ania z poznania Posted December 12, 2011 Posted December 12, 2011 andegawenka napisał(a):To dla Jagny miało być, już wspomniała wczesniej na co wyda... A, ok, to nie doczytałam! Zaraz robię przelew! Przelew poszedł :) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 13, 2011 Author Posted December 13, 2011 ania z poznania napisał(a):Tak, jasne, ja jestem dzisiaj przeziębiona i słabo kumata :) To kuruj się ostro:lol: Dzięki za odpowiedź.Teraz już mamy jasność.Mamy uzbierane 590 zł wszystkie przelewy poszły i czekamy tylko na potwierdzenie od Jagny:lol: Jagna ,trzymam kciuki za naprawę kompa abyśmy mogły zobaczyć Księciunia:loveu: Quote
andegawenka Posted December 13, 2011 Posted December 13, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):To kuruj się ostro:lol: Dzięki za odpowiedź.Teraz już mamy jasność.Mamy uzbierane 590 zł wszystkie przelewy poszły i czekamy tylko na potwierdzenie od Jagny:lol: Jagna ,trzymam kciuki za naprawę kompa abyśmy mogły zobaczyć Księciunia:loveu: ...i dbaj o kochaną maliznę...niech na zdrowego pana wyrośnie... Quote
Jagna78 Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 komp w naprawie niestety:( pieniązki potwierdzam doszły wczoraj .....jak nie dbać o takiego malucha???....co jeszcze udaje bardziej chorego niż jest :) Laki świetnie wykorzystuje swoją niedyspozycje na każdym kroku....wczoraj na podwórku stwierdził, że woli na rękach siedzieć zamiast siusiać na trawkę....musiałam stosować różne kombinacje, żeby jednak zrobil siuuu i kuuu....po dość długich pertraktacjach doszliśmy do konsensusu i jak zrobił co miał zrobić dopiero wzięłam go na ręce....i tak czekaliśmy kiedy Pusia pozwiedza podwórko :D Jeszcze raz serdecznie dziękuję w imieniu swoim i synusia......gdyby nie wasza pomoc to niunio dopiero pewnie w lutym przy dobrych wiatrach miałby operacje...a tak do tego czasu będzie latać swobodnie DZIĘKUJEMY Quote
RUDA ZUZIA Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 A to brzydka pańcia co kazała dziecku po zimnej ziemi chodzić takimi małymi chudziutkimi nóżkami:mad::evil_lol: Księcia nosi się na rączkach i już:loveu: A co to będzie zimą:crazyeye::evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Ruda Zuziu znasz perfekt niemiecki? Quote
andegawenka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Niestety nie. Możesz sobie wyobrazić że na francuski miałam przetłumaczone przed północą a do niemieckiego nikogo nie mam. Muszę skorzystać z tłumacza przysiegłego...Myslałam że problem będzie na odwrót:shake: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 No niestety w językach nie pomogę. Ale mam nadzieję,ze jakoś rozwiążesz problem. Ja się przegryzam dziś przez nowy program:razz: Quote
andegawenka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):No niestety w językach nie pomogę. Ale mam nadzieję,ze jakoś rozwiążesz problem. Ja się przegryzam dziś przez nowy program:razz: Juz mi tłumaczy polko/niemka z innego forum...bokserowego. Chyba mam grype:placz: Quote
RUDA ZUZIA Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Na grypę są najlepsze okłady z Pszczółek:loveu: I miodek prawdziwy.Ja siekam czosnek w większej ilości Zalewam przegotowaną letnią wodą i dodaję miodku oczywiście prawdziwego.Po kilku godzinach jak się przegryzie to nie ma lepszego lekarstwa na wirusy.Ale przy tej kuracji lepiej siedzieć w domu bo można oddechem zmieść przechodnia:evil_lol: Quote
andegawenka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 RUDA ZUZIA napisał(a):Na grypę są najlepsze okłady z Pszczółek:loveu: I miodek prawdziwy.Ja siekam czosnek w większej ilości Zalewam przegotowaną letnią wodą i dodaję miodku oczywiście prawdziwego.Po kilku godzinach jak się przegryzie to nie ma lepszego lekarstwa na wirusy.Ale przy tej kuracji lepiej siedzieć w domu bo można oddechem zmieść przechodnia:evil_lol: fuj, wolę fervex. No i kto by się zajął malizną w trakcie mojej choroby?Tutaj nikogo nie znam Quote
RUDA ZUZIA Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 Może i fuj ale za to skuteczne:lol: Ani jednej fajnej sąsiadki z zaprzyjaźnionym pieskiem?:eviltong: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Heheheh kiedy tu nie wejdzę to Andegawenka to swoje pitu - pitu:diabloti: Chyba musimy mocniej nalegać:evil_lol: Jak to - nie kto by się zajął maleństwem - ono zajęło by się Tobą:loveu: A Lakuś najważniejsze, żeby zdrowiał:loveu: Quote
andegawenka Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Niestety...w moim bloku odwrotnie,wszyscy się znają od ponad 30 lat i prywatności zero,ale i pomoc większa. Bardzo brakuje mi pro zwierzecej Pani Ziuty. Quote
RUDA ZUZIA Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 A więc sąd gangu cziłek orzeka: Miałby kto pomóc:evil_lol: Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Właśnie..;) (chodzę za Tobą ;)) Quote
RUDA ZUZIA Posted December 19, 2011 Author Posted December 19, 2011 Po prostu - razem nam po drodze:lol: A od Lakusia żadnych wieści. Jedno małe zdjątko plis:lol: Pewnie nóżka już porosła sierścią... Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Bardzo po drodze:loveu: Ja bym też chciała jakieś foto...:razz: A Lakuś to nóżkę ma pewnie już dość sporo zarośniętą;) Quote
Javena Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 [SIZE="5"]Jak obyczaj stary każe, według ojców naszych wierzeń. Pragnę złożyć Wam życzenia, w dniu Bożego Narodzenia. Niech ta gwiazdka betlejemska, która świeci nam o zmroku. Doprowadzi Was do szczęścia, w nadchodzącym Nowym Roku. [SIZE="4"]Życzy- RUDA ZUZIA Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Lakuś chyba gotuje na święta ...:D ;) Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Jak tam kochany Lakuś w Nowym Roku? :) Quote
Recommended Posts