Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[URL]http://img689.imageshack.us/img689/9308/ulvowe.jpg[/URL]
To ja to 89 zł rozliczyłam dwa razy, już poprawiam :) Rozbiłam to jak Pani doktor - 89 zł na badanie i 275 zł operacja :)
Dziadek na minusie 64 zł :) Czyli 32, bo z mojego bazarku będzie za moment 32 zł ;)

• Replies 542
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ulvhedinn']Deklaracje przychodzą od keakea i muza51 :Rose:

[/QUOTE]

czyli piove należy z deklaracji wykreślić, co daje nam 30zł deklaracji miesięcznie i 70zł do "ubazarkowania" co miesiąc

Posted

[quote name='terierfanka']czyli piove należy z deklaracji wykreślić, co daje nam 30zł deklaracji miesięcznie i 70zł do "ubazarkowania" co miesiąc[/QUOTE]
Ja zaraz napiszę do Piove i zapytam - może zapomniała lub cokolwiek innego.

Posted

Ząbki to ja osobiście podczyściłam..... Wykorzystałam chwile, kiedy był akurat w "zgodnym" nastroju i wkroczyłam z kleszczami (taki gruby kamień u łagodnych psiaków można po prostu pokruszyć kombinerkami, albo kleszczami, wogóle nie dotykając zębów). Oczywiście nie jest to idealne czyszczenie, ale zawsze mniej kamienia i ogólnego syfu. Przy okazji- jeden ząb sie tak ruszał, że dziadzio nawet nie zauważył, że mu wyjęłam coś z paszczy.....

Ogólnie Nestorek odżył po operacji, nie tyle drepta, co lata po domu, domaga się jedzenia i wogóle dostał korby.

Posted

To ja troche pospamuję ;)
Jesli ktoś z Was jeszcze nie głosowłą na Krakvecie, to bardzo prosze o oddanie głosu na Szydłowiaki!!!! Pojawiła się dzika komkurencja, czyli wywalona swego czasu z miau MirkaT.

Posted

Dostałam wiadomość na priv o mojej deklaracji i powiem szczerze,ze dopytywałam organizatorkę wydarzenia na FB o pieska , o to, czy wpłynęła kasa,ale zadnej odpowiedzi nie usłyszałam i tym samym problem Nestorka się oddalił ,a później w gąszczu rożnych wydarzeń zwyczajnie wypadło z pamięci. Szkoda,ze tak po macoszemu zostałam potraktowana:( Oczywiście wracam do Nestorka, złamał mi serce już pierwszego razu i będę mu wysyłać po te 20 zł , musze tylko rozejrzec sie za numerem konta

Posted

[quote name='piove']Dostałam wiadomość na priv o mojej deklaracji i powiem szczerze,ze dopytywałam organizatorkę wydarzenia na FB o pieska , o to, czy wpłynęła kasa,ale zadnej odpowiedzi nie usłyszałam i tym samym problem Nestorka się oddalił ,a później w gąszczu rożnych wydarzeń zwyczajnie wypadło z pamięci. Szkoda,ze tak po macoszemu zostałam potraktowana:( Oczywiście wracam do Nestorka, złamał mi serce już pierwszego razu i będę mu wysyłać po te 20 zł , musze tylko rozejrzec sie za numerem konta[/QUOTE]
Witamy Piove z powrotem :)! Daj tutaj znać jak puszczasz jakąś zapomogę, bo ja teraz ogarniam finanse dziadzia :)

[quote name=':: FiGa ::']Wplacilam przed chwila pare gorszy dla dziadunia ;)[/QUOTE]
Dziękujemy :)

Posted

[quote name='piove']czy ten numer konta jest aktulany, własnie znalazłam wydarzenie na FB

[URL]https://www.facebook.com/events/260367324014987/[/URL][/QUOTE]
raczej nie, to jest konto Patrycji a od kiedy dziadzio jest u ulv, wpłacamy bezpośrednio do niej. Wysyłam pw

Posted

[quote name='Korenia']Pakuje się na wakacje ;)[/QUOTE]
taa, do mnie przyjeżdża ;)
[quote name='keakea']Fajno, że i takie dziadulki jeżdżą na wakacje :D[/QUOTE]
ano jeżdżą, ale już tylko jakieś 4km od domu :D