Bonsai Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Justa, to naprawdę ich jedyne wspólne zdjęcie? :lol: Quote
basia bonnie Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Tak:roll: Zawsze każdy w inną strone szedł :p Quote
basia bonnie Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 1 byłyśmy, w Bielsku, ale nie wiem jak to sie tam nazywa:roll: Ale to chyba było jeszcze na os. Beskidzkim :p Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Hund, w okolice bielskiego lotniska na os.Beskidzkim :) A dokładnie to odbijamy w lewo na spacerek za cmentarzem w Kamienicy. Jest tu naprawdę dużo terenów do spacerowania :) i bażanty... ;) Bonsai jakieś ALE to moich umiejętności fotograficznych? ;P Quote
Samturia Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ale super bylo na pewno na szpacerku :) Quote
Bewarka Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Są tylko 2 zdjęcia zbiorowe...To I to? I tyle? :roll: PS:Ale i tak ładnie razem wyszli :p Quote
Agnieszka Co. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Byłam dzisiaj w schronisku. Z "naszych" wszystkie nadal czekają. Jedynie Reksio w domu. Są do wzięcia piękne szczeniaczki i dwie 9 mieś nieduże, urocze, szorstkowłose suczki. Może jutro wkleję zdjęcia. Quote
goldenka245 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Szkoda :( A bywa ktoś z Was w schronie w BB tak "często" ? Quote
Agnieszka Co. Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Dobermanowi nie zdołałam zrobić nowych zdjęć gdyż wyczerpały mi się w trakcie wizyty akumulatorki. Dowiedziałam się, że ma ok 5 lat, jest spokojny. Jedyny problem w tym, że on potrafi jak kot pokonać każdy płot, więc osoba adoptująca musiałaby się nastawić na spacery na smyczy i trzymanie psa w domu. Quote
goldenka245 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Dziewczyny bywa ktoś w schronie w BB dość często? Mam sprawe :) Quote
goldenka245 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Chciałam zapytać o psiaki ;-) tzn. dowiedzieć sie :) A ty jesteś tam czasem? Quote
basia Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Cześć! Czy ktoś z bielszczan wybiera się na katowicka wystawę w piątek i ma miejsce w samochodzie dla jednej sztuki bez psa?? Please... :loveu: Quote
Agnieszka Co. Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Przedstawiam Wam śliczną, drobniutką suńkę z żywieckiego schroniska, która ujęła mnie za serce. Quote
Dobcia Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Widze, że nauki "pewnego dobermana" są przekazywane coraz dalej...:evil_lol: Fajny miałyście spacerek;) Quote
basia bonnie Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ile razy jeszcze mamy Wam mówić, że to topik SPOTKANIOWY! Nie dawajcie tu psów! Założcie sobie topik na Psach w Potrzebie czy gdzieś... prosze Was...:roll: Quote
cockermanka Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Dla piesów w potrzebie jest dział "Psy w potrzebie" - i tam trzeba je ogłaszać. Quote
Dea Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Agnieszka Co. napisał(a):Dobermanowi nie zdołałam zrobić nowych zdjęć gdyż wyczerpały mi się w trakcie wizyty akumulatorki. Dowiedziałam się, że ma ok 5 lat, jest spokojny. Jedyny problem w tym, że on potrafi jak kot pokonać każdy płot, więc osoba adoptująca musiałaby się nastawić na spacery na smyczy i trzymanie psa w domu. :-( Szkoda, chciałam mu założyć oddzielny wątek, no i miał mieć też wątek na doberman.pl... Agnieszka to ja czekam dalej, może następnym razem ci się uda:cool3: Quote
basia bonnie Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Jeszcze raz apeluje!! TO WĄTEK O SPOTKANIACH!! NIE DAWAJCIE TU PSÓW ZE SCHRONISKA!! ZAŁÓŻCIE SOBIE WĄTEK NA Psach w Potrzebie!! Błagam Was!! Bo to już sie zaczyna robić denerwujące... Quote
Hund Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 ok B@s!a, żegnamy i niezaśmiecamy, przepraszamy. Masz rację założymy sobie nowy wątek. Quote
Dea Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Hund tylko jak już założycie daj tutaj link na ten nowy wątek. Quote
berry Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Hej!! Widzę, że ostatnio zrobiło się dość "relacyjnie";-) a później zapadła dłuuuga cisza. W ramach odskoczni proponuję rzut oka do galerii na kilka zdjęć poobozowych:http://www.dogomania.pl/gallery/399/45/1095.html. Jutro będziemy z Portem zdobywać Szyndzielnię i Klimczok na nartach, więc jeśli ktoś będzie w pobliżu to jest możliwe spotkanie zabawowo towarzyskie... Pozdrawiam Quote
Recommended Posts