Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[SIZE="5"]W DNIU 6 GRUDNIA, SPECJALNA PRZESYŁKA Z DOGO KWIACIARNI.

[SIZE="6"]Dla wszystkich cioteczek i wujków ,którzy wspierali Lakusia, od Świętego Mikołaja.

[SIZE="4"]DZIEKUJĘ!

[SIZE="4"]RUDA ZUZIA

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorki cioteczki za stresy ale znowu odcięta od swiata jestem :((to kara za korzystanie z niezabezpieczonej sieci - padł mi komp :( )
u Lakusia wszystko w porządeczku....
dziękujemy za mizianeczka

w piątek lecimy na zdjęcie szwów.... Niunio powoli zaczyna stawać na tą nóżkę :) widać, że już go tak nie boli..... skończył już antybiotyki:)

jak coś to piszcie smsa odpiszę:) w piatek postaram się dopaść neta gdzieś - pewnie znowu w bibliotece

muszę jeszcze wetowi oddać kasę za karmę którą w środę wziełam dla Lakusia

to pa cioteczki do piatku

Posted

:multi: super wieści :multi:

Cieszę się, że jest dobrze :)
Moja Wiki dziś miała ściąganie szwa:loveu: jutro ściągam ubranko:multi: dziś ost antybiotyk dostała, więc nasze dzieci dochodzą do siebie super:loveu:

To wymiziaj od nas małego Lakusia:loveu:

Posted

wymiziany jest za trzech :)

wszyscy w domu obchodzą sie z nim jak z jajkiem :D....jemu w to graj i wykorzystuje to w każdej sytuacji:)

śpi oczywiście w łóżku...jak chce zejść w nocy to trąca mnie nochem.... a jak chce wejść to robi takie oczy jak Kot ze SHreka

dziękujemy z Niuniem za mizianka i ogolnie za wszystko :loveu::loveu::loveu:

Posted

Odetchnęłam z ulgą, bo bałam się już ,że coś nie tak z jego zdrowiem.
Fajnie,że nasze dzieci nam zdrowieją:loveu:

Ja dzisiaj ledwo dycham po szkoleniu i jeszcze jutro jadę, to będzie mnie mniej na dogo.
Ale myślami jestem z Wami i smarkaczami:lol:

Posted

Cudownie czytać o Lakusiu... :) uwielbiam chłopaka!!:D
Nie ma za co dziękować - dla psiaków ja bym nieba uchyliła... choć tu nie mogłam wiele dać:roll: ale moje dziewczynki mi budżecik lekko naruszyły:roll:

Czekamy na zdjęcie... na pewno już wygląda inaczej i nóżka ciut zarasta?;):loveu:

Posted

I my również miziamy maluszka,dobrze,że wszystko tak dobrze się skończyło.Naprawdę niewiele trzeba aby pomóc psiakom,niech każdy dorzuci co może,każdy grosz się liczy a jakie efekty.

Posted

[quote name='mzetka37']I my również miziamy maluszka,dobrze,że wszystko tak dobrze się skończyło.Naprawdę niewiele trzeba aby pomóc psiakom,niech każdy dorzuci co może,każdy grosz się liczy a jakie efekty.

Zapraszamy

Posted

[quote name='mzetka37']I my również miziamy maluszka,dobrze,że wszystko tak dobrze się skończyło.Naprawdę niewiele trzeba aby pomóc psiakom,niech każdy dorzuci co może,każdy grosz się liczy a jakie efekty.[/QUOTE]
To prawda.Kazdy dorzuci parę groszy i ile można zrobić:lol:
Dziękujemy za pomoc:loveu::loveu::loveu: i dobre fluidy:lol:

Posted

[FONT="Arial Black"][COLOR="#8b0000"][SIZE="4"]DZIEWCZYNY ,JESLI MOŻECIE ZAJRZYJCIE NA TEN WĄTEK. MOZE KTÓRAS UMIE BANEREK ZROBIC?
JA JESTEM WSTRZĄSNIĘTA. [/SIZE][/COLOR][/FONT]

[url]http://www.dogomania.pl/threads/219082-Owczareczka-po-wypadku-z%C5%82amane-%C5%82apki-pomocy[/url]!!

Posted

my już po wizycie u weta :)
jak to Pan Marcin ujął "goi sie na nim jak na byku " :D

od teraz zaczynamy powoli ćwiczyc nóżkę no i kompieli możemy zażywać :)

dostaliśmy od weta parę próbek karmy dla Lakiego..... zapłącilismy oczywiście za poprzednią karmę....i jak policzyłam to wizyta dzisiejsza kosztowała 2 zł..... bo tak do równego 30 zł (karma 28zł )

Posted

Nadal czekamy na fotki porastającego malucha:lol:
Ania z Poznania jak możesz wpisz w piątym poście ostateczne podliczenie bo chciałabym uaktualnić pierwszy post.Mi wychodzi ,ze mały zebrał 590 zł.:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:
ale czekam na Twoje potwierdzenie.
Miłego dnia:lol:

Posted

fotki będą ale później :).... na razie korzystam z kompa w bibliotece i po znajomych :D..... jak mój kolega mnie nawiedzi i powie co siadło w kompie ..... no i jak całkiem nie zbankrutuje to go naprawi to będziemy fotki wrzucać

u Lalusia wszystko dobrze powoli sobie przypomina, że posiada 4 nogi :D......niestety wiem z doświadczenia, że te małe zapominają o takich przyziemnych rzeczach.....i kicają na 3 - tak było z moją Gabi
[*]....przez długi czas latała na 3 nogach mimo, że od urazu łapki minęło duuuużo casu :)

Niunio na spacerku - na smyczy używa tej łapki.... na podwórku już nie :)..... to samo jak wchodzimy po schodach - wskakuje na 4 a wdomu już lata na 3 bo się wtedy wszyscy nad nim litują i sadzają na łóżeczko albo na fotelik :D.......chociaż sam już spokojnie na wszystko wskakuje :D

pozdrawiamy

Posted

Jagna78 napisał(a):
fotki będą ale później :).... na razie korzystam z kompa w bibliotece i po znajomych :D..... jak mój kolega mnie nawiedzi i powie co siadło w kompie ..... no i jak całkiem nie zbankrutuje to go naprawi to będziemy fotki wrzucać

u Lalusia wszystko dobrze powoli sobie przypomina, że posiada 4 nogi :D......niestety wiem z doświadczenia, że te małe zapominają o takich przyziemnych rzeczach.....i kicają na 3 - tak było z moją Gabi
  • ....przez długi czas latała na 3 nogach mimo, że od urazu łapki minęło duuuużo casu :)

Niunio na spacerku - na smyczy używa tej łapki.... na podwórku już nie :)..... to samo jak wchodzimy po schodach - wskakuje na 4 a wdomu już lata na 3 bo się wtedy wszyscy nad nim litują i sadzają na łóżeczko albo na fotelik :D.......chociaż sam już spokojnie na wszystko wskakuje :D

pozdrawiamy

• No to bystry z niego facecik:lol: Wie jak zagrać,żeby dostać co chce:evil_lol:

Posted

ania z poznania napisał(a):
    Tak, mamy 100zł na plusie.

Kochane, teraz pytanie- co z nimi robimy? Czy mam je zwrócić (to pytanie przede wszystkim do NataZG) czy przeznaczamy na inną, komisyjnie wybraną biedę/biedy?

To znaczy nie rozumiem.
    Zbieraliśmy 500 jest 590 to dla mnie jest 90 zł na plusie?
    Chyba,że coś źle policzyłam.
    Sorki,że tak się czepiam ale na prawdę nie kumam:lol: