akucha Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Rolfem nikt się nie zachwycił, to szukmy dalej!!!
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='brazowa1']ROLF Sliczny,nieco płochliwy pies,bardzo spragniony kontaktu z czlowiekem szuka domu. ależ on piękny !!! zachwycający !!! i tak długo czeka na dom?
mulinka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 a może ktoś zdecydowałby się dać mu dom tymczasowy ? wtedy mógłby zachwycić rodzinę i sąsiadów, może ktoś by go pokochał...
akucha Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gabi, sprawdzałaś??? Kaerjot nie wystawia czasem Rolfa? Już mi sie kręci wszystko... No Rolfie, czas na ciebie!!!!
akucha Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 :multi: Noooo!!!!! Szybko... Ja mam nadzieję, że on teraz złamie czyjeś serce!!! Pięknota nadmorska... Jesli chcesz, to mozesz dodać jeszcze kawałek wypowiedzi Brązowej: "A ja mam duże poczucie sukcesu. Udało się! Nie ma problemu z jego pielęgnacją, można futro szarpać i tarmosić. Rolf ma lęki nabyte, widać, że to radosny, kochany, wesoły, lubiący się bawić pies, tylko życie kazało mu być ostrożnym. Bardzo lubię tego psiaka i wiem, że ktoś będzie miał w nim wspaniałego towarzysza na spacery. Szukam domu dla Rolfa!!!! "
akucha Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Gabi :crazyeye:, co to za nastawienie???? :mad: Normalnie jestem w ogromnym szoku! Napisz, że ma 2 lata, a co tam, jak się zakochaja to pomyłkę przełkną...
akucha Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ciężkomyślący niech spadają! To nie ludzie dla Rolfa, on potrzebuje takich z sercem, a nie wnikliwie rozważających. Może nic o wieku nie pisać :razz:
akucha Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tak jest!!!! Świete słowa, do tego samego doszłam po ostatnim remoncie :evil_lol: Tylko te berbecie taaakie słodziaki.... Rolf czeka na dom!!!
brazowa1 Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 napiszcie ,ze jest MLODY i tyle :) a definicja mlodosci,wiadomo...wedle uznania.
akucha Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Ja też fcem :placz: Rolf to nasza pięknota jest, domek tylko ten najlepszy musi być!
akucha Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Zgodnie z obietnicą, Rolf co tydzień w: http://www.trojmiasto.pl/ogloszenia/kategoria.phtml?id_kat_pod=608
Kasia25 Posted February 17, 2007 Posted February 17, 2007 Nie ma chętne na kudłatą Roladke???????? Dlaczego????
brazowa1 Posted February 18, 2007 Author Posted February 18, 2007 Rolfino rozkwita,to juz nie ten sam pies.Wyszedl na spacer z nowa,nieznana mu wolontariuszka. :multi: Juz wie,ze po spacerze idzie do kuchni,zeby skubnac cos lepszego (raczej typ niejadka),wiec w gre wchodzi tylko kiełbasa lub puszka. Mam nadzieje,ze uroda tego psa w koncu kogos zachwyci.
akucha Posted February 18, 2007 Posted February 18, 2007 Zachwyci!!! Ja w to wierzę!!! Po adopcji Bratanka moja wiara wzrosła :lol:
wiewiora1 Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Z ROLFEM MOZE BYC TAK JAK Z TROLEM O KTORYM JUZ KIEDYS PISALAM ,,,NIBY TROLOWATY DZIKI PIES Z LASU I PIERWSZE OZNAKI NA TO WSKAZYWALY ALE PO MALEJ LEKCJI ,DOCHODZIL DO SIEBIE A JUZ NAJWIECEJ NAUKI WYNIOSL JUZ W NOWYM DOMKU,,, BAL SIE CHODZIC W POBLIZU ULICY ,,ALE PO KROTKIM CZASIE I NIEUSTANNYM TLUMACZENIU PRZEZ WLASCICIELA ZE WSZYSTKO JEST OK,,TROL PRZESTAL SIE LEKAC,,WIDOKU ORAZ HALASU SAMOCHODOW,,, Z ROLFEM MOZE BYC TO SAMO,,NIBY Z POCZATKU TAKI DZIKUS ,ALE TAK JAK TROL COS GO CIAGNELO DO NAS LUDZI ,,AZ STOPNIOWO SIE UDALO,,,TO TAKI SAM PRZYPADEK,,,A TROLOWIE MAJA TERAZ NAJWSPANIALSZEGO I NAJPIEKNIEJSZEGO PSIAKA W GDYNI!!!! TAK WIEC NIECH NIKT SIE NIE ZRAZA,,MALYMI UGIECIAMI W ZACHOWANIU ROLFA ,,TO MINIE I KAZDY NIEDLUGO BEDZIE SIE OGLADAL ZA TAK PIEKNIE PREZENTUJACYM SIE PSEM ,,SPACERUJACYM POSLUSZNIE ZE SWOIM PANEM,,,, TAK BEDZIE,,WIERZCIE,,!!! NO TO SIE NAPRODUKOWALAM ,,,A TERAZ CZEKAMY NA TELEFONY:p :p
akucha Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 I co Wiewiórko, dzwonili???? Rolf jeszcze czeka!!!
brazowa1 Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 pisala SMS jedna Pani,troche jej opisalam sytuacje,jutro napisze PRZYPOMNIENIE :)
Recommended Posts