Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
11 godzin temu, jankamałpa napisał:

To może jakiś inny psiak nadaje się do ogłoszeń, bo szkoda żeby się marnowały są powyróżniane.

jedynie Mery jutro postaram Ci podesłać tekst do ogłoszenia i zdjęcia

Posted
1 godzinę temu, Anula napisał:

Nie wiem czy to po drodze czy nie ale jutro jest organizowany transport Radysy-Bielsko-Biała i powrót Warszawa.Kontakt Sara2011 i kiyoshi.

muszę się dowiedzieć, czy się udało małą złapać :( bo to koło Starachowic jest, ale myślę, ze jakby ją złapała to dałaby mi znać :(

Posted

Ja to niecierpliwa jestem bardzo i skoro dla dwóch psiaczków szykują się domki to bym chciała żeby  rozdzwoniły się telefony także o te kolejne, które już długo czekają. A tu chyba cisza jest?

Posted

Imię: Mery 2764.png<3
Sterylizacja/ Kastracja: TAK
Stosunek do Psów: toleruje wybiórczo tylko na spacerach.
Stosunek do Kotów: Negatywny
Stosunek do dzieci: Zna małe dzieci jednak Zostanie wydana tylko do domu ze starszymi dziećmi + 14
Mery jest starszą Sunią która jeszcze lubi sobie pobrykać. Od małego mieszkała w jednym domu. Jednak sytuacja domowników zmieniła się diametralnie. ( proszę sobie zachować zbędę komentarze bo to nie ten worek ).
Mery potrzebuje domu gdzie będzie jedynaczką. Gdzie jej przyszli właściciele maja świadomość czym jest zarówno depresja u psa jak i może pokazać dziewczyna że chce wprowadzić do domu swoje zasady. Mery przy bardzo doświadczonym opiekunie może zamieszkać z innym ale od razu mówię mniejszym i w pełni r\zrównoważonym samcem.
Mamy niewiele czasu ponieważ do 11.11.2017 Jeśli ta niesowicie uczuciowa suka trafi di schroniska tam jej serce pęknie.
Mery była ze mną na spacerze co mogę o niej powiedzieć osobiście. Potrzeba jej Dieta tego nie widać na zdjęciach ale dieta to pierwszeństwo. Jest bardzo przywiązana do właścicieli jednak konsekwentny ale wyrozumiały za razem opiekun szybko złapie Kontakt z tą wspaniałą starszą Panią. Mery będzie wspaniałym towarzyszem spacerów. Mery jest tak naprawdę idealnym psem dla osoby która zaczyna swoją przygodę z TTB ponieważ taka osoba odda jej kawałek siebie a Mery sie tym odwdzięczy to jest pewne. Dziewczyna z odpowiednią osobą łapie szybko kontakt a spacer czy przebywanie z nią w domu to czysta przyjemności.

2u45v95.jpg

2ag3tkx.jpg

28rp5e1.jpg

Posted
Dnia 26.12.2017 o 21:31, malagos napisał:

u mnie też zastój, a wręcz przeciwnie, przybył jamnik mazowiecki i w wigilię duży młodziak spod sklepu... (

Przed nami jeszcze Sylwester, czyli najgorszy czas dla psiaków.  A mnie na koniec roku ogarnęło totalne lenistwo, nic mi się nie chce robić- to chyba odreagowanie przedświątecznego sprzątania :).

Posted

he, he, u mnie została jeszcze po świętach siostra - przychodzę z pracy,  a tu obiad z 3 dań na stole, psy nakarmione, wyspacerowane, dom ogarnięty :). Fakt, że razem z Anią jest jej Kenia, czyli szóstka psów w domu, ale panuje zgoda i ład :)

• Upvote 1
Posted
14 minut temu, malagos napisał:

he, he, u mnie została jeszcze po świętach siostra - przychodzę z pracy,  a tu obiad z 3 dań na stole, psy nakarmione, wyspacerowane, dom ogarnięty :). Fakt, że razem z Anią jest jej Kenia, czyli szóstka psów w domu, ale panuje zgoda i ład :)

Czy poświątecznie  Magia Świąt jeszcze działa. Oby jak najdłużej taka zgoda i harmonia panowała i tylko do pełni szczęścia potrzebne dobre domki dla psiaków :)

Posted

Jedna wielka cisza :( pisalam tu chyba, ze Diuna - czarna pitka jedzie do Krakowa, a Pippin do Zielonki ma jechać. Diuna czeka na dobre samopoczucie po sterylce 27.12, a dla Pippina będziemy szukać transportu. Poza tym nic się nie dzieje pozytywnego :(

• Upvote 1
Posted
16 godzin temu, andzia69 napisał:

Jedna wielka cisza :( pisalam tu chyba, ze Diuna - czarna pitka jedzie do Krakowa, a Pippin do Zielonki ma jechać. Diuna czeka na dobre samopoczucie po sterylce 27.12, a dla Pippina będziemy szukać transportu. Poza tym nic się nie dzieje pozytywnego :(

Założyłam jeszcze konto ma Morusku i dałam tam  na razie  ogłoszenie Merry i Dżetty :).

• Upvote 1
Posted

Miałam na OLX  enigmatyczne zapytanie o Tobisia  "Witam pania prosze napisac bo jestem zainteresowana go zabrac jak bysmy sie umowili"  Odpisałam żeby podała więcej szczegółów, gdzie kot by trafił, a przede wszystkim poprosiłam o podanie nr kontaktowego.

Posted
53 minuty temu, jankamałpa napisał:

Miałam na OLX  enigmatyczne zapytanie o Tobisia  "Witam pania prosze napisac bo jestem zainteresowana go zabrac jak bysmy sie umowili"  Odpisałam żeby podała więcej szczegółów, gdzie kot by trafił, a przede wszystkim poprosiłam o podanie nr kontaktowego.

Pani mi odpisała: "Jestem na wczesniejszej emeryturze bardzo kocham zwierzęta , mieszkam w bloku balkon jest obudowany ,wiec nie ma mozliwosci aby wyszedl ale jest problem nie posiadam samochodu i nie wiem jak moglabym go odebrac i jeszcze jedno nie zwrocilam uwagi piszac ,, bo i odleglosc jest dosc duza bo mieszkam w Tarnobrzegu a to zapewne będzie problem - prawda?"  Poprosiłam aby zadzwoniła na podany w ogłoszeniu nr kontaktowy. Tylko nie wiem czy dobry podalam zaczyna się od 660 42.........?

;

Posted
2 godziny temu, jankamałpa napisał:

Pani mi odpisała: "Jestem na wczesniejszej emeryturze bardzo kocham zwierzęta , mieszkam w bloku balkon jest obudowany ,wiec nie ma mozliwosci aby wyszedl ale jest problem nie posiadam samochodu i nie wiem jak moglabym go odebrac i jeszcze jedno nie zwrocilam uwagi piszac ,, bo i odleglosc jest dosc duza bo mieszkam w Tarnobrzegu a to zapewne będzie problem - prawda?"  Poprosiłam aby zadzwoniła na podany w ogłoszeniu nr kontaktowy. Tylko nie wiem czy dobry podalam zaczyna się od 660 42.........?

;

Tarnobrzeg to nie koniec świata :) tel. 660 420 480 dobry - to jest do dt, gdzie jest kociak :)

w-nowym-roku-zycze-wam-pomyslnosci-potegi-milosci-sily-mlodosci-samych-spokojnych-pogo-pobierz.png