Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hund, w okolice bielskiego lotniska na os.Beskidzkim :) A dokładnie to odbijamy w lewo na spacerek za cmentarzem w Kamienicy. Jest tu naprawdę dużo terenów do spacerowania :) i bażanty... ;)

Bonsai jakieś ALE to moich umiejętności fotograficznych? ;P

Posted

Dobermanowi nie zdołałam zrobić nowych zdjęć gdyż wyczerpały mi się w trakcie wizyty akumulatorki. Dowiedziałam się, że ma ok 5 lat, jest spokojny. Jedyny problem w tym, że on potrafi jak kot pokonać każdy płot, więc osoba adoptująca musiałaby się nastawić na spacery na smyczy i trzymanie psa w domu.

Posted

Agnieszka Co. napisał(a):
Dobermanowi nie zdołałam zrobić nowych zdjęć gdyż wyczerpały mi się w trakcie wizyty akumulatorki. Dowiedziałam się, że ma ok 5 lat, jest spokojny. Jedyny problem w tym, że on potrafi jak kot pokonać każdy płot, więc osoba adoptująca musiałaby się nastawić na spacery na smyczy i trzymanie psa w domu.

:-( Szkoda, chciałam mu założyć oddzielny wątek, no i miał mieć też wątek na doberman.pl... Agnieszka to ja czekam dalej, może następnym razem ci się uda:cool3:

Posted

Hej!!

Widzę, że ostatnio zrobiło się dość "relacyjnie";-) a później zapadła dłuuuga cisza. W ramach odskoczni proponuję rzut oka do galerii na kilka zdjęć poobozowych:http://www.dogomania.pl/gallery/399/45/1095.html.

Jutro będziemy z Portem zdobywać Szyndzielnię i Klimczok na nartach, więc jeśli ktoś będzie w pobliżu to jest możliwe spotkanie zabawowo towarzyskie...

Pozdrawiam