Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Goldi to śliczny ,,złoty'' piesek
Chudziutki i przestraszony nie przetrwa zimy,leży skulony w budzie gdzie dygocze z zimna, bardzo delikatny, na żywo wygląda kiepsko i naprawdę jak go zobaczyłam to łzy mi same leciały (ukradkiem wycierane żeby córka nie widziała)
Wczoraj byłam gotowa go zabrać,ale nikogo kto się tym zajmuje nie było.
Wiem że trochę pieszczot ciepły domek i swój kącik do spania poprawią jego i mój stan psychiczny

• Replies 211
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sorki Goldi to piesek właściwie to jest Gold ale on taki drobniutki że pasuje Goldi,napisałam do opiekunki że chcę go zabrać czekam na wiadomość jak się uda to jutro na bank pojadę bo dzisiaj nieczynne,no i jak mój synek nie poczuje się gorzej (przeziębienie):shake:

Posted

własnie trudno wyczuć bo wyszedł tylko na chwilkę taki przygarbiony ,ale duży nie jest ,napewno jest to drobiazg chuda mordka ,chude łapki -ale jest cudny

Posted

Znalazłam już osoby z dogomanii które tam bywają w schronisku, więc jak coś to daj znać, to może one będą jakoś mogły pomóc czy coś.

W ogóle widziałam tam na stronie schroniska że jest kilka uroczych kudłaczków, biedne teraz wyglądają bardzo brzydko, bo taka pogoda i brak pielęgnacji nie sprzyja niestety takim kudłatym bidom :(.
Tam jest m.in. taki Dżeki , był workiem treningowym dla dzieci, bardzo smutne.

Posted

fajnie by był gdyby ktoś mnie wspomógl ,bo nie wiem jakie tam panują zwyczaje, jeszcze fajniej jak bym dostała namiary do tych osób:cool1::cool1:

Posted

Jezu ja chyba wykituję na serce-tak mnie to wszystko rusza:placz: i ta niemoc- pomóc jednemu, a reszta? te oczy wszystkie takie smutne i błagalne,nie da się zbawić całego świata:shake: ,ale mozna uratować jakąś cząstkę i to jest piękne:loveu: