Javena Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [SIZE="5"]W DNIU 6 GRUDNIA, SPECJALNA PRZESYŁKA Z DOGO KWIACIARNI. [SIZE="6"]Dla wszystkich cioteczek i wujków ,którzy wspierali Lakusia, od Świętego Mikołaja. [SIZE="4"]DZIEKUJĘ! [SIZE="4"]RUDA ZUZIA Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Ruda Zuziu to Ty głownie napędzałaś ten parowóz ze skarpetką Malucha...:iloveyou::Rose: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Dzisiaj to już zaczęłam się martwić.Jagna tak długo się nie odzywa... Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Dzisiaj to już zaczęłam się martwić.Jagna tak długo się nie odzywa...[/QUOTE] Przemyka mi to to od rana...:roll: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Piękne obrazki wstawiacie:loveu: Zuziu to Twoja zasługa, więc to dla Ciebie te kwiatuszki:loveu: Ale co z Naszym Lakusiem??:roll: Quote
Jagna78 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 sorki cioteczki za stresy ale znowu odcięta od swiata jestem :((to kara za korzystanie z niezabezpieczonej sieci - padł mi komp :( ) u Lakusia wszystko w porządeczku.... dziękujemy za mizianeczka w piątek lecimy na zdjęcie szwów.... Niunio powoli zaczyna stawać na tą nóżkę :) widać, że już go tak nie boli..... skończył już antybiotyki:) jak coś to piszcie smsa odpiszę:) w piatek postaram się dopaść neta gdzieś - pewnie znowu w bibliotece muszę jeszcze wetowi oddać kasę za karmę którą w środę wziełam dla Lakusia to pa cioteczki do piatku Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 :multi: super wieści :multi: Cieszę się, że jest dobrze :) Moja Wiki dziś miała ściąganie szwa:loveu: jutro ściągam ubranko:multi: dziś ost antybiotyk dostała, więc nasze dzieci dochodzą do siebie super:loveu: To wymiziaj od nas małego Lakusia:loveu: Quote
Jagna78 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 wymiziany jest za trzech :) wszyscy w domu obchodzą sie z nim jak z jajkiem :D....jemu w to graj i wykorzystuje to w każdej sytuacji:) śpi oczywiście w łóżku...jak chce zejść w nocy to trąca mnie nochem.... a jak chce wejść to robi takie oczy jak Kot ze SHreka dziękujemy z Niuniem za mizianka i ogolnie za wszystko :loveu::loveu::loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 Odetchnęłam z ulgą, bo bałam się już ,że coś nie tak z jego zdrowiem. Fajnie,że nasze dzieci nam zdrowieją:loveu: Ja dzisiaj ledwo dycham po szkoleniu i jeszcze jutro jadę, to będzie mnie mniej na dogo. Ale myślami jestem z Wami i smarkaczami:lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 Cudownie czytać o Lakusiu... :) uwielbiam chłopaka!!:D Nie ma za co dziękować - dla psiaków ja bym nieba uchyliła... choć tu nie mogłam wiele dać:roll: ale moje dziewczynki mi budżecik lekko naruszyły:roll: Czekamy na zdjęcie... na pewno już wygląda inaczej i nóżka ciut zarasta?;):loveu: Quote
mzetka37 Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 I my również miziamy maluszka,dobrze,że wszystko tak dobrze się skończyło.Naprawdę niewiele trzeba aby pomóc psiakom,niech każdy dorzuci co może,każdy grosz się liczy a jakie efekty. Quote
andegawenka Posted December 7, 2011 Posted December 7, 2011 [quote name='mzetka37']I my również miziamy maluszka,dobrze,że wszystko tak dobrze się skończyło.Naprawdę niewiele trzeba aby pomóc psiakom,niech każdy dorzuci co może,każdy grosz się liczy a jakie efekty. Zapraszamy Quote
RUDA ZUZIA Posted December 7, 2011 Author Posted December 7, 2011 [quote name='mzetka37']I my również miziamy maluszka,dobrze,że wszystko tak dobrze się skończyło.Naprawdę niewiele trzeba aby pomóc psiakom,niech każdy dorzuci co może,każdy grosz się liczy a jakie efekty.[/QUOTE] To prawda.Kazdy dorzuci parę groszy i ile można zrobić:lol: Dziękujemy za pomoc:loveu::loveu::loveu: i dobre fluidy:lol: Quote
Javena Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 [FONT="Arial Black"][COLOR="#8b0000"][SIZE="4"]DZIEWCZYNY ,JESLI MOŻECIE ZAJRZYJCIE NA TEN WĄTEK. MOZE KTÓRAS UMIE BANEREK ZROBIC? JA JESTEM WSTRZĄSNIĘTA. [/SIZE][/COLOR][/FONT] [url]http://www.dogomania.pl/threads/219082-Owczareczka-po-wypadku-z%C5%82amane-%C5%82apki-pomocy[/url]!! Quote
Jagna78 Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 my już po wizycie u weta :) jak to Pan Marcin ujął "goi sie na nim jak na byku " :D od teraz zaczynamy powoli ćwiczyc nóżkę no i kompieli możemy zażywać :) dostaliśmy od weta parę próbek karmy dla Lakiego..... zapłącilismy oczywiście za poprzednią karmę....i jak policzyłam to wizyta dzisiejsza kosztowała 2 zł..... bo tak do równego 30 zł (karma 28zł ) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 9, 2011 Author Posted December 9, 2011 :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: A masz jakieś zdjęcia? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 9, 2011 Posted December 9, 2011 Ale cudowne wieści:D czekamy na fotki!!:D Quote
RUDA ZUZIA Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Nadal czekamy na fotki porastającego malucha:lol: Ania z Poznania jak możesz wpisz w piątym poście ostateczne podliczenie bo chciałabym uaktualnić pierwszy post.Mi wychodzi ,ze mały zebrał 590 zł.:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: ale czekam na Twoje potwierdzenie. Miłego dnia:lol: Quote
Jagna78 Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 fotki będą ale później :).... na razie korzystam z kompa w bibliotece i po znajomych :D..... jak mój kolega mnie nawiedzi i powie co siadło w kompie ..... no i jak całkiem nie zbankrutuje to go naprawi to będziemy fotki wrzucać u Lalusia wszystko dobrze powoli sobie przypomina, że posiada 4 nogi :D......niestety wiem z doświadczenia, że te małe zapominają o takich przyziemnych rzeczach.....i kicają na 3 - tak było z moją Gabi [*]....przez długi czas latała na 3 nogach mimo, że od urazu łapki minęło duuuużo casu :) Niunio na spacerku - na smyczy używa tej łapki.... na podwórku już nie :)..... to samo jak wchodzimy po schodach - wskakuje na 4 a wdomu już lata na 3 bo się wtedy wszyscy nad nim litują i sadzają na łóżeczko albo na fotelik :D.......chociaż sam już spokojnie na wszystko wskakuje :D pozdrawiamy Quote
ania z poznania Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tak, mamy 100zł na plusie. Kochane, teraz pytanie- co z nimi robimy? Czy mam je zwrócić (to pytanie przede wszystkim do NataZG) czy przeznaczamy na inną, komisyjnie wybraną biedę/biedy? Quote
andegawenka Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 To dla Jagny miało być, już wspomniała wczesniej na co wyda... Quote
RUDA ZUZIA Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 Jagna78 napisał(a):fotki będą ale później :).... na razie korzystam z kompa w bibliotece i po znajomych :D..... jak mój kolega mnie nawiedzi i powie co siadło w kompie ..... no i jak całkiem nie zbankrutuje to go naprawi to będziemy fotki wrzucać u Lalusia wszystko dobrze powoli sobie przypomina, że posiada 4 nogi :D......niestety wiem z doświadczenia, że te małe zapominają o takich przyziemnych rzeczach.....i kicają na 3 - tak było z moją Gabi ....przez długi czas latała na 3 nogach mimo, że od urazu łapki minęło duuuużo casu :) Niunio na spacerku - na smyczy używa tej łapki.... na podwórku już nie :)..... to samo jak wchodzimy po schodach - wskakuje na 4 a wdomu już lata na 3 bo się wtedy wszyscy nad nim litują i sadzają na łóżeczko albo na fotelik :D.......chociaż sam już spokojnie na wszystko wskakuje :D pozdrawiamy No to bystry z niego facecik:lol: Wie jak zagrać,żeby dostać co chce:evil_lol: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 12, 2011 Author Posted December 12, 2011 ania z poznania napisał(a):Tak, mamy 100zł na plusie. Kochane, teraz pytanie- co z nimi robimy? Czy mam je zwrócić (to pytanie przede wszystkim do NataZG) czy przeznaczamy na inną, komisyjnie wybraną biedę/biedy? To znaczy nie rozumiem. Zbieraliśmy 500 jest 590 to dla mnie jest 90 zł na plusie? Chyba,że coś źle policzyłam. Sorki,że tak się czepiam ale na prawdę nie kumam:lol: Quote
ania z poznania Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 Tak, jasne, ja jestem dzisiaj przeziębiona i słabo kumata :) Quote
Recommended Posts