Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 607
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczynki kochane jesteście:loveu:

Ale ta brązowa to Carmen od mojej Mami:D

hehehe

Wiki jest na 1 str, tam jest zdjęcie całej trójki, a parę postów niżej imiennie Chiquitka czarna, Dee biała, Wiki biało czarna ;)

Wiem za dużo psów:evil_lol:

Ale mam stres... mała już u weta... tak patrzyła jak ją zostawiłam:roll:

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Dziewczynki kochane jesteście:loveu:

Ale ta brązowa to Carmen od mojej Mami:D

hehehe

Wiki jest na 1 str, tam jest zdjęcie całej trójki, a parę postów niżej imiennie Chiquitka czarna, Dee biała, Wiki biało czarna ;)

Wiem za dużo psów:evil_lol:

Ale mam stres... mała już u weta... tak patrzyła jak ją zostawiłam:roll:[/QUOTE]

Ups.To ja pomieszałam.
Ciężko zostawić swojego pieszczocha w lecznicy.
Ale na pewno będzie dobrze:lol:

Posted

Laluś czuje się coraz lepiej...apetyt ma jak bernardyn...pochłania takie ilości, że nie wiem gdzie to mu się mieści :D

A co do pytania to w tej łapce napewno nie wróci,bo nie ma gdzie wracać - główka kości udowej została całkowicie usunięta....do drugiej łapki też nie wróci - bo ja tak mówię - tzn jakby miałabyć to by się ujawniła już. Ta choroba Legg-Perthesa ma to do siebie, że bardzo rzadko atakuje obie łapki..... no i obiawia się stosunkowo we wczesnym wieku :D psa a Niuno miał robione rtg obu łapek i w drugiej nie ma śladu choroby:D

Posted

A jak Wikunia?? Wszystko w porządeczku?..... a z resztą napewno w porządeczku bo innej opcji nie ma :D

Laluś właśnie śpi w fotelu z pluszową czarną panterą.....ja moje dziecię kiedyś uduszę.....on już ma chyba ze 20 pluszaków a Magda mu co jakiś czas kolejnego podrzuca bo twierdzi, że ona już tym się nie bawi to Niunio może :D

Posted

Madzia to o mój klon :D, czyli kocha wszystko co zaliczane jest do fauny i czego uczą na zoologii :D:D:D

tu Madzia uprawia zabawę z Niuniem poranną jak widaC - jeszcze przed zabiegiem

Tu z Misiem

• i Pusią

a tu urodzony wolontariusz:D sprząta budy w Fundacji Canis :)

A Wiki do jutra będzie jak nowa :D....to narkoza i leki przeciwbólowe dlatego taka marniejsza

• Posted

Wspaniałą masz córę!!! :) naprawdę super, że rośnie takie pokolenie!! :) dziękujemy!!

Pewnie, ze tak... :D a później wymyślimy spotkanie naszego gangu chiłałkowego, tylko nie wiem jak, bo każda z innej części Polski :D

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Wspaniałą masz córę!!! :) naprawdę super, że rośnie takie pokolenie!! :) dziękujemy!!

Pewnie, ze tak... :D a później wymyślimy spotkanie naszego gangu chiłałkowego, tylko nie wiem jak, bo każda z innej części Polski :D[/QUOTE]

Madzia dziękuje za komplementy :D..... czyta mi przez ramie co pisze:)......

oj ciężko będzie z tym spotkaniem...chyba trzeba strategię obmyślić i i zobaczyć gdzie wypadnie kompromis do spotkania...tak żeby każdy miał do pokonania taką samą ilość kilometrów.:D

Posted

a ja mieszkam na przedmieściach Warszawy :) niby stolica a też zadoooopie :D

właśnie się uchachałam.... moja kochana Madzia karmi szczurka chrupkami dla psa :D a ten zadowolony chrupie aż mu się uszy trzęsą :)

Posted

[quote name='Chiquita&DeeDee']Hehehe, ale przedmieścia mają w sobie urok... a miasta...? nie bardzo, auta, syf, więc tylko się cieszyć ;)[/QUOTE]

dla tego jakbym się miała przeprowadzić to chyba na wieś bo nie wyobrażam sobie mieszkania gdzieś w centrum miasta..... jak musze jechać do centrum na pare godzin to potem drugie tyle dochodze do siebie...ten huk, smród to nie dla mnie....