jankamałpa Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 9 godzin temu, devoner napisał: cisza totalna,ale dobra wiadomość jest taka,że Tuptuś pojechał do domu. Kiedy pojechał i gdzie ? Bo ja go cały czas ogłaszam. Już zdejmuję ogłoszenie. Na jego miejsce dam Dżette. Quote
jankamałpa Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 24 minuty temu, Janka@ napisał: Kiedy pojechał i gdzie ? Bo ja go cały czas ogłaszam. Już zdejmuję ogłoszenie. Na jego miejsce dam Dżette. Na miejsce Tuptusia dałam Dżette, ale w tytule ogłoszenia nie dałam jej imienia bo chyba ma już ogłoszenie na OLX i mogliby by usunąć. Quote
sleepingbyday Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 Dnia 7.07.2017 o 19:42, devoner napisał: łuszczka? jeśli łuszczka musi miec zmętnienie, to nie. po prostu ostatnio robiłam cytologie i tak by mogło iść interpretowanie wyników, ale okulistka jeszcze ich nie widziała.... Quote
devoner Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 11 godzin temu, Janka@ napisał: Kiedy pojechał i gdzie ? Bo ja go cały czas ogłaszam. Już zdejmuję ogłoszenie. Na jego miejsce dam Dżette. Janka pojechał w niedzielę do Ćmielowa to rzut beretem ode mnie,bardzo fajni ludzie.ma wielki ogrodzony teren do dyspozycji,duży non stop otwarty kojec i możliwość wchodzenia do domu. Quote
devoner Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 6 godzin temu, sleepingbyday napisał: jeśli łuszczka musi miec zmętnienie, to nie. po prostu ostatnio robiłam cytologie i tak by mogło iść interpretowanie wyników, ale okulistka jeszcze ich nie widziała.... tak przy łuszczce widać wyraźne zmętnienie. Quote
jankamałpa Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 16 minut temu, devoner napisał: Janka pojechał w niedzielę do Ćmielowa to rzut beretem ode mnie,bardzo fajni ludzie.ma wielki ogrodzony teren do dyspozycji,duży non stop otwarty kojec i możliwość wchodzenia do domu. To super. Lilly też teraz to zupełnie inny pies. To teraz który następny do adopcji? :) Quote
devoner Posted July 12, 2017 Posted July 12, 2017 22 minuty temu, Janka@ napisał: To super. Lilly też teraz to zupełnie inny pies. To teraz który następny do adopcji? :) Piernik jutro postaram się przygotować opis i zdjęcia.Janka dzięki jesteś skarbem. Quote
mar.gajko Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 Dziewczynki wypromowałam znowu na full wypas ogłoszenia i Piernika i Dżetty. Quote
devoner Posted July 13, 2017 Posted July 13, 2017 5 godzin temu, mar.gajko napisał: Dziewczynki wypromowałam znowu na full wypas ogłoszenia i Piernika i Dżetty. dzięki mar.gajko Quote
jankamałpa Posted July 14, 2017 Posted July 14, 2017 A o Lorda i Luckiego nikt nie pytał ? :( Jakbyś mogła to zamieść ten opis Piernika i kilka zdjęć, to dam ogłoszenie na Przygarnijzwierzaka - im więcej tym lepiej, będą większe szanse :). Quote
andzia69 Posted July 14, 2017 Author Posted July 14, 2017 13 godzin temu, Janka@ napisał: A o Lorda i Luckiego nikt nie pytał ? :( Jakbyś mogła to zamieść ten opis Piernika i kilka zdjęć, to dam ogłoszenie na Przygarnijzwierzaka - im więcej tym lepiej, będą większe szanse :). niestety ani pół telefonu o Lorda :( o lucka pewnie też, bo by Devoner napisała Quote
jankamałpa Posted July 18, 2017 Posted July 18, 2017 Ja zauważyłam, że na wątku jest cicho, cicho, ale jak już się ktoś odezwie to przeważnie jest informacja o kolejnej adopcji. Więc czekam na wpis o kolejnej adopcji :). 1 Quote
jankamałpa Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 Ja wiem, że teraz są wakacje, ale chociaż jedna dobra wiadomość by się przydała :) Quote
devoner Posted July 24, 2017 Posted July 24, 2017 1 godzinę temu, Janka@ napisał: Ja wiem, że teraz są wakacje, ale chociaż jedna dobra wiadomość by się przydała :) Janka przykro mi u mnie totalna cisza. Quote
jankamałpa Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 Wszyscy chyba na wakacjach - taka cisza. Nikt nie dzwoni ? :( Quote
devoner Posted August 2, 2017 Posted August 2, 2017 8 godzin temu, Janka@ napisał: Wszyscy chyba na wakacjach - taka cisza. Nikt nie dzwoni ? :( nawet pół telefonu nie było. Quote
ewab Posted August 6, 2017 Posted August 6, 2017 Na wątku Dżetty wrzuciłam kilka nowych zdjęć. Może uda się wymienić w ogłoszeniach Quote
devoner Posted August 9, 2017 Posted August 9, 2017 zapraszamy na nasz bazarek na fb https://www.facebook.com/events/1288964481213223/ jak ktoś nie ma konta chętnie pomogę. Quote
jankamałpa Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Dawno Was nie męczyłam pytaniem: Czy ktoś dzwoni, czy nadal cisza? :) Quote
devoner Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 11 godzin temu, Janka@ napisał: Dawno Was nie męczyłam pytaniem: Czy ktoś dzwoni, czy nadal cisza? :) cisza całkowita niestety. Quote
andzia69 Posted August 20, 2017 Author Posted August 20, 2017 taka sunia i jej 9 maluchów z opuszczonej stodoły potrzebuje pomocy :( macie jakieś pomysły? zabralybyśmy do hoteliku...ale potrzebne miejsce i kasa na hotelik oraz na weta :( Quote
jankamałpa Posted August 26, 2017 Posted August 26, 2017 Co z sunią i maluchami ? Na jakie konto można podesłać jakiś grosik? Były jakieś telefony, czy nadal cisza? Quote
Recommended Posts