DONnka Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Dina w swoim żywiole :loveu: :loveu: :loveu: Ten błysk w oku i wyraz zadowolenia na pycholu - bezcenne ... :):):) [IMG]https://lh6.googleusercontent.com/--KTCxNqq0gA/T3Gq2Khce1I/AAAAAAAAKu4/y6gGetteVXw/s640/IMG_1103.JPG[/IMG] A to wszystko dzięki Wam :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ewa Marta Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Będę ryczeć:-) Oglądam już chyba setny raz jej zdjęcia i cały czas szczerzę się do monitora:-) Quote
wolf122 Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 [QUOTE] Wolf, zapomniałam podziękować za wgranie moich filmików:smile: Za dużo się działo, więc dziękuję bardzo teraz:smile:[/QUOTE]Ewa Marta ,to ja dziękuję,że mogłem choć tak się przysłużyć suni:loveu::loveu::loveu: To ile Wy serca i wysiłku włożyłyście,to jest COŚ:loveu: Super ta sesja foto!!! Quote
joteska Posted March 27, 2012 Author Posted March 27, 2012 też się szczerzę do monitora ;) kochana sunia jest taka radosna:loveu:, furciaczku dziękujemy! stare ,martwe" włosy zabrał malaseb, odświeżona Dina na pewno poczuje ulgę. Jaki ona ma piękny puszysty ogon po kąpieli :crazyeye: furciaczku daj znać jak jej apetyt. 3cie odrobaczanie skończyła, mam nadzieję , że enroxil dobrze toleruje. Dinka dostaje tez codziennie gammolen i probiotyki. Quote
unixena Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 A ja Was dziewczyny ogromnie podziwiam ,bo zrobilyscie kawal porzadnej roboty ,by wyciagnac Dinke z tego zimnego miejsca i jej pomoc .Jestescie cioteczki kochane -Dinka jest Wam na pewno ogromnie wdzieczna i wystarczy spojrzec na to usmiechniete ,beztroskie pysiatko -ona tak Wam dziekuje .To jest madra i przecudana sunieczka i zyskala od zycia druga szanse . [IMG]http://www.sirmi.ic.cz//laska/57.gif[/IMG] Quote
furciaczek Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Zaczyna suczydlo powoli wygladac przyzwicie, ile ja dzisiaj sie naczesalam to naprawde:evil_lol: Apetyt ma...chociaz suche je niechetnie, za to jak slyszy ze siegam po puszke to zachowuje sie tak jakby z rok nie jadla. Wycisnelam troche ropy, ale nie duzo jakos. Miala ochote troche kociate poganiac ale u mnie koty to swietosc i powili lapie ze stwory nie tykalne. Nad odwolaniem trzeba popracowac, bo wraca jak jej sie zachce:diabloti: Kapielowych fot niet, bo TZ wyczyscil mi karte z malego aparatu...ale jeszcze czekaja nas nastepne to wtedy zobaczycie te zmokla mysz w wannie ;) Czystosc zachowuje, nie niszczy. Od czasu do czasu rzuci miska. Na kolderce po nocy wilgotnawo. Mam wrazenie ze sika nieco mniej na spacerach ale zobaczymy. Quote
Ewa Marta Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 No to jak panna zrozumie, że koty są super, da to nam większe szanse na adopcję:-) Furciaczek, zmiana Diny jest bardzo widczna:-) Jestem bardzo ciekawa jak szybko przytyje. W dniu wyjazdu ważyła 27,3 kg. Ważyłyśmy ją z Mazowszanką na wadze w SGGW. Doktor Maciek potwierdził, że Dolpac prawdopodobnie powybija wszystkie pasożyty z kału. Antybiotyk załatwi gronkowca i miejmy nadzieję, że Dinka da nam chwilkę odsapnąć:-) Quote
jola_li Posted March 27, 2012 Posted March 27, 2012 Bazarek dla Dinki zakończył się wczoraj wynikiem 675 złotych :-). Jeszcze nie mam wszystkich wpłat (niektóre Osoby napisały, że wpłacą przy wypłacie), ale już zdecydowana większość wpłynęła. Poproszę o konto Dinki, żebym mogła jak najszybciej przelać pieniążki, jak już zbierze się całość :-). Quote
bela51 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Dinka jest przesliczna ! Naprawde odzyła po opuszczeniu kliniki.:lol: Quote
gusia0106 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 O C H O L E R A Nie było mnie przez chwilę a tu taki widok:):) Furciaczek, jak to zrobiłaś? ;) Quote
Mazowszanka13 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='jola_li']Bazarek dla Dinki zakończył się wczoraj wynikiem 675 złotych :-). Jeszcze nie mam wszystkich wpłat (niektóre Osoby napisały, że wpłacą przy wypłacie), ale już zdecydowana większość wpłynęła. Poproszę o konto Dinki, żebym mogła jak najszybciej przelać pieniążki, jak już zbierze się całość :-).[/QUOTE] Dina, nie tylko piękna ale i bogata ! Tylko brać :) Quote
joteska Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='jola_li']Bazarek dla Dinki zakończył się wczoraj wynikiem 675 złotych :-). Jeszcze nie mam wszystkich wpłat (niektóre Osoby napisały, że wpłacą przy wypłacie), ale już zdecydowana większość wpłynęła. Poproszę o konto Dinki, żebym mogła jak najszybciej przelać pieniążki, jak już zbierze się całość :-).[/QUOTE] Jolunia jeszcze raz ogromne Ci dziękuję za ten wspaniały bazarek!:loveu: a także wszystkim biorącym udział :) już przesyłam nr konta Dinkowego Quote
Ewa Marta Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='gusia0106']O C H O L E R A Nie było mnie przez chwilę a tu taki widok:):) Furciaczek, jak to zrobiłaś? ;)[/QUOTE] Czary Pani kochana, normalnie czary:crazyeye: Quote
Ewa Marta Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='jola_li']Bazarek dla Dinki zakończył się wczoraj wynikiem 675 złotych :-). Jeszcze nie mam wszystkich wpłat (niektóre Osoby napisały, że wpłacą przy wypłacie), ale już zdecydowana większość wpłynęła. Poproszę o konto Dinki, żebym mogła jak najszybciej przelać pieniążki, jak już zbierze się całość :-).[/QUOTE] Jolu, to ogromna pomoc dla Dinki:-) Możemy spokojnie dokończyć diagnostykę i leczenie. Pięknie Ci dziękujemy!!! Ale chyba największym prezentem jest widok tego roześmianego pycholka na zdjęciach:-) Quote
Ellig Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 [quote name='Ewa Marta']Jolu, to ogromna pomoc dla Dinki:-) Możemy spokojnie dokończyć diagnostykę i leczenie. Pięknie Ci dziękujemy!!! Ale chyba największym prezentem jest widok tego roześmianego pycholka na zdjęciach:-)[/QUOTE] Cudowny "Prezent" :) Quote
joteska Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 (edited) [quote name='Ellig']Cudowny "Prezent" :)[/QUOTE] to prawda :) jeszcze z tych pieniążków musimy oddać Ewie Marcie 256.40zł za diagnostykę i leki u dra Czajki bo są nierozliczone mi suma własnych wydatków zamknęła sie do 861zł, nie wliczając założenia na hotelik ale najważniejsze, ze sunia jest zadowolona i ma już konkretne badania i leczenie :) niech zdrowieje, wybiega sie do woli i będzie blisko człowieka niebawem czeka nas powtórzenie badania kału no i za ok. miesiąc badanie tarczycy, "po drodze" na pewno usg. doklejam skany opłat na sggw- rejestratorka żadnego paragonu ani faktury mi dać nie chciala, powiedziała, ze co płatne kartą na to nie ma paragonów:crazyeye:, dodatkowo zostawiłam 55zł gotówką w kopercie dla dr Ewy jak sobie życzyła. Ciekawe, na gammolen paragon dostałam, na usługi vet i badania nie, dziwne to wszystko [IMG]https://lh5.googleusercontent.com/-oX__ttB6DlE/T3Nku4FeyCI/AAAAAAAAKvI/2xQINAbxkgo/s512/scan0001.jpg[/IMG] Edited March 28, 2012 by joteska Quote
jola_li Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Nie macie mi za co dziękować - to Bazarkowicze tak się pięknie spisali :-)! Quote
Ewa Marta Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Jolu, musimy jeszcze zakończyć rozliczenie z Fundacją. Zostało tam 104 zł, a wydaje mi się, że do dopłaty w klinice było mniej. Najlepiej byłoby, gdyby Fela wrzucila nam końcowe rozliczenia i tak jak u Farela fakturę. Ciężko było doprosić się rozliczenia Diny w niedzielę. Dostałyśmy historię wizyt, gdzie teoretycznie wyszczególniona jest każda kwota i właśnie z niej wychodzi mi, że po opłaceniu przez Ciebie opieki od 17 marca, niewiele zostało do uregulowania... Quote
wolf122 Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Skoro Dinka ma takie doborowe Kochane Ciocie,to ja się przymilę i poproszę o chwilę dla "mojej suni",dzieciaczka owczarka.Potrzebujemy domku,może ktoś???[url]http://www.dogomania.pl/threads/225333-6-miesi%C4%99czna-Kora-owczarek-niemiecki-szuka-domu...?p=18914055#post18914055[/url] . Quote
jola_li Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Co prawda brakuje jeszcze dwóch wpłat, ale lada chwila mają wpłynąć, więc zrobiłam przelew całej bazarkowej kwoty na konto Joteski. Tyle macie wydatków, że na pewno się przyda - im szybciej tym lepiej ;-). Quote
joteska Posted March 28, 2012 Author Posted March 28, 2012 [quote name='jola_li']Co prawda brakuje jeszcze dwóch wpłat, ale lada chwila mają wpłynąć, więc zrobiłam przelew całej bazarkowej kwoty na konto Joteski. Tyle macie wydatków, że na pewno się przyda - im szybciej tym lepiej ;-).[/QUOTE] Jolu, bardzo Ci dziekuję po raz kolejny i będe dziękowac do końca świata i jeszcze jeden dzien dłużej :) z krótkiego info pisanego od furciaczka Dinka zdecydowanie mniej podsiusiuje, z rany mało wychodzi:multi:, chętniej je sucha karmę dosmaczona puszeczką, samą karmę nie bardzo. Zachowuje sie swobodnie jakby była u siebie, trochę za kotem chciała pogonić ale zrozumiała szybko że nie wolno, że koci świat nietykalny:evil_lol: furciaczek pisze, ze wypatruje meszku na wyłysiałych plackach ale chyba to jeszcze za wcześnie;) Quote
Ellig Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Zagladam do Diny......Dobrego dnia dla Wszystkich Wpanialych!:) Quote
joteska Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 Dinka otrzymała 20zł od foksi, zaznaczono, że to deklaracja za 6 X (?) pięknie dziękujemy:Rose: ciekawe jak tam nasza dziewczynka się miewa Quote
Recommended Posts