kajak Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 dzisiaj Goldek noc spędzi w nowym domku,o 18 już będzie na miejscu zobaczymy czy nie pożre nowych właścicieli Quote
mmd Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='kajak']dzisiaj Goldek noc spędzi w nowym domku,o 18 już będzie na miejscu zobaczymy czy nie pożre nowych właścicieli[/QUOTE] Jeśli pożre, to będziesz go miała dalej. Nakarmionego :diabloti: Quote
kajak Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 a no jakąś korzyść będe miała:cool3: Quote
margo001 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Co za wiadomość :multi::multi::multi: trzymamy kciuki by Goldi nie pożarł nowej mamusi :evil_lol: Czekamy na relację ;) Quote
Donvitow Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Zaglądam mimo pracy jaką mamy. Pseudo. Quote
kajak Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 ][COLOR="#8b0000"]]GOLDEK w nowym domku!!!![/COLOR]:lol::lol::lol: Przeżyliśmy to strasznie ,najgorzej mój synek,ale wytłumaczyłam mu że to dobry [COLOR="#a0522d"][COLOR="teal"]domek i fajni ludzie, i że będzie miał tam dobrze,ja też to wiem.Cięzko nam było wyjść bo on też chciał iść z nami,ale jak już poszliśmy to po ok pół godzinie już było dobrze.[/COLOR][/COLOR] [COLOR="red"]a w domu już nie ma kto Zgredzić[/COLOR]:shake: Quote
kajak Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 Dziękuję wszystkim za pomoc,za rady, za miłe słowa - bałam się, ze nie dam rady,ale teraz wiem, że mogę na was liczyć i cieszyć się szczęściem Goldka w nowym domku.....C.D.N....:loveu: Quote
malawaszka Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 czekamy na dobre wieści z nowego domku :loveu: super, ze taka szybka akcja!!!! Quote
kajak Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 No mojego wkładu w tym niewiele,ale cieszę się że ma już domek i coraz ładniej wygląda i się zachowuje . Quote
sybil Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Pierwsze koty za płoty!:ices_bla:przepraszam, pierwsza udana adopcja, gratulacje:sweetCyb::kciuki: Quote
margo001 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [quote name='Donvitow']Zaglądam mimo pracy jaką mamy. Pseudo.[/QUOTE] Widziałam, masakra :-( [quote name='kajak']][COLOR="#8b0000"]]GOLDEK w nowym domku!!!![/COLOR]:lol::lol::lol: Przeżyliśmy to strasznie ,najgorzej mój synek,ale wytłumaczyłam mu że to dobry [COLOR="#a0522d"][COLOR="teal"]domek i fajni ludzie, i że będzie miał tam dobrze,ja też to wiem.Cięzko nam było wyjść bo on też chciał iść z nami,ale jak już poszliśmy to po ok pół godzinie już było dobrze.[/COLOR][/COLOR] [COLOR="red"]a w domu już nie ma kto Zgredzić[/COLOR]:shake:[/QUOTE] Brawo, cieszę się bardzo :multi::multi::multi::multi::multi:Golduś bądź grzeczny i i szczęśliwy w nowym domku ;) [quote name='kajak']No mojego wkładu w tym niewiele,ale cieszę się że ma już domek i coraz ładniej wygląda i się zachowuje .[/QUOTE] Jak to nie ? przecież tak się nim opiekowałaś:loveu::loveu::loveu: pomimo że gryzł Twojego synka, byłas twarda i nie wypędziłaś go na bruk :evil_lol: [quote name='sybisia']Pierwsze koty za płoty!:ices_bla:przepraszam, pierwsza udana adopcja, gratulacje:sweetCyb::kciuki:[/QUOTE] Superszybka adopcja oby więcej takich :multi: Quote
Donvitow Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Fajnie. Jak się wciągniesz to już nie odpuścisz. A jeszcze córka i młody. Jesteście bardzo rozwojowi. Gratulacje. Quote
kajak Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 My może tak tylko nie mój mąż;) widziałam zdjęcia z pseudo -masakra, naprawdę brak słów:-( Quote
kajak Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 [IMG]http://img807.imageshack.us/img807/8392/sam2981.jpg[/IMG] [IMG]http://img233.imageshack.us/img233/4075/sam2951.jpg[/IMG] wspóla drzemka [IMG]http://img687.imageshack.us/img687/4051/sam3054.jpg[/IMG] moje wdzięki [IMG]http://img641.imageshack.us/img641/3813/sam3058i.jpg[/IMG] ostatnie mizianie [IMG]http://img607.imageshack.us/img607/8941/sam3065.jpg[/IMG] Cały ja Ostatnie dni Goldka w naszym domku-tak naprawdę brakuje go nam:-( Quote
mmd Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Na początku zawsze robi się pusto. Masz jeszcze jednego stwora do wyadoptowania :) Quote
Onaa Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 Ojejku, to już tak szybko, a tutaj Goldi już w swoim nowym domku ! Tylko się cieszyć, chociaż bardzo Cie rozumiem Kajak. Quote
kajak Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 nie chcę ich niepokoić, niech się trochę oswoją i jutro coś będę wiedziala Quote
margo001 Posted December 10, 2011 Posted December 10, 2011 [quote name='kajak']nie chcę ich niepokoić, niech się trochę oswoją i jutro coś będę wiedziala[/QUOTE] Myślę że już jutro nie wytrzymasz i będziesz dzwonić zaraz z rana :evil_lol: Quote
kajak Posted December 10, 2011 Author Posted December 10, 2011 cud że dzisiaj wytrzymałam:razz: Quote
kajak Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Goldek w nowym domku,czuje się fajnie pokochał już córeczkę, napisali że jest mądry i grzeczny, za parę dni poczuje się jak u siebie:lol: Quote
Donvitow Posted December 11, 2011 Posted December 11, 2011 Super. Nie chcesz na DT cavalierki z interwencji? Quote
kajak Posted December 11, 2011 Author Posted December 11, 2011 Ja może i bym chciała,ale mam jeszcze małego szczocha,, znajdę'' i muszę najpierw ją zresocjalizować,bo dzikus straszny,to pies po ciężkich przejsciach,nie wie co to dotyk głaskanie itd. no i mój mąż,który na trzy psy się nie zgadza,ale napewno będę robila to co zaczełam -jak raz się wzieło to trudno odpuścić. A to piesek czy suczka ? Quote
kajak Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Nowe wieści z domku Goldka_teraz Patyka. Jest grzeczny ,podgryza ale walczą z tym,na spacerkach bardzo ładnie idzie na smyczy-on jest tam dopiero parę, dni więc myślę że go dobrze wychowają,a my tęsknimy:shake: Mój synek co zobaczy jakiegoś pieska który się błąka po okolicy(ma właściciela)to zaraz chce brać je wszystkie do domu,jemu chyba najbardziej brakuje Goldka-przymilaska,jak rano wskakiwał mu do łóżka i czekał na pieszczoty. Quote
Recommended Posts