Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Pewnie "Londyńczyków" oglądałeś:eviltong::evil_lol: Hej Hej:multi::loveu: EDIT: Z tej mojej niecierpliwości to mnie dwa posty w górę wyrzuciło:evil_lol: jak z torpedy:evil_lol: Nie miałem czasu na TV :p Ty to masz wejście :loveu: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Nie miałem czasu na TV :p Ty to masz wejście :loveu: To co ty robiłeś:crazyeye: no nie mów że porządki świąteczne:-o No jak na gwiazdę przystało:B-fly:....wystrzałowe:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']To co ty robiłeś:crazyeye: no nie mów że porządki świąteczne:-o No jak na gwiazdę przystało:B-fly:....wystrzałowe:evil_lol: A mnóstwo rzeczy - siostra mi przyleciała, domek dla boksia sprawdzałem i na gg próbowałem się nie pokłócić :p Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']A mnóstwo rzeczy - siostra mi przyleciała, domek dla boksia sprawdzałem i na gg próbowałem się nie pokłócić :pO hoooo to faktycznie pracowity dzień:p A któż ciebie tak prowokował:crazyeye: Bossszzz Ala dzisiaj bije rekordy...............ja chcę do pracy:placz: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']O hoooo to faktycznie pracowity dzień:p A któż ciebie tak prowokował:crazyeye: Bossszzz Ala dzisiaj bije rekordy...............ja chcę do pracy:placz: Sama widzisz....nawet czasu na zrobienie obiadu nie miałem :shake: i trzeba było wtrajać gararetę :evil_lol: A Ty wszystko musisz wiedzieć? :razz::diabloti: Ala, Ala, Ala......pokaż co jeszcze potrafisz :multi:.........:diabloti: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Sama widzisz....nawet czasu na zrobienie obiadu nie miałem :shake: i trzeba było wtrajać gararetę :evil_lol: A Ty wszystko musisz wiedzieć? :razz::diabloti: Ala, Ala, Ala......pokaż co jeszcze potrafisz :multi:.........:diabloti:Nie było obiadu?:crazyeye: To pewno lańsko było:roll::diabloti: pewnie że wszystko:p....juz taka moja uroda ciekawska:evil_lol::diabloti: Ty mnie dziecka nie podpuszczaj bo jak tak dalej pójdzie to mnie w poniedziałek na Dogo nie zastaniesz....tylko będziesz pisał listy do Rybnika:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Nie było obiadu?:crazyeye: To pewno lańsko było:roll::diabloti: pewnie że wszystko:p....juz taka moja uroda ciekawska:evil_lol::diabloti: Ty mnie dziecka nie podpuszczaj bo jak tak dalej pójdzie to mnie w poniedziałek na Dogo nie zastaniesz....tylko będziesz pisał listy do Rybnika:evil_lol: No mówię przecież, że garareta była :diabloti: Twardy dysk Ci się zapcha i trzeba będzie formatować :shake::evil_lol: Do Rybnika? :crazyeye: To Ala Alutkę na naukę bierze? :crazyeye: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']No mówię przecież, że garareta była :diabloti: Twardy dysk Ci się zapcha i trzeba będzie formatować :shake::evil_lol: Do Rybnika? :crazyeye: To Ala Alutkę na naukę bierze? :crazyeye:A tam garareta....zimne to to i jeszcze sie rusza :evil_lol: No to sformatujemy...spoko loko.......nie martw sie:evil_lol: Wciskałam jej Ale skubana nie chce....chyba węszy jakiś podstęp:diabloti::evil_lol: A tak w ogóle to o wariatkowie mówiłam:cool1: Quote
Iv_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Ładny avatarek se zrobiłeś :multi: Sylwucha na nim tak słodko wygląda :cool1::loveu: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Iv_']Cześć A co tak lakonicznie......zepsułaś się czy co:hmmmm: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']A tam garareta....zimne to to i jeszcze sie rusza :evil_lol: No to sformatujemy...spoko loko.......nie martw sie:evil_lol: Wciskałam jej Ale skubana nie chce....chyba węszy jakiś podstęp:diabloti::evil_lol: A tak w ogóle to o wariatkowie mówiłam:cool1: A taki jakiś gorąc mnie rozpiera, że chłodny żelowy okładzik się przydał :diabloti: A jak system się zawiesi? :crazyeye::evil_lol: Wie co robi :evil_lol: po co Jej siwizna :diabloti: i Ozzy pewnie z szafy by nie wychodził :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Iv_']Cześć Czeeeeee :sweetCyb: A co Ci się stało? :crazyeye: Quote
Iv_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']A co tak lakonicznie......zepsułaś się czy co:hmmmm: :roll: no chyba jestem zepsuta :niewiem: głowa mnie boli i ooooooooooo noooooooo w ogóle tak nooooooooo :roll: teraz już więcej niż lakonicznie sie wypowiedziałam :cool3: chyba :roll: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']A taki jakiś gorąc mnie rozpiera, że chłodny żelowy okładzik się przydał :diabloti: A jak system się zawiesi? :crazyeye::evil_lol: Wie co robi :evil_lol: po co Jej siwizna :diabloti: i Ozzy pewnie z szafy by nie wychodził :evil_lol: Moze masz gorączkę:roll: To walnie się w czółko się sie zresetuje:evil_lol: No własnie......a ja co mam powiedzieć......i biedny Krosiu:placz: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Iv_']Ładny avatarek se zrobiłeś :multi: Sylwucha na nim tak słodko wygląda :cool1::loveu: Nowy tysiąc to nowy avatarek :razz: Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 :mad:....a czuję spisek ....ktoś Mi Małą imienniczkę chce podesłac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... dawa Małą do przedszkola zabiorę :evil_lol: a na odwiedziny w rybnickich psychiatryku nie licz :p Menrzuś i jak domeczek dla boxia :razz::razz: Quote
Iv_ Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Menrzuś napisał(a):Czeeeeee :sweetCyb: A co Ci się stało? :crazyeye: :-o nie podobam Ci się? no wiesz, może lekko jestem nie uczesana i mam oczki rozbiegane, ale od razu że coś mi się stało, no nie :roll: a może to mój nowy image :cool3: a może lepiej nieeee :roll: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Moze masz gorączkę:roll: To walnie się w czółko się sie zresetuje:evil_lol: No własnie......a ja co mam powiedzieć......i biedny Krosiu:placz: Ja nie choruję :p No taaaaak....nie pomyslałem o tym :oops::eviltong: Krosiu się jeszcze nie przyzwyczaił? Przecież lubi mizianie :evil_lol: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja nie choruję :p No taaaaak....nie pomyslałem o tym :oops::eviltong: Krosiu się jeszcze nie przyzwyczaił? Przecież lubi mizianie :evil_lol:Zawsze kiedyś jest TEN PIERWSZY RAZ:diabloti: Ojjj cosik pomysłowość si siadła:evil_lol: ale nie walcem:roll: :roll: no chyba jestem zepsuta :niewiem: głowa mnie boli i ooooooooooo noooooooo w ogóle tak nooooooooo :roll: teraz już więcej niż lakonicznie sie wypowiedziałam :cool3: chyba :roll:Uuuuuuuuuuuuuuuu to mleko z czosneczkiem niezbędne:roll: Alicja :mad:....a czuję spisek ....ktoś Mi Małą imienniczkę chce podesłac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... dawa Małą do przedszkola zabiorę :evil_lol: a na odwiedziny w rybnickich psychiatryku nie licz :p Menrzuś i jak domeczek dla boxia :razz::razz:Bier.......bier kiedy chcesz...i na ile chcesz:diabloti: To ja ją juz ubieram....kiedy będziesz?:cool3::diabloti: No wiesz......spacerkiem byś miała i nie wpadła byś do mnie...........:crazyeye: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Wyrodna matka - chce się wyszaleć na Sylwestra i Alutka Jej przeszkadza :mad: Domeczek extra, ale Szefowa będzie decydować ;)Od Sylwestrów i innych potupanek mam babcie.................wiec nie muszę sie pozbywać:eviltong:.......A do Ali chciałam moją Alutkę podrzucić bo któż jak nie inna Alicja da sobie z nią lepiej rade.....i do tego Ala Duża jestw tej dziedzinie fachurą jakich mało:razz: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Alicja']:mad:....a czuję spisek ....ktoś Mi Małą imienniczkę chce podesłac :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... dawa Małą do przedszkola zabiorę :evil_lol: a na odwiedziny w rybnickich psychiatryku nie licz :p Menrzuś i jak domeczek dla boxia :razz::razz: Wyrodna matka - chce się wyszaleć na Sylwestra i Alutka Jej przeszkadza :mad: Domeczek extra, ale Szefowa będzie decydować ;) Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 Iv_ napisał(a)::-o nie podobam Ci się? no wiesz, może lekko jestem nie uczesana i mam oczki rozbiegane, ale od razu że coś mi się stało, no nie :roll: a może to mój nowy image :cool3: a może lepiej nieeee :roll: Ale cUś Ci się z ząbkami stało :crazyeye: Quote
Alicja Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 do psychiatryka z dzieckami nie wpuszczają a ja Alutki samej nie zostawię :razz::razz: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']Zawsze kiedyś jest TEN PIERWSZY RAZ:diabloti: Ojjj cosik pomysłowość si siadła:evil_lol: ale nie walcem:roll: Już Ty lepiej nie kracz :eviltong: A bo Ty jakiś taki dziwny model :diabloti: ma krzepę dziewczyna - moja krew :loveu: Quote
Recommended Posts