Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No i proszę! Nie było się czym martwić! Kosmita stanął na wysokości zadanie - brawo Alfik! Jadnak jak pies trafi do WŁAŚCIWEGO domu to wszystko szybciutko jest ok :)

• Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nutusia napisał(a):
No i proszę! Nie było się czym martwić! Kosmita stanął na wysokości zadanie - brawo Alfik! Jadnak jak pies trafi do WŁAŚCIWEGO domu to wszystko szybciutko jest ok :)

amen
trzymam kciuki:)

Posted

Jest takie powiedzenie: jaki pan, taki pies.
No ale nie nie chwalmy slonca przed wschodem. Jak sie zadomowi zeby nie pokazal prawdziwego oblicza, chociaz nie sadzę. Bardzo wiele zalezy od opiekunow.Musza byc czujni i od poczatku nie popelnic bledu. Z tym, ze tam sa warunki zeby mogl jak cos niszczyc sobie w "piwnicy" (normalne mieszkanie, nie wiem dlaczego pani tak to nazywa). Msle, ze nie bedzie zle.
Koniecznie trzeba namowic panią zeby sie zarejestrowala na dogo i "karmila" nas od czasu do czasu. We wtorek zajade na pewno.
Miłego dnia życzę

Posted

Świetnie,że Alfik tak fajnie się zadomowił.Oby już tak zostało,bo psiaczek naprawdę fajny i kontaktowy.W podróży jak mieliśmy postoje to obszczekiwał ludzi z samochodu:) Obrońca;) Cała rodzinka po chłopaka przyjechała.Z początku był lekko zdezorientowany,ale potem jak gdyby nigdy nic spacerował z Panią:)

Posted

Jeszcze nie zapeszajmy bo jak wiadomo różnie to może być aczkolwiek
dużym plusem jest to że nie będzie on dłłłłuuuo sam o ile w ogóle będzie ;)

W każdym razie ma dobre początki i oby tak dalej :)
A my trzymajmy kciuki dalej :)

Posted

Jakby to było dobrze gdyby każda psia historia kończyła się takim HAPPY ENDEM......... :):) Życzę Alfikowi dalszych sukcesów w podbijaniu pańciowego serducha!! :)

Posted

Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze ;)

Dziękuję wszystkim którzy mnie wspierali w codzienności z Alfikiem.
Również dziękuję za wszelkie wpłaty, bazarki, dary dla Alfika, ogłoszenia
Za wizytę oraz transport małego :B-fly:
Niech Wam Bóg wynagrodzi w udanych adopcjach :cunao:

A teraz to już chyba :drink1::drink1::drink1::drink1::drink1::drink1:

(chodź jeszcze może poczekajmy na zwiady Pipi ;) )

Posted

Nutusia napisał(a):
Eeeeee tam - świętujmy, bo mamy co! :) Na smutki przyjdzie czas...

A co domek zeznaje? Dalej tylko ochy i achy?... ;)

No to świętujemy :Cool!::Cool!::Cool!::Cool!::Cool!:

Domek do niedzieli tylko ochy i achy a teraz ciiiisza...
Pipi pewnie przywiezie jakieś skargi :diabloti:

Posted

[quote name='Macia']Lili nadal szukasz rottka? ;)
Koleżnka ma u siebie takie cudo:

Chłopak - 8 tygodni.

O matko!!!!!!!!!!!!!!!! Cudne cudowne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Skąd takie cudo macie???????????????

Ale już nie szukam, może za kilka lat...... :roll:

Posted

Z tego co wyczytałam to ktoś sobie wziął, a po tygodniu się znudził i stwierdził, że odda do schroniska. Mały trafił do DT. Na razie mam tyle informacji.

Posted

Nie bedzie zadnych skarg. Jestem u Alfika wlasnie. Obszczekal mnie od drzwi. Zachowuje sie jakby urodzil sie w tym domu. Jest cudny i kochany. Kocha swoja panią i wszedzie za nia chodzi.
Zapomnialam aparatu, zrobilam kilka fotek komorka, jak wroce do domu, wkleje. Nie wiem co wyszlo.
Baby, nie martwcie sie, jest ok, a nawet lepiej. Nic nie broiiiii.

Posted

Jestem u Alfika wlasnie. Nie martwcie sie, bo wszystko ok. Alfik obszczekal mnie od drzwi. Zachowuje sie jakby sie urodzil w tym domu. Nic nie niszczy i sam zostaje na salonach. Jest bardzo zakochany w pani. Bawi sie, biega po podworku, szczeka, jest wesolym kochanym pieskiem. Jest bardzo ładny?!.

edit:

zdublowaly sie posty, nie wiem dlaczego. Pierwszy nie poszedl, to napisalam drugi, a jak zatwierdzilam, to sie okazalo, ze pierwszy jest, przepraszam.