Pipi Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Ok, to zbieramy. Ja w takim razie zaczne robic literkę E i zapraszac na watek. Quote
Vicky62 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Po przemyśleniu doszłam do wniosku,że jeśli klatka ma jeździć po całej Polsce tzn.ma być dogomaniacka to musi to byc jednak klatka składana ta za 1500zł. W takim razie zbieramy dalej... Pipi podaj mi e-mail na pw.prześlę Ci zdjecia fantów na bazarek Quote
bakusiowa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='emilia2280']Jumanjiana, bardzo dobrze ze szukasz tanszych rozwiázan, przeciez jesli mozna kupic taniej, tylko troché popracowac,to dlaczego tego nie zrobic? Tu jest producent, który robi kosze i pólki sklepowe z drutu oraz m.in. klatki lapki. Napisalabym, ale nie majá maila. Zadzwoncie i zapytajcie jakie majá ceny i mozliwosci wykonania duzej klatki skladanej a nawet i nieskladanej dla informacji. [URL]http://www.emiasto.org/zamet_sp_z_o_o_zaklad_pracy_chronionej_206130.html[/URL][/QUOTE] Dzwoniłam dzisiaj do tej firmy. Telefon nieaktualny ale w internecie znalazłam właściwy. Firma z Ostrowca Swiętokrzyskiego współpracująca z nimi robi klatki łapki. Największe mają następujące wymiary. Długość- 80 cm, szerokość- 33 cm, wysokość- 38 cm. Są to klatki nieskładane. Quote
sylwia1982 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 klatka łapka jedna na całą Polskę :crazyeye:, to nie może się udać :p Quote
Pipi Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 [quote name='Vicky62'] Pipi podaj mi e-mail na pw.prześlę Ci zdjecia fantów na bazarek[/QUOTE] Prosze bardzo [email][email protected][/email] Quote
Pipi Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 [quote name='sylwia1982']klatka łapka jedna na całą Polskę :crazyeye:, to nie może się udać :p[/QUOTE] Tak? a niby dlaczego? Quote
Evelin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Owszem,uda się.... I chyba lepiej mieć jedną na całą Polskę,niż żadną.... Dogomaniacy już nie raz udowodnili,że potrafią współdziałac i sie dogadać... Quote
sylwia1982 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 według mnie szukacie "jeleni" do zasponsorowania wam klatki-łapki Quote
Evelin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='sylwia1982']według mnie szukacie "jeleni" do zasponsorowania wam klatki-łapki[/QUOTE] To bezczelna wypowiedź... Po co tu przyszłaś? Nie chcesz- nie dokładaj się...I bądź na tyle miła,żeby nie przeszkadzać... PS pomyśl trochę zanim coś napiszesz.. [QUOTE]zasponsorowania wam[/QUOTE] Jak myslisz- co ja będę robiła z ta klatką? bedę w niej siedziała?czy nie wiem co??/ Quote
sylwia1982 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 na klatkę łapkę być może złożą się ludzie z całej Polski, a kto da im gwarancję, że ta klatka będzie dostępna dla całej Polski? Quote
Pipi Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 [quote name='sylwia1982']na klatkę łapkę być może złożą się ludzie z całej Polski, a kto da im gwarancję, że ta klatka będzie dostępna dla całej Polski?[/QUOTE] Ja!!!!!!!! Quote
Evelin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='sylwia1982']na klatkę łapkę być może złożą się ludzie z całej Polski, a kto da im gwarancję, że ta klatka będzie dostępna dla całej Polski?[/QUOTE] Czy pytasz w imieniu całej Polski? ktos Cię upoważnił,zebyś występowała jak przedstawicielka narodu??? Przeczytaj wątek-w którymś z postów jest pomysł jak się ma przemieszczać klatka... Od kogo wymagasz takiej gwarancji??? ma być na pismie czy wirtualna wystarczy? Pomyśl trochę,zanim coś napiszesz...Chyba to jesno wynika z watku,że zbiórka i przemieszczanie sie klatki jest na zasadzie tzw zaufania ...za zbiórkę zabrała sie osoba wiarygodna,nie raz dała się poznać jako osoba na której mozna polegać... Przestań mącic na tym wątku.... jest taka fajna złota myśl... [B]Do korzystania z internetu potrzebne jest IP....IQ niestety nie...[/B] Quote
Randa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='sylwia1982']na klatkę łapkę być może złożą się ludzie z całej Polski, a kto da im gwarancję, że ta klatka będzie dostępna dla całej Polski?[/QUOTE] kwestia zaufania:lol:.... chyba, że przygotujesz odpowiednią umowę, czyja klatka i jakie wymogi, żeby wypożyczać i jeszcze wzory przyszłych umów na wypożyczanie- ale tu też gwarancji nie ma, bo można się sądzić, że ten lub tamten nie spełnił warunków wypożyczenia, w sądzie jak wiadomo sprawy długo się ciągną, więc klatka może stać bezużytecznie i czekać na koniec sprawy:diabloti: sprawa prosta - kto może i chce wesprzeć, serdecznie zapraszamy; zresztą osoby, które tą akcję wspierają są na dogo wiarygodne i mnie to wystarczy A jak się czujesz potencjalnym jeleniem to rzeczywiście masz problem:evil_lol: Quote
sylwia1982 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 nie czuję się potencjalnym jeleniem, ponieważ nie mam zamiaru dokładać się do tego "interesu" Quote
Evelin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [B]Proponuję ignorować wypowiedzi sylwia 1982 na wątku.[/B]..zachowuje się jak troll.. Zbierajmy dalej na klatkę łapkę..bazarek pierniczkowo-wątróbkowy się rozwija,sunie na Octowej czekają .... Quote
Randa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='sylwia1982']nie czuję się potencjalnym jeleniem, ponieważ nie mam zamiaru dokładać się do tego "interesu"[/QUOTE] widać dużo programów kryminalnych o oszustach oglądasz, no dobrze udało Ci się nie zostać oszukaną i zostać tym jeleniem, czego serdecznie gratuluję:evil_lol:, ale dajże już spokój tym naszym ,,interesom":lol:, może jeszcze kilka Kochanych Jeleni:loveu: uda się nam znlaleźć Quote
bakusiowa Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Biedactwo:-( przyszła wylać tu swoje frustracje. Quote
yup Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 EHHH zawsze, zawsze muszą być jakieś kłótnie, mącenia na wątkach. Dziewczyny, przecież każda chce jak najlepiej! Ja również uważam, że klatka musi być składana, ona jest wielka i jeśli chodzi o transport to będzie problem ją przewieźć. Ktoś wcześniej na wątku napisał, że może dobrze by było kupić kilka klatek nieskładanych za tą kwoaę-to tez jest jakiś pomysł. Ale na razie skupmy się na zbiórce pieniędzy a później pomyślimy jaka klatkę kupić. Quote
Pipi Posted November 23, 2011 Author Posted November 23, 2011 Powtorze jeszcze raz. Chodzi o klatke, w ktorej zmiesci sie duzy pies czy suka. O klatke, do ktorej wejdzie kazdy pies. O klatkę, ktorą się sklada, zeby latwiej mozna bylo ja przemieszczac w razie potrzeby. Quote
jumanjiana Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='sylwia1982']według mnie szukacie "jeleni" do zasponsorowania wam klatki-łapki[/QUOTE] tak, i dlatego też większość deklarujących wpłaty na klatkę to my same. takie z nas spryciary - wyciągamy zaskórniaki, żeby jakiś nie-jeleń, mógł sobie potem z tej klatki gdzieś pod Bydgoszczą skorzystać :shake: [quote name='sylwia1982']nie czuję się potencjalnym jeleniem, ponieważ nie mam zamiaru dokładać się do tego "interesu"[/QUOTE] interesu? myślisz, że pojedziemy w niej nad morze i będziemy handlować lodami? przeczytałaś w ogóle pierwszy post wątku? Quote
Basia Z. Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja pamiętam i wpłacę 40 zł tylko chwilowo mam puste konto i czekam aż mi wpłynie kasa. Wiadomo do czego służy taka klatka i ważne, że pomoże psiakom. Quote
sylwia1982 Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='jumanjiana']tak, i dlatego też większość deklarujących wpłaty na klatkę to my same. takie z nas spryciary - wyciągamy zaskórniaki, żeby jakiś nie-jeleń, mógł sobie potem z tej klatki gdzieś pod Bydgoszczą skorzystać :shake: interesu? myślisz, że pojedziemy w niej nad morze i będziemy handlować lodami? przeczytałaś w ogóle pierwszy post wątku?[/QUOTE] czytałam pierwszy post wątku, deklarować wpłaty na wątku to każdy może i nic z tego nie wynika Quote
Evelin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 przeczytaj następne posty....i jak masz zamiar dalej mącić- to uprzejmie zawiadamiam,że napiszę do moda... Bo swoimi wpisami najzwyczajniej w świecie przeszkadzasz w czymś bardzo ważnym.... to ostatnie ostrzeżenie. Quote
Justyna Klimek Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 Ja również potwierdzam swoją jeleniową obecność ;) Zaraz po wypłacie (na początku grudnia) dorzucam się 50zł Quote
Evelin Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 [quote name='Justyna Klimek']Ja również potwierdzam swoją jeleniową obecność ;) Zaraz po wypłacie (na początku grudnia) dorzucam się 50zł[/QUOTE] Justyna DZIĘKI!!!! I witamy na [B]rykowisku[/B]...jeleniowatym oczywiście:megagrin::megagrin::megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Recommended Posts