Jagna78 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 [quote name='Chiquita&DeeDee']Nawet nie wiesz jakbym chciała mieszkać na wsi ;) Zuziu też się ogromnie cieszę :D[/QUOTE] moi rodzice uciekli na wieś jak mama przeszła na emeryturę... tata biedak jeszcze pracuje ale tylko do marca i potem też na zasłużoną emeryturę aczkolwiek nieadekwatną do tego ile lat w życiu pracował i jak ciężko więc jak mi się znudzi bardzo moje zadooopie w Warszawie to też mogę za Sokołów podl uciec do rodziców:D Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 No niestety sprawiedliwości w tym nie ma żadnej :/ A zabierzesz nas ze sobą?:D Quote
Jagna78 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 Zabiore wszystkich :D działka duża ( 8000m2) to sporo się nas tam zmieści Quote
Jagna78 Posted December 2, 2011 Posted December 2, 2011 dobra spadam bo dziś jakaś zasmarkana jestem a nie mogę chorować żeby Niunia nie zarazić, więc idę się kurować Papapa cioteczki :D Quote
ania z poznania Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 Doszła wpłata od NataZG :). Uaktualniam post 5 :) Quote
andegawenka Posted December 3, 2011 Posted December 3, 2011 [quote name='NataZG']czekam na ten swift..i bedzie pelna kwota:-) [quote name='ania z poznania']Doszła wpłata od NataZG :). Uaktualniam post 5 :) NataZG:buzi::siara: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 Nata ZG :calus::calus::calus: Dziękujemy w imieniu rekonwalescenta:Rose: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 3, 2011 Author Posted December 3, 2011 A Lakuś nam dziś nie powie co słychać? Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Co słychać u Lakusia? Przesyłam mizianko:loveu: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 Lakuś to chyba weekenduje:lol: mógłby się zakraść do komputera i napisać coś, bo Cioteczki tęsknią:loveu: Quote
NataZG Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='ania z poznania']Doszła wpłata od NataZG :). Uaktualniam post 5 :)[/QUOTE] w koncu!!!!:multi: juz mi glupio bylo....:oops: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Dziękujemy bardzo mocno:loveu::loveu::loveu: Czytałam na wątku Julci,ze już niedługo Wasz wielki dzień:lol: 8 grudnia ? Dobrze pamiętam? Quote
NataZG Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Dziękujemy bardzo mocno:loveu::loveu::loveu: Czytałam na wątku Julci,ze już niedługo Wasz wielki dzień:lol: 8 grudnia ? Dobrze pamiętam?[/QUOTE] zgadza sie! stresuje sie strasznie, jak mala zareaguje...zwlaszcza, ze czeka ja lot samolotem po dwoch dniach ze mna w Polsce..ale i tak juz sie nie moge doczekac!:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 Śliczna jest Juleczka.To kiedy pierwsze "widzenie"? Będzie dobrze:lol: Quote
NataZG Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']Śliczna jest Juleczka.To kiedy pierwsze "widzenie"? Będzie dobrze:lol:[/QUOTE] 8 grudnia...jedziemy do Wawy z NT potem i w poniedzialek wio do samolotu i do domku. Julinka to moj cudny prezent urodzinowy, bo 8 grudnia wlasnie.:loveu: i czekamy na wiesci o Lakusiu:multi: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 To życzę Wam wszystkiego dobrego:loveu: I będę dalej podczytywać wątek bo jestem ciekawa jaka będzie reakcja:lol: A będą zdjęcia? Quote
NataZG Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='RUDA ZUZIA']To życzę Wam wszystkiego dobrego:loveu: I będę dalej podczytywać wątek bo jestem ciekawa jaka będzie reakcja:lol: A będą zdjęcia?[/QUOTE] dziekuje cioteczko!:loveu: bedzie duuuzo zdjec z pierwszego spotkania i potem juz Julki w nowym domu:multi: Quote
andegawenka Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='NataZG']dziekuje cioteczko!:loveu: bedzie duuuzo zdjec z pierwszego spotkania i potem juz Julki w nowym domu:multi:[/QUOTE] ...też sobie zapisałam Julcię Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 [quote name='NataZG']dziekuje cioteczko!:loveu: bedzie duuuzo zdjec z pierwszego spotkania i potem juz Julki w nowym domu:multi:[/QUOTE] I będzie następny szczęśliwy piesek.Jak mnie to cieszy:loveu: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 4, 2011 Author Posted December 4, 2011 A Lakuś to nas chyba opuścił? Lakusiu połóż mamusię do łóżka i skrobnij nam jak się czujesz:lol: Quote
ania z poznania Posted December 4, 2011 Posted December 4, 2011 [quote name='NataZG']w koncu!!!!:multi: juz mi glupio bylo....:oops:[/QUOTE] No co Ty, przecież to nie Twoja wina! Bardzo różnie przelewy idą, jak coś przelewam to czasami odbiorca ma to dosłownie po 2-3 godzinach a czasami na trzeci dzień, nie mam pojęcia od czego to zależy...? Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 5, 2011 Posted December 5, 2011 Dziś mamy już poniedziałek, więc Lakusiu koniec weekendowania:D pisz co u Ciebie;) Quote
Recommended Posts