Korenia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [URL]http://img689.imageshack.us/img689/9308/ulvowe.jpg[/URL] To ja to 89 zł rozliczyłam dwa razy, już poprawiam :) Rozbiłam to jak Pani doktor - 89 zł na badanie i 275 zł operacja :) Dziadek na minusie 64 zł :) Czyli 32, bo z mojego bazarku będzie za moment 32 zł ;) Quote
terierfanka Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='ulvhedinn']Deklaracje przychodzą od keakea i muza51 :Rose: [/QUOTE] czyli piove należy z deklaracji wykreślić, co daje nam 30zł deklaracji miesięcznie i 70zł do "ubazarkowania" co miesiąc Quote
Korenia Posted July 28, 2012 Posted July 28, 2012 [quote name='terierfanka']czyli piove należy z deklaracji wykreślić, co daje nam 30zł deklaracji miesięcznie i 70zł do "ubazarkowania" co miesiąc[/QUOTE] Ja zaraz napiszę do Piove i zapytam - może zapomniała lub cokolwiek innego. Quote
keakea Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Jak Dziadzio po operacji? Wiem, że nie wolno nic robić "przy okazji" z zębami, ale chociaż może doktor skorzystał z okazji i obejrzał je? Quote
ulvhedinn Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Ząbki to ja osobiście podczyściłam..... Wykorzystałam chwile, kiedy był akurat w "zgodnym" nastroju i wkroczyłam z kleszczami (taki gruby kamień u łagodnych psiaków można po prostu pokruszyć kombinerkami, albo kleszczami, wogóle nie dotykając zębów). Oczywiście nie jest to idealne czyszczenie, ale zawsze mniej kamienia i ogólnego syfu. Przy okazji- jeden ząb sie tak ruszał, że dziadzio nawet nie zauważył, że mu wyjęłam coś z paszczy..... Ogólnie Nestorek odżył po operacji, nie tyle drepta, co lata po domu, domaga się jedzenia i wogóle dostał korby. Quote
terierfanka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='ulvhedinn'] Ogólnie Nestorek odżył po operacji, nie tyle drepta, co lata po domu, domaga się jedzenia i wogóle dostał korby.[/QUOTE] nie strasz :evil_lol: Quote
ulvhedinn Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 To ja troche pospamuję ;) Jesli ktoś z Was jeszcze nie głosowłą na Krakvecie, to bardzo prosze o oddanie głosu na Szydłowiaki!!!! Pojawiła się dzika komkurencja, czyli wywalona swego czasu z miau MirkaT. Quote
keakea Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Zagłosowałam. Bezdomniaki kontra MT tuż po moim głosie - 844:827. Quote
ulvhedinn Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Dlatego każdy głosik się liczy :) Dziękuję!!!! Quote
terierfanka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 ja już wcześniej 2 głosy oddałam ;) ale cos jeszcze wykombinuję :) Quote
piove Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Dostałam wiadomość na priv o mojej deklaracji i powiem szczerze,ze dopytywałam organizatorkę wydarzenia na FB o pieska , o to, czy wpłynęła kasa,ale zadnej odpowiedzi nie usłyszałam i tym samym problem Nestorka się oddalił ,a później w gąszczu rożnych wydarzeń zwyczajnie wypadło z pamięci. Szkoda,ze tak po macoszemu zostałam potraktowana:( Oczywiście wracam do Nestorka, złamał mi serce już pierwszego razu i będę mu wysyłać po te 20 zł , musze tylko rozejrzec sie za numerem konta Quote
:: FiGa :: Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Wplacilam przed chwila pare gorszy dla dziadunia ;) Quote
Korenia Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 [quote name='piove']Dostałam wiadomość na priv o mojej deklaracji i powiem szczerze,ze dopytywałam organizatorkę wydarzenia na FB o pieska , o to, czy wpłynęła kasa,ale zadnej odpowiedzi nie usłyszałam i tym samym problem Nestorka się oddalił ,a później w gąszczu rożnych wydarzeń zwyczajnie wypadło z pamięci. Szkoda,ze tak po macoszemu zostałam potraktowana:( Oczywiście wracam do Nestorka, złamał mi serce już pierwszego razu i będę mu wysyłać po te 20 zł , musze tylko rozejrzec sie za numerem konta[/QUOTE] Witamy Piove z powrotem :)! Daj tutaj znać jak puszczasz jakąś zapomogę, bo ja teraz ogarniam finanse dziadzia :) [quote name=':: FiGa ::']Wplacilam przed chwila pare gorszy dla dziadunia ;)[/QUOTE] Dziękujemy :) Quote
piove Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 wpłacam dzis 20 zł, i deklarując te kwotę, możecie na mnie liczyc, watek zapisany i już nie zniknie z moich zakładek Quote
piove Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 czy ten numer konta jest aktulany, własnie znalazłam wydarzenie na FB [url]https://www.facebook.com/events/260367324014987/[/url] Quote
terierfanka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='piove']czy ten numer konta jest aktulany, własnie znalazłam wydarzenie na FB [URL]https://www.facebook.com/events/260367324014987/[/URL][/QUOTE] raczej nie, to jest konto Patrycji a od kiedy dziadzio jest u ulv, wpłacamy bezpośrednio do niej. Wysyłam pw Quote
Sarunia-Niunia Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Jestem, po niemal 20-to dniowej przerwie spowodowanej urlopem i brakiem dostępu do neta... Ściskam Nestorka i cieszę się, że u Niego wszystko na dobrej drodze:):):) Quote
keakea Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 Fajno, że i takie dziadulki jeżdżą na wakacje :D Quote
terierfanka Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 [quote name='Korenia']Pakuje się na wakacje ;)[/QUOTE] taa, do mnie przyjeżdża ;) [quote name='keakea']Fajno, że i takie dziadulki jeżdżą na wakacje :D[/QUOTE] ano jeżdżą, ale już tylko jakieś 4km od domu :D Quote
Recommended Posts