Ziutka Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 [quote name='mestudio']Widok jak Jordan z nałożonej PEŁNEJ michy żarcia delikatnie wyjmuje marchewkę i kładzie obok michy - bezcenne :-D TZmestudio[/QUOTE] Nie lubi Pan Fok marcheweczki ? Quote
stzw Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 Ja też nie lubię gotowanej marchewki... i groszku też nie. Quote
mestudio Posted January 5, 2013 Author Posted January 5, 2013 Ale on wyjął ją to kulturalnie - niby na potem odłożył. Delikatnie, ząbkami,.. - no po prostu bomba! (inne nasze by po prostu nosem wywalily z michy i koniec) TZmestudio Quote
jostel5 Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 No,cóż? Kultura na wysokim poziomie...:) Może marchewka miała być deserem? Quote
Nutusia Posted January 6, 2013 Posted January 6, 2013 Wpadłam sprawdzić czy Parówkowe podusie na łapciach posmarowane wazeliną ;) Quote
Ziutka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='Nutusia']Wpadłam sprawdzić czy Parówkowe podusie na łapciach posmarowane wazeliną ;)[/QUOTE] Też jestem ciekawa czy TZ posmarował ;) Quote
mestudio Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Nutusia']Wpadłam sprawdzić czy Parówkowe podusie na łapciach posmarowane wazeliną ;)[/QUOTE] [quote name='Ziutka']Też jestem ciekawa czy TZ posmarował ;)[/QUOTE] Akurat taka Kiwi kolor czarny była pod ręką... A się błyszczały potem ....... Bez polerowania...... TZmestudio Quote
mestudio Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Posmarowane waziliną aż się świeciły bardziej niż Jordana ..... ;-) TZmestudio Quote
Ziutka Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 [quote name='mestudio']Posmarowane waziliną aż się świeciły bardziej niż Jordana ..... ;-) TZmestudio[/QUOTE] No to się chwali, że posmarowane :) Quote
Nutusia Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 Brawo! Tylko te .... mnie zastanawiają. A właściwie ich świecenie... skoro ich NIE MA ;) Quote
mestudio Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Jordi się doczekał, dziś kastracja....Jadę z nim po 11 do lecznicy. [img]https://lh6.googleusercontent.com/-0Ar0uCpw9rg/UR3wwp1KdaI/AAAAAAAAKi8/OgIzl54Ife0/s640/g3%2520002.jpg[/img] [img]https://lh5.googleusercontent.com/-RE7CdLhctOU/USXTXOpbyvI/AAAAAAAAK3g/f92Bx4XLexw/s640/g5%2520050.jpg[/img] Quote
jostel5 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 No to będzie Parówka Bez Jajek! :) Głupio brzmi,ale śmiesznie...;) Quote
mestudio Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Zawsze były ważniejsze sprawy, jakieś nagłe przypadki itp, a od pewnego czasu jest nowa lecznica u nas w mieście i chcemy spróbować jak tam pracują, Jordi będzie naszym królikiem doświadczalnym, no i kastracja za 26 zł to chyba taniocha:-). Quote
Nutusia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Oj Paróweczku - tanio ten Twój nabiał oddadzą... :) I jeszcze od królików za przeproszeniem doświadczalnych wymyślają! ;) Quote
wiosenka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 Trzymam kciuki, to dla wszystkich taka promocja? Quote
mestudio Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='wiosenka']Trzymam kciuki, to dla wszystkich taka promocja?[/QUOTE] Dla psiaków ludzi zameldowanych na terenie gminy. Quote
jostel5 Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 To jakaś niegłupia gmina w takim razie... Quote
mestudio Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 Warka to już inna gmina. A gmina niegłupia:-). Kastracja kosztuje 26zł, a sterylizacja 35 zł. Koty to samo. Quote
Aldrumka Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 właśnie wczoraj myślałam, że nikt do Jordanka nie zagląda, a tu prosze jaki ruch i ... przeżycia Quote
mestudio Posted February 21, 2013 Author Posted February 21, 2013 [quote name='Aldrumka']właśnie wczoraj myślałam, że nikt do Jordanka nie zagląda, a tu prosze jaki ruch i ... przeżycia[/QUOTE] Ja też wczoraj o Jordanie dumałam:-). Dziś pani doktor posłuchała serduszka i uznała, że słychać już u niego starość, ale jest dobrze. Chłopaczek przejechał się ze mną busem do miasta, był bardzo grzeczny, w gabinecie też. Zasnął po zastrzyku,a ja wzięłam pod pachę kolejną bidę z przytuliska miejskiego i czekamy w domu jak TZ odbierze Jordiego. Quote
Nutusia Posted February 21, 2013 Posted February 21, 2013 No tak... bo Mestudio bez psiaka pod pachą nie potrafi podróżować! ;) :) A jeśli chodzi o wiek i kastrację, to stawiam na to, że Jordi na wzór naszego Lesia - po odjajczeniu odmłodnieje o dobrych kilka lat :) A może nawet polubi się z Mufinem?... Choć do tego potrzebna by była dobra wola i z tej drugiej, chyba też jeszcze nieodjajczonej strony ;) Quote
Recommended Posts