devoner Posted December 18, 2017 Posted December 18, 2017 11 godzin temu, jankamałpa napisał: To może jakiś inny psiak nadaje się do ogłoszeń, bo szkoda żeby się marnowały są powyróżniane. jedynie Mery jutro postaram Ci podesłać tekst do ogłoszenia i zdjęcia Quote
andzia69 Posted December 18, 2017 Author Posted December 18, 2017 1 godzinę temu, Anula napisał: Nie wiem czy to po drodze czy nie ale jutro jest organizowany transport Radysy-Bielsko-Biała i powrót Warszawa.Kontakt Sara2011 i kiyoshi. muszę się dowiedzieć, czy się udało małą złapać :( bo to koło Starachowic jest, ale myślę, ze jakby ją złapała to dałaby mi znać :( Quote
jankamałpa Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Ja to niecierpliwa jestem bardzo i skoro dla dwóch psiaczków szykują się domki to bym chciała żeby rozdzwoniły się telefony także o te kolejne, które już długo czekają. A tu chyba cisza jest? Quote
devoner Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Imię: Mery <3 Wiek: 9 lat Sterylizacja/ Kastracja: TAK Stosunek do Psów: toleruje wybiórczo tylko na spacerach. Stosunek do Kotów: NegatywnyStosunek do dzieci: Zna małe dzieci jednak Zostanie wydana tylko do domu ze starszymi dziećmi + 14 Mery jest starszą Sunią która jeszcze lubi sobie pobrykać. Od małego mieszkała w jednym domu. Jednak sytuacja domowników zmieniła się diametralnie. ( proszę sobie zachować zbędę komentarze bo to nie ten worek ). Mery potrzebuje domu gdzie będzie jedynaczką. Gdzie jej przyszli właściciele maja świadomość czym jest zarówno depresja u psa jak i może pokazać dziewczyna że chce wprowadzić do domu swoje zasady. Mery przy bardzo doświadczonym opiekunie może zamieszkać z innym ale od razu mówię mniejszym i w pełni r\zrównoważonym samcem. Mamy niewiele czasu ponieważ do 11.11.2017 Jeśli ta niesowicie uczuciowa suka trafi di schroniska tam jej serce pęknie. Mery była ze mną na spacerze co mogę o niej powiedzieć osobiście. Potrzeba jej Dieta tego nie widać na zdjęciach ale dieta to pierwszeństwo. Jest bardzo przywiązana do właścicieli jednak konsekwentny ale wyrozumiały za razem opiekun szybko złapie Kontakt z tą wspaniałą starszą Panią. Mery będzie wspaniałym towarzyszem spacerów. Mery jest tak naprawdę idealnym psem dla osoby która zaczyna swoją przygodę z TTB ponieważ taka osoba odda jej kawałek siebie a Mery sie tym odwdzięczy to jest pewne. Dziewczyna z odpowiednią osobą łapie szybko kontakt a spacer czy przebywanie z nią w domu to czysta przyjemności. Quote
devoner Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 janka przekleiłam Ci opis z FB wybierz co potrzebne i dzięki. Quote
jankamałpa Posted December 19, 2017 Posted December 19, 2017 Merry ma ogłoszenie u mnie na OLX, Gratce i na Przygarnijzwierzaka. 1 Quote
devoner Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 Dnia 19.12.2017 o 20:44, jankamałpa napisał: Merry ma ogłoszenie u mnie na OLX, Gratce i na Przygarnijzwierzaka. dzięki Janka Quote
jankamałpa Posted December 20, 2017 Posted December 20, 2017 13 minut temu, devoner napisał: dzięki Janka Szkoda, że jeszcze nikt się nie odezwał ( Quote
andzia69 Posted December 21, 2017 Author Posted December 21, 2017 ja nigdy grzeczna nie jestem :) Quote
jankamałpa Posted December 21, 2017 Posted December 21, 2017 1 minutę temu, andzia69 napisał: ja nigdy grzeczna nie jestem :) ja też nie, stosuję się do zasady:"Grzeczne dziewczynki idą do nieba, a niegrzeczne tam gdzie same chcą". 1 Quote
mar.gajko Posted December 24, 2017 Posted December 24, 2017 Dziewczęta kochane, zdrowych i spokojnych Świąt. 1 Quote
jankamałpa Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 Może zdarzył się jakiś cud świąteczny i ktoś zadzwonił o któregoś psiaka? Quote
malagos Posted December 26, 2017 Posted December 26, 2017 u mnie też zastój, a wręcz przeciwnie, przybył jamnik mazowiecki i w wigilię duży młodziak spod sklepu... ( Quote
jankamałpa Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 Dnia 26.12.2017 o 21:31, malagos napisał: u mnie też zastój, a wręcz przeciwnie, przybył jamnik mazowiecki i w wigilię duży młodziak spod sklepu... ( Przed nami jeszcze Sylwester, czyli najgorszy czas dla psiaków. A mnie na koniec roku ogarnęło totalne lenistwo, nic mi się nie chce robić- to chyba odreagowanie przedświątecznego sprzątania :). Quote
malagos Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 he, he, u mnie została jeszcze po świętach siostra - przychodzę z pracy, a tu obiad z 3 dań na stole, psy nakarmione, wyspacerowane, dom ogarnięty :). Fakt, że razem z Anią jest jej Kenia, czyli szóstka psów w domu, ale panuje zgoda i ład :) 1 Quote
jankamałpa Posted December 29, 2017 Posted December 29, 2017 14 minut temu, malagos napisał: he, he, u mnie została jeszcze po świętach siostra - przychodzę z pracy, a tu obiad z 3 dań na stole, psy nakarmione, wyspacerowane, dom ogarnięty :). Fakt, że razem z Anią jest jej Kenia, czyli szóstka psów w domu, ale panuje zgoda i ład :) Czy poświątecznie Magia Świąt jeszcze działa. Oby jak najdłużej taka zgoda i harmonia panowała i tylko do pełni szczęścia potrzebne dobre domki dla psiaków :) Quote
andzia69 Posted December 29, 2017 Author Posted December 29, 2017 Jedna wielka cisza :( pisalam tu chyba, ze Diuna - czarna pitka jedzie do Krakowa, a Pippin do Zielonki ma jechać. Diuna czeka na dobre samopoczucie po sterylce 27.12, a dla Pippina będziemy szukać transportu. Poza tym nic się nie dzieje pozytywnego :( 1 Quote
jankamałpa Posted December 30, 2017 Posted December 30, 2017 16 godzin temu, andzia69 napisał: Jedna wielka cisza :( pisalam tu chyba, ze Diuna - czarna pitka jedzie do Krakowa, a Pippin do Zielonki ma jechać. Diuna czeka na dobre samopoczucie po sterylce 27.12, a dla Pippina będziemy szukać transportu. Poza tym nic się nie dzieje pozytywnego :( Założyłam jeszcze konto ma Morusku i dałam tam na razie ogłoszenie Merry i Dżetty :). 1 Quote
jankamałpa Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Miałam na OLX enigmatyczne zapytanie o Tobisia "Witam pania prosze napisac bo jestem zainteresowana go zabrac jak bysmy sie umowili" Odpisałam żeby podała więcej szczegółów, gdzie kot by trafił, a przede wszystkim poprosiłam o podanie nr kontaktowego. Quote
jankamałpa Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 53 minuty temu, jankamałpa napisał: Miałam na OLX enigmatyczne zapytanie o Tobisia "Witam pania prosze napisac bo jestem zainteresowana go zabrac jak bysmy sie umowili" Odpisałam żeby podała więcej szczegółów, gdzie kot by trafił, a przede wszystkim poprosiłam o podanie nr kontaktowego. Pani mi odpisała: "Jestem na wczesniejszej emeryturze bardzo kocham zwierzęta , mieszkam w bloku balkon jest obudowany ,wiec nie ma mozliwosci aby wyszedl ale jest problem nie posiadam samochodu i nie wiem jak moglabym go odebrac i jeszcze jedno nie zwrocilam uwagi piszac ,, bo i odleglosc jest dosc duza bo mieszkam w Tarnobrzegu a to zapewne będzie problem - prawda?" Poprosiłam aby zadzwoniła na podany w ogłoszeniu nr kontaktowy. Tylko nie wiem czy dobry podalam zaczyna się od 660 42.........? ; Quote
andzia69 Posted December 31, 2017 Author Posted December 31, 2017 2 godziny temu, jankamałpa napisał: Pani mi odpisała: "Jestem na wczesniejszej emeryturze bardzo kocham zwierzęta , mieszkam w bloku balkon jest obudowany ,wiec nie ma mozliwosci aby wyszedl ale jest problem nie posiadam samochodu i nie wiem jak moglabym go odebrac i jeszcze jedno nie zwrocilam uwagi piszac ,, bo i odleglosc jest dosc duza bo mieszkam w Tarnobrzegu a to zapewne będzie problem - prawda?" Poprosiłam aby zadzwoniła na podany w ogłoszeniu nr kontaktowy. Tylko nie wiem czy dobry podalam zaczyna się od 660 42.........? ; Tarnobrzeg to nie koniec świata :) tel. 660 420 480 dobry - to jest do dt, gdzie jest kociak :) Quote
jankamałpa Posted December 31, 2017 Posted December 31, 2017 Pani zapytała, czy może zadzwonić jeszcze dziś - odpisałam, że tak do 18 to dziś jeszcze można :) 1 Quote
Recommended Posts