Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:diabloti: powiedzcie o co chodzi, kto się zna na komputerach, bo mnie nerwy biorą.ilekroć wchodzę na dogomanię w pracy wszystko jest ok. ale jeśli wejdę w domu, to mój komputer pokazuje bzdury że nie ma postów w moich wątkach i nie pokazuje mi nawet postów, które sama pisałam w pracy.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
on się zatrzymuje na dowolnym poście , każdego dnia innym ale każdego dnia wstecz a nie do przodu. kto mi to wyjaśni.??

Posted

Hund napisał(a):
:diabloti: powiedzcie o co chodzi, kto się zna na komputerach, bo mnie nerwy biorą.ilekroć wchodzę na dogomanię w pracy wszystko jest ok. ale jeśli wejdę w domu, to mój komputer pokazuje bzdury że nie ma postów w moich wątkach i nie pokazuje mi nawet postów, które sama pisałam w pracy.
:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
on się zatrzymuje na dowolnym poście , każdego dnia innym ale każdego dnia wstecz a nie do przodu. kto mi to wyjaśni.??

Też bym się chetnie dowiedziala,mam podobny problem.:roll:

Posted

Hund napisał(a):
trzymam się jakoś, czosnek pomaga :)
agnieszka Co wiesz może czy buda była rano jak otwierali schronisko??

Dziś dzwoniłam do tego pana. Wyszli w sobotę wcześniej z powodu śnieżycy. Buda jest w schronisku, ale na razie zastanawiają się gdzie ją umieścić z powodu jej dużych rozmiarów.
Hund zobacz na Priv.

Posted

Potrzebuję pomocy, byłam w schronie mam zdjęcia 12 psów + opisy, czy jest ktoś chętny na wystawienie ich na alegro ?? To prośba ponieważ mam zepsuty komputer w domu, nie wiadomo ile potrwa naprawa, nie jestem w stanie wystawić psów i śledzić wiadomości, w pracy mam internet ale nie mogę zawsze z niego korzystać. Zaraz przyjedzie szef więc będę niedostępna proszę chętnych o tel. 0604-950-574. Agnieszka Co proszę Cię również o kontakt. Budę od Ciebie widziałam. Zrobiliśmy trochę zdjęć, jest mały bulterier, i jeden ślepy szczeniak ten od wodołaza,sznaucer i kilka innych piechów. proszę o pomoc.

Posted

Hund, spokojnie. Nie widziałam Twojego postu wcześniejszego.
Mogłabym pomóc, bo komp jest w domu i w ogóle, ale nie mam doświadczenia w układaniu tekstów na tego typu aukcje allegro. Nigdy takich nie wystawiałam. Jeżeli masz coś w zanadrzu to ślij.

Kurcze, nie wiem czy teraz jesteś na kompie czy nie :roll:

Posted

ok złość mi już przeszła, Basia bardzo przepraszam. Odwaliłam trochę roboty w pracy ale zamiast przesłać materiał do dziewczyny, która wsytawia psy wysłałam do szefa... Czekam teraz na jego przyjazd...

Posted

ok złość mi już przeszła, Basia bardzo przepraszam. Odwaliłam trochę roboty w pracy ale zamiast przesłać materiał do dziewczyny, która wsytawia psy wysłałam do szefa... Czekam teraz na jego przyjazd...

Spoko :p
A z szefem ... To co, pracy już szukasz?? :evil_lol: :lol:

Posted

Hund - a może szef któregoś zaadoptuje? :lol:

Po męczącym i denerwującym wieczorze udało mi się zrobić aukcję dla Maxa. Nie wygląda ona zbyt profesjonalnie, ale na szczęście jest - a ja już byłam bliska obłędu gdy prawie gotowa aukcja mi znikła :angryy: gdy zadzwoniła do mnie kuzynka i musiałam odejść od komputera.
To link do aukcji:
http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=165180822
Jutro wystawię kolejne.
Trzymajcie kciuki za Maxa.