bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='goldenka245']Oj to ty bardzo niedobra jesteś:mad::evil_lol: Ślicznego masz faflunka:loveu: MAsz gg ? :D Jak chcesz to pisz 627 90 61 gg jeszcze nie mam:shake: Może to i dobrze, bo już wogóle nie odeszła bym od kompa:p :evil_lol: Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='Hund']słuchajcie co się wydarzyło w schronie w Żywcu, mała suczka Koza oszceniała się i miała 2 małe kuleczki , w tym samym czasie do schronu podrzucono 3 inne małe niewiadomego pochodzienia. Kluska przygarneła wszystkie wsadziła pod brzuch i szczekała i popychała każdego żeby pił. w końcu połozyła się na pleckach a dzieciaki podrzutki wsadziła na brzuch sobie. teraz wychowuje 5 szczeniorków , tylko że podrzutki to 1/3 jej wielkości. Taka kochana a nikt jej nie chce:( Ale koffana jest :loveu: :loveu: :loveu: Bidulka. Quote
goldenka245 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bonita']gg jeszcze nie mam:shake: Może to i dobrze, bo już wogóle nie odeszła bym od kompa:p :evil_lol: To bardzo źle:mad: Oj jak Cię tylko w bb spotkam:mad: A tak wogóle to nbiedawno stamtąd wróciłam :D byłam w makro i sferze:loveu: Quote
Hund Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 goldenko ja pracuję niedaleko sfery zapraszam następnym razem. Quote
basia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 A może ktoś chce moje gg .. że tak nieskromnie zapytam?? :p Quote
cockermanka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Basia dawaj gg... Ja co prawda baaardzo rzadko mam czas na gg,ale tak na wszelki wypadek,dobrze mieć listeękontaków ;-) Quote
basia Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 1260910 Tez rzadko bywam ale czasami się trafia. Zwykle się ukrywam, bo jak jestem "dostępna" to jakieś dziwne typki do mnie piszą.. Quote
goldenka245 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Hund napisał(a):goldenko ja pracuję niedaleko sfery zapraszam następnym razem. Niestety nie zdązyłam dziś. :( Ze sfery wyszłam o wpółdo 7 :( Bardzo chciałam przyjść... Quote
Dea Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Witam wszystkich. Jak bielsko i okolice to i ja się dołączę:razz: I od razu z prośbą wystartuję do dogomaniaków, którzy bywają w schronach w Bielsku i Żywcu - jeśli będą psiaki dobermano albo rottweilero podobne dajcie znać:p Podobno piękne schronisko macie w Bielsku...nam się z Basią takie marzy u nas:lol: Quote
cockermanka Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='basia']1260910 Tez rzadko bywam ale czasami się trafia. Zwykle się ukrywam, bo jak jestem "dostępna" to jakieś dziwne typki do mnie piszą.. słusznie - lepiej się przyczaić:evil_lol: na wszelki wypadek - mój 6847681 witaj Dea :multi: Quote
goldenka245 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dea napisał(a):Witam wszystkich. Jak bielsko i okolice to i ja się dołączę:razz: I od razu z prośbą wystartuję do dogomaniaków, którzy bywają w schronach w Bielsku i Żywcu - jeśli będą psiaki dobermano albo rottweilero podobne dajcie znać:p Podobno piękne schronisko macie w Bielsku...nam się z Basią takie marzy u nas:lol: Ja tam byłam kiedyś, tzn. w Bielsku. Jak pojade to może wpadne:) Quote
Agnieszka Co. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Dea napisał(a):Witam wszystkich. Jak bielsko i okolice to i ja się dołączę:razz: I od razu z prośbą wystartuję do dogomaniaków, którzy bywają w schronach w Bielsku i Żywcu - jeśli będą psiaki dobermano albo rottweilero podobne dajcie znać:p Podobno piękne schronisko macie w Bielsku...nam się z Basią takie marzy u nas:lol: Witaj Dea! Cieszę się, że chcesz pomóc. Mamy w Żywcu obecnie psa w typie dobermana. Troszkę pyszczek ma mieszany - nie taki wąski jak u dobermanów i jest chyba odrobinę niższy. Maść jak u dobków czarny podpalany, ogon kopiowany, uszy nie. Pies raczej spokojny, przy mnie wchodził do boksu pracownik to piesek tylko patrzył jakby tu wyjść na spacer. Był nami bardzo zaciekawiony, nie wykazywał agresji. Ma kilka lat. Pracownik mówił, że 2-3 ale jego mordka jest na brodzie trochę siwiejąca (mój pies zaczą siwieć na mordce wieku 4 lat). Zaraz spróbuję zamieścić zdjęcie, bo ostatnio jakieś mu robiłam. Wejdź na link w moim podpisie, w tym wątku są zamieszczone także inne pieski z Żywca. Quote
Agnieszka Co. Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 Zdjęcie trochę słabe, ale jego kojec jest ciasny i ciemny. Pomóżcie znaleźć mu dom. Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='goldenka245']To bardzo źle:mad: Oj jak Cię tylko w bb spotkam:mad: A tak wogóle to nbiedawno stamtąd wróciłam :D byłam w makro i sferze:loveu: Wow, to chyba się troszkę obkupiłaś:cool3: :evil_lol: Quote
goldenka245 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bonita']Wow, to chyba się troszkę obkupiłaś:cool3: :evil_lol: No cóż:oops::oops::oops: trzeba korzystać póki tata daje kase:evil_lol: hehe :) żartuje ;-) Bonitko :D Twoje psy by były chętne na spotkanie z goldenem ?:D Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='goldenka245']No cóż:oops::oops::oops: trzeba korzystać póki tata daje kase:evil_lol: hehe :) żartuje ;-) Bonitko :D Twoje psy by były chętne na spotkanie z goldenem ?:D Mój Bońcio:cool3: pewno tak :D. Ona lubi wszystkie pieski,( te które dotychczas spotkała;)) Quote
goldenka245 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bonita']Mój Bońcio:cool3: pewno tak :D. Ona lubi wszystkie pieski,( te które dotychczas spotkała;)) A ty byś była chętna na spotkanie? Ja kocham te fafluniaste:D także wiesz;-) hehe ŚCIĄGNIJ TO GG! :P To rozkaz :D Quote
bonita Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='goldenka245']A ty byś była chętna na spotkanie? Ja kocham te fafluniaste:D także wiesz;-) hehe ŚCIĄGNIJ TO GG! :P To rozkaz :D Ok jutro jak wrócę do domu to się postaram o gg:p spotkanie? A Ty mieszkasz w Bielsku, czy okolicy:cool3: Quote
goldenka245 Posted February 15, 2007 Posted February 15, 2007 [quote name='bonita']Ok jutro jak wrócę do domu to się postaram o gg:p spotkanie? A Ty mieszkasz w Bielsku, czy okolicy:cool3: W okolicy, ale moge dojechać. Tylko w soboe jade do Cieszyna do Aleb :) Quote
Hund Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ten dobek o którym pisze Agnieszka Co jest naprawdę spokojny.Liże mi zawsze palce przez kraty, daje się głaskać. I jest bardzo smutny... zawsze , ma bardzo smutne oczki... Quote
Dea Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Boże, dobek czy nawet dobkopodobny w takim małym kojcu????:crazyeye::angryy: No przecież on się tam męczy, taki pies musi mieć kawałek miejsca, ruchu.... czy wy macie możliwość wychodzić z pieskami na spacer? Nie wiem ile on tam siedzi, ale depresja dla takiego psa w takim pomieszczonku murowana! Macie może więcej fotek? Quote
Hund Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 ja nie mam jego zdjęć, Dobek miał być następny w kolejce do zdjęć u mnie ale skoro Aga mu zrobiła to pewnie ma więcej. Nie wychodzimy z nimi na smyczy na spacery. On ma jedynie możliwość wyjścia z boksu 2 razy dzienie po 5-minut na obszar ok 50 m2.schronisko jest naprawdę na niewielkim terenie. Wszystko jest upchane na maxa. Quote
Agnieszka Co. Posted February 16, 2007 Posted February 16, 2007 Tak Dea, po jego oczach widać, że jest zdołowany, ale co się dziwić. Jego kojec to ok 1,5m X 1,5m a w tym jeszcze niewielka buda. Metr przed jego kojcem stoi budynek schroniska, dobek nie widzi więc nic prócz ściany budynku - bez bodźców, bez słońca.... Z tego względu zdjęcia marne. A przede wszystkim jego życie marne :placz: . A jeszcze raz podkreśle, że jest to spokojny, sympatyczny i ładny pies. Jego adopcja jest pilna. Psy w depresji stają się podatne na różne choroby. Poszukajcie dla niego jakiegoś fajnego, ciepłego miejsca. Proszę... Quote
Recommended Posts