Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='mestudio']Widok jak Jordan z nałożonej PEŁNEJ michy żarcia delikatnie wyjmuje marchewkę i kładzie obok michy - bezcenne :-D
TZmestudio[/QUOTE]
Nie lubi Pan Fok marcheweczki ?

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale on wyjął ją to kulturalnie - niby na potem odłożył. Delikatnie, ząbkami,.. - no po prostu bomba!
(inne nasze by po prostu nosem wywalily z michy i koniec)

TZmestudio

Posted

[quote name='Nutusia']Wpadłam sprawdzić czy Parówkowe podusie na łapciach posmarowane wazeliną ;)[/QUOTE]
Też jestem ciekawa czy TZ posmarował ;)

Posted

[quote name='Nutusia']Wpadłam sprawdzić czy Parówkowe podusie na łapciach posmarowane wazeliną ;)[/QUOTE]

[quote name='Ziutka']Też jestem ciekawa czy TZ posmarował ;)[/QUOTE]

Akurat taka Kiwi kolor czarny była pod ręką... A się błyszczały potem ....... Bez polerowania......

TZmestudio

Posted

[quote name='mestudio']Posmarowane waziliną aż się świeciły bardziej niż Jordana ..... ;-)
TZmestudio[/QUOTE]
No to się chwali, że posmarowane :)

• 3 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Jordi się doczekał, dziś kastracja....Jadę z nim po 11 do lecznicy.

[img]https://lh6.googleusercontent.com/-0Ar0uCpw9rg/UR3wwp1KdaI/AAAAAAAAKi8/OgIzl54Ife0/s640/g3%2520002.jpg[/img]

[img]https://lh5.googleusercontent.com/-RE7CdLhctOU/USXTXOpbyvI/AAAAAAAAK3g/f92Bx4XLexw/s640/g5%2520050.jpg[/img]

Posted

Zawsze były ważniejsze sprawy, jakieś nagłe przypadki itp, a od pewnego czasu jest nowa lecznica u nas w mieście i chcemy spróbować jak tam pracują, Jordi będzie naszym królikiem doświadczalnym, no i kastracja za 26 zł to chyba taniocha:-).

Posted

[quote name='Aldrumka']właśnie wczoraj myślałam, że nikt do Jordanka nie zagląda, a tu prosze jaki ruch i ... przeżycia[/QUOTE]

Ja też wczoraj o Jordanie dumałam:-).

Dziś pani doktor posłuchała serduszka i uznała, że słychać już u niego starość, ale jest dobrze. Chłopaczek przejechał się ze mną busem do miasta, był bardzo grzeczny, w gabinecie też. Zasnął po zastrzyku,a ja wzięłam pod pachę kolejną bidę z przytuliska miejskiego i czekamy w domu jak TZ odbierze Jordiego.

Posted

No tak... bo Mestudio bez psiaka pod pachą nie potrafi podróżować! ;) :)

A jeśli chodzi o wiek i kastrację, to stawiam na to, że Jordi na wzór naszego Lesia - po odjajczeniu odmłodnieje o dobrych kilka lat :) A może nawet polubi się z Mufinem?... Choć do tego potrzebna by była dobra wola i z tej drugiej, chyba też jeszcze nieodjajczonej strony ;)