Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 591
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='brazowa1']ROLF

Sliczny,nieco płochliwy pies,bardzo spragniony kontaktu z czlowiekem szuka domu.

ależ on piękny !!! zachwycający !!!
i tak długo czeka na dom?

Posted

:multi: Noooo!!!!! Szybko...
Ja mam nadzieję, że on teraz złamie czyjeś serce!!! Pięknota nadmorska...

Jesli chcesz, to mozesz dodać jeszcze kawałek wypowiedzi Brązowej:

"A ja mam duże poczucie sukcesu. Udało się!
Nie ma problemu z jego pielęgnacją, można futro szarpać i tarmosić. Rolf ma lęki nabyte, widać, że to radosny, kochany, wesoły, lubiący się bawić pies, tylko życie kazało mu być ostrożnym.
Bardzo lubię tego psiaka i wiem, że ktoś będzie miał w nim wspaniałego towarzysza na spacery. Szukam domu dla Rolfa!!!! "

Posted

Gabi :crazyeye:, co to za nastawienie???? :mad: Normalnie jestem w ogromnym szoku!
Napisz, że ma 2 lata, a co tam, jak się zakochaja to pomyłkę przełkną...

Posted

Ciężkomyślący niech spadają! To nie ludzie dla Rolfa, on potrzebuje takich z sercem, a nie wnikliwie rozważających. Może nic o wieku nie pisać :razz:

Posted

Rolfino rozkwita,to juz nie ten sam pies.Wyszedl na spacer z nowa,nieznana mu wolontariuszka. :multi:
Juz wie,ze po spacerze idzie do kuchni,zeby skubnac cos lepszego (raczej typ niejadka),wiec w gre wchodzi tylko kiełbasa lub puszka.

Mam nadzieje,ze uroda tego psa w koncu kogos zachwyci.

Posted

Z ROLFEM MOZE BYC TAK JAK Z TROLEM O KTORYM JUZ KIEDYS PISALAM ,,,NIBY TROLOWATY DZIKI PIES Z LASU I PIERWSZE OZNAKI NA TO WSKAZYWALY ALE PO MALEJ LEKCJI ,DOCHODZIL DO SIEBIE A JUZ NAJWIECEJ NAUKI WYNIOSL JUZ W NOWYM DOMKU,,,
BAL SIE CHODZIC W POBLIZU ULICY ,,ALE PO KROTKIM CZASIE I NIEUSTANNYM TLUMACZENIU PRZEZ WLASCICIELA ZE WSZYSTKO JEST OK,,TROL PRZESTAL SIE LEKAC,,WIDOKU ORAZ HALASU SAMOCHODOW,,,
Z ROLFEM MOZE BYC TO SAMO,,NIBY Z POCZATKU TAKI DZIKUS ,ALE TAK JAK TROL COS GO CIAGNELO DO NAS LUDZI ,,AZ STOPNIOWO SIE UDALO,,,TO TAKI SAM PRZYPADEK,,,A TROLOWIE MAJA TERAZ NAJWSPANIALSZEGO I NAJPIEKNIEJSZEGO PSIAKA W GDYNI!!!!

TAK WIEC NIECH NIKT SIE NIE ZRAZA,,MALYMI UGIECIAMI W ZACHOWANIU ROLFA ,,TO MINIE I KAZDY NIEDLUGO BEDZIE SIE OGLADAL ZA TAK PIEKNIE PREZENTUJACYM SIE PSEM ,,SPACERUJACYM POSLUSZNIE ZE SWOIM PANEM,,,,
TAK BEDZIE,,WIERZCIE,,!!!
NO TO SIE NAPRODUKOWALAM ,,,A TERAZ CZEKAMY NA TELEFONY:p :p

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...