Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Macia napisał(a):
Brak kosztów. U mnie jest bezpłatny tymczas. Tylko nie wiem czy maludy mają szczepienia?

Nie mają z tego co wiem. Zostały narazie odrobaczone. Ja miałam zabierać je na szczepienie w normalnym trybie, czyli odczekać po odrobaczaniu. Niech tylko ludwa tu zajrzy dzisiaj, zaczniemy kombinować transport:-) Byłoby naprawdę super, gdyby sie udało!!!!

Posted

U mnie szczepienie na wirusówki kosztuje 28 zł więc nie jest źle. Kurcze może pokombinować z pociągiem? Bezpośrednie połączenie jest. Muszę pomyśleć.

Posted

Ugralam czas do konca tyg. Nie mają szczepień na parwo. Mają tylko odrobaczanie na razie. No i pilnie szukam kogoś z Woli, na wizytę dla drugiego:)))))) Czyli kwestia jednego:) Macia , ogromne dzięki za ofertę. Jeśli nie znajdziemy niczego w okolicy, to chętnie wykorzytsamy Twoją ofertę:):)))) CIOTKI, ktoś z WOLI, PILNIE!!!! I trzymajcie kciuki mocno:)

Posted

Bardzo się cieszę, że nie wylądują na paluchu.
Jeśli chodzi o Płock, jak nie macie transportu.
Mój mąż w niedzielę będzie 40km od Płocka od strony W-wy, to dotąd mógłby maleństwo wziąć.
Jak coś to dzwońcie.

Posted

Info z FB
Kamil Pecka"Mam w domu lek na odrobaczenie dla jednego malca jeśli potrzebujecie mogę Wam podesłać pani wet z "wzajemnie pomocnych" obiecała nam też jedno szczepinie za pomoc w adopcji jej szczeniaków więc można się do niej odezwać w tej sprawie lub zamienić szczepienie na dwa odrobaczenia :)Wtedy odrobaczenie mielibyśmy z głowy:)Myśle źe to już coś :) "

Posted

Awit napisał(a):
Bardzo się cieszę, że nie wylądują na paluchu.
Jeśli chodzi o Płock, jak nie macie transportu.
Mój mąż w niedzielę będzie 40km od Płocka od strony W-wy, to dotąd mógłby maleństwo wziąć.
Jak coś to dzwońcie.

Dziękuję za pomoc ale Płock odpada...Trzeba maluchy w Warszawie upchnąć jakoś. Dzisiaj wieczorem idę na jedną wizytę:)

kasiek. napisał(a):
Info z FB
Kamil Pecka"Mam w domu lek na odrobaczenie dla jednego malca jeśli potrzebujecie mogę Wam podesłać pani wet z "wzajemnie pomocnych" obiecała nam też jedno szczepinie za pomoc w adopcji jej szczeniaków więc można się do niej odezwać w tej sprawie lub zamienić szczepienie na dwa odrobaczenia :)Wtedy odrobaczenie mielibyśmy z głowy:)Myśle źe to już coś :) "

Dziękuję:) psiaki są już odrobaczone podwójnie:)

Posted

2 maluchy są już w domu.
Właśnie widzę, że nie napisałam, chociaż zdawało mi się, ze pisałam. Ale jestm już tak zakręcona, że tylko na fb napisałam:)
U obu super:) Wszyscy domownicy zakochani:) Malucy oczywiście sraluchy są;) Ale jeszcze trochę posiedzą w domkach, więc oba domki uzbrojone w cierpliwość:)

Posted

Wilanów:) Nadal u ludzi, którzy przygarnęli maluchy:) No i generalnie nie ma ciśnienia;), jak nikt go nie zechce, to moze zostać, dlatego podsyłąm dzwoniącym w ich sprawie telefony do dziewczyn, które mają na głowach szczeniorki:)

Posted

jako chwalipięta wstawię, co dostałam:)
[QUOTE]

Witam serdecznie,

...nowy domownik, nie koniecznie już taki nowy ponieważ czuje się już jak u siebie :) Otóż przeorganizował życie swojej pani totalnie.... pobudka punktualnie o 7 i ani minuty później......piesio jest głodny i jak widać na dołączonym zdjęciu, sam wybiera z lodówki to na co ma w ochotę :)
....skacze, wariuje, fruwa.....polubił buty....nawet baaardzo (kolejne zdjęcie :)), zasłonki, ambitnie gania swój ogon oraz ,,psa" po drugiej stronie lustra. Załatwia się przepięknie na podkład w przedpokoju i nie zapomina o nagrodzie....otóż przez pierwsze dni gdy załatwiał się w dobre miejsce dostawał w nagrodę chrupka pedigrie.....w tej chwili wygląda to tak, że w momencie gdy jestem w innym pomieszczeniu, piesio przychodzi po mnie szczekając przy tym w niebogłosy, dopiero kiedy za nim pójdę załatwia potrzebę po czym pędzi do szafki w której stoją owe pysznosci i wyczekuje :):):)
Pierwsza wizyta u weterynarza również za nami....wyjątkowo bezbolesnie i przyjemnie :) (pierwsze szczepienie już dostał, teraz 20 kolejne odrobaczanie, a 27 drugie szczepienie)

...no i cóż więcej dodać....miłosć kwitnie :)

pozdrawiamy sedecznie

Paulina i Porter :)

[/QUOTE]

[IMG]http://img259.imageshack.us/img259/1965/img2011120800085.jpg[/IMG]

[IMG]http://img849.imageshack.us/img849/1714/img2011120600082.jpg[/IMG]

Jak dostanę fotki z drugiego domku, to też przylecę się pochwalić:)