Maria1957 Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Jak się czuje malutki, śliczniutki Lakuś? Mizianko dla psiaczka. Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 A Lakuś nic nie pisze...:roll: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 5, 2011 Author Posted December 5, 2011 No właśnie ,pakujemy zabawki i idziemy do domu:eviltong: Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA'] i znów nie widzę... Quote
RUDA ZUZIA Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 Buu:-( A mi się wyświetla-dlaczego mi te gify nie wychodzą?:-( Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Buu:-( A mi się wyświetla-dlaczego mi te gify nie wychodzą?:-([/QUOTE] Najedź na mojego gifa z postu 530 Kliknij prawym przyciskiem myszy Wybierz "kopiuj adres obrazka" Otwórz swój post najlepiej w edycji zaawansowanej kliknij na ten zielony malutki obrazek z drzewkiem u góry ramki w którym piszemy post Kliknij jednocześnie w rameczke która Ci się otworzyła "control i V" Zaakceptuj czy zatwierdź juz nie pamiętam co tam pisze bo robię to automatycznie.. Zatwierdź post i gotowe... Quote
RUDA ZUZIA Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 [quote name='andegawenka']Najedź na mojego gifa z postu 530 Kliknij prawym przyciskiem myszy Wybierz "kopiuj adres obrazka" Otwórz swój post najlepiej w edycji zaawansowanej kliknij na ten zielony malutki obrazek z drzewkiem u góry ramki w którym piszemy post Kliknij jednocześnie w rameczke która Ci się otworzyła "control i V" Zaakceptuj czy zatwierdź juz nie pamiętam co tam pisze bo robię to automatycznie.. Zatwierdź post i gotowe...[/QUOTE] I tak zrobiłam:lol: teraz widzisz? Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Tylko w poscie 535 drugi jest pusty... są dwie metody pobierania gifów Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Obydwa wkleiłam tak samo.[/QUOTE] ale ten drugi co go nie widzę to skąd brałaś...? Quote
RUDA ZUZIA Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 http://www.gify.org/baza/07.php Stąd.Ale już sama widzę.Jak wróciłam na ta stronę teraz to okazało się,że to jest płatne:angryy: Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 A tu robi się łatwiej http://smajliki.ru/smilie-1121548359.html Tylko przez edycję zaawansowana!!! Ten sam gif reniferki z saniami ale już bezpośrednio ze strony do pobierania róznych... Pod gifem klikasz na ten pierwszy link, zaznaczasz i jednocześnie "control i C" przechodzisz do postu w edycji zaawansowanej i klikasz "control i V) akceptuj post I masz już gifa ruchomego Do dzieła...CZEKAM !!!! Quote
RUDA ZUZIA Posted December 6, 2011 Author Posted December 6, 2011 dziękuję:loveu::loveu::loveu: Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']dziękuję:loveu::loveu::loveu: Super!! Metoda wprowadzania zależy z jakiej strony wklejasz... Quote
andegawenka Posted December 6, 2011 Posted December 6, 2011 Uczyłaś się rosyjskiego , sama strona . Po lewej i prawej opisy....wybierz np Zima pisane jak 3 http://smajliki.ru/smilies-56.html Trzeba na wybranego gifa kliknąć dwa razy i otworzy pod nim link do skopiowania Quote
Recommended Posts