze zamieszkała w centrum stolicy ( ostatni raz byłam w centrum stollicy jakieś 8 lat temu)
- nie dosc, ze chadza na spacery do Ogrodu Saskiego ( gdzie ostatnio spacerowałam, jak miałam jakieś 5 lat)
- to jeszcze sypia w poscieli ( w przeciwienstwie do mnie, gdyz w ostatnią noc padłam, jak stałam - w ubraniu, na sofie w duzym pokoju - i tak spałam do rana)

:oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='PaulinaT']
A moja sister Hania tylko żałuje, ze nie mogłyśmy oddać Szarika a zatrzymać Kiary :diabloti: Dobrze, że Szarutek tego nie rozumie bo by mu przykrojeszcze było... :shake: Ty nie pisz tego takim małym drukiem, bo Ciotka Gonia czuwa i nawet okulary na nos włożyła, żeby niczego nie przeoczyć. Sister Hania dostanie ode mnie w nos przy pierwszej sposobności - już ją ostrzeż:diabloti: Szarik to najpiękniejszy pies pod slońcem i basta:mad:
A co do suni, to widzialam ją u Pauli 5 sekund i żółć mnie zalała jak zobaczyłam co "właściciele" z nią zrobili!!!
Bąź szczęśliwa sunieczko! Powodzenia i tylko szczęścia:multi:

Posted

Nooo musiałam małym drukiem bo mi wstyd za sisterkę...:oops:
Bo co jak co ale Szarutek to już sobie miejsce w domu wywalczył i w prawie wszystkich sercach :razz: Tą ostatnią niezdobytą enklawę też zdobędzie - jestem pewna.

Posted

no - i długo w koszalinskim schronie wyżłów nie było :angryy:
CAŁE 1,5 tygodnia... :angryy:

od dziś jest kolejny :placz: :placz: :placz:
szorstkowłosy, dwuletni, cudny - oddany przez właściciela :angryy:
wielki - i bardzo zaniepokojony :placz:, ciagle przez okno wypatrywał pana :-( ...

Posted

na szczęście on jest bardzo mało szorstkowłosy :p

- to moze pójdzie jak gładkowłosy? :razz:

...a ze zdjeciami przetrzymam was do jutra - a jaki śliczny, mówię wam :loveu:
- uruchomcie wyobraźnię, kochane, bo dziś juz nie dam rady nic wstawić :shake:

Posted

no i po spacerku. Pan przyszedł z Kiarą w umówione miejsce i przez 30 min wspólnego ze mną spaceru nie dopuścił mnie do głosu, tylko opowiadał, opowiadał, opowiadał o Kiarze:lol:.
Niestety Kiara nie wiele przytyła, bo prawodpodobnie ma problem z trzustką. Pan będzię ją badał na SGGW i jeśli się to potwierdzi to otoczy Kiarę jeszcze wieszą troską. Kiara od piorwszej nocy śpi z Państwem w łóżku, z którego wygryzła kota. Ale w kontaktach z kotem nastąpił już rozejm i chyba będzie wszystko OK.
Wiadziałam jak Kiara biegała radośnie po parku, po zaspach i węszyła w krzaczkach. Jest bardzo posłuszna i reaguje na każde zawołanie.
Bardzo się cieszę że tak dobrze trafiła!:loveu:

aha, Kiara nie demoluje domu!!

Posted

sprawa...:shake: Ci co sunie oddali wiedzieli, ze jest chra i trzeba bedzie ja leczyc, a po co taki klopot, jak mozna wywalic i wziac nowego psa, no nie ?:mad: Dzieki Bogu, ze sa jeszcze porzadni ludzie na swiecie.
najcieplejsze usciski dla nowych panstwa i Was wszystkich, ktore Kiare wiozlyscie!:lol:

tanitka napisał(a):
no i po spacerku. Pan przyszedł z Kiarą w umówione miejsce i przez 30 min wspólnego ze mną spaceru nie dopuścił mnie do głosu, tylko opowiadał, opowiadał, opowiadał o Kiarze:lol:.
Niestety Kiara nie wiele przytyła, bo prawodpodobnie ma problem z trzustką. Pan będzię ją badał na SGGW i jeśli się to potwierdzi to otoczy Kiarę jeszcze wieszą troską. Kiara od piorwszej nocy śpi z Państwem w łóżku, z którego wygryzła kota. Ale w kontaktach z kotem nastąpił już rozejm i chyba będzie wszystko OK.
Wiadziałam jak Kiara biegała radośnie po parku, po zaspach i węszyła w krzaczkach. Jest bardzo posłuszna i reaguje na każde zawołanie.
Bardzo się cieszę że tak dobrze trafiła!:loveu:

aha, Kiara nie demoluje domu!!