Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Iv_ napisał(a):kremu się nie zmywa :roll: krem jest do wchłaniania :roll: nie wiesz takich rzeczy :crazyeye: :diabloti: :diabloti: Ja wchłaniających się nie używam :eviltong:....skórke mam delYkatną, więc nie potrzebuję :p Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='apple']No cóż.....muszę śmigać.....całuję Was wszystkich mocno:loveu: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Dobrze...następnym razem się poradzę:evil_lol: No wiem.....czasem aż za bardzo rozbrajająca:evil_lol:.....jak coś nakombinuje i mnie wkurzy a potem wywinie jakiś nieprzewidywalny i zabawny numer....to mi ręce i cycki opadają:evil_lol: powiem Ci w takim razie, że.........Ty musisz mieć nieźle wygimnastykowane te ręce i cycki od tego ciągłego opadania i podnoszenia :cool3: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Miłego dnia Mamusi i Córusi :multi: :loveu: Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 jasna doopa ......posty skaczą już po stronach :mad: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='apple']Sypiesz sie?:razz::diabloti: No jak by nie było...coś w tym jest:roll:.....ale ja chyba taka diablica jak ona to nie jestem...ona bije ostatnio rekordy:evil_lol: No cóż.....muszę śmigać.....całuję Was wszystkich mocno:loveu: paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: Dobrze...następnym razem się poradzę:evil_lol: No wiem.....czasem aż za bardzo rozbrajająca:evil_lol:.....jak coś nakombinuje i mnie wkurzy a potem wywinie jakiś nieprzewidywalny i zabawny numer....to mi ręce i cycki opadają:evil_lol: CUś tam już powoli trzeszczy :roll: A to jeszcze nie wszystko na co Alę stać :evil_lol: Śmigaj i czym się ciepło :multi::loveu: Czasami używaj takiego nosidełka, to Ci te cycki opadać nie będą :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Menrzuś napisał(a): Czasami używaj takiego nosidełka, to Ci te cycki opadać nie będą :diabloti: to się nazywa biustonosz albo stanik, a nie.......nosidełka :eviltong: facet :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Iv_ napisał(a):to się nazywa biustonosz albo stanik, a nie.......nosidełka :eviltong: facet :evil_lol: :evil_lol: :cool3: Ale "nosidełko" brzmi tak bardziej asexualnie :eviltong::evil_lol: A i tak wiadomo o co chodzi - przecież zrozumiałaś :lol: Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 To ja napiszę tak w skrócie co robiła mała Ala :p -nosiła do domu wszelkie żyjątka -goniła po mieszkaniu siostrę z ugotowanym rakiem :p -zwisała z okna z 2 pietra -zwisała z dachu 3 piętrowego bloku sprawdzając czy antena dobrze wisi :diabloti: -przesiadywała na balustradzie balkonu na 3 piętrze -siedziała zamknięta w szafie zamknięta z kluczem w kieszeni :roll: -wyciągała swoją 4 lata starszą siostrę na wycieczki :roll:po okolicy -jak miała areszt domowy to zapraszała całą klasę do domu :evil_lol: -biła się na krzesła z synem dyrektora szkoły a poza tym to była słodką dziewczynką :loveu::loveu::loveu:co widać do dziś :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='apple']Nie bądź taki dosłowny:evil_lol::mad: rozbudź wyobraźnię:diabloti: Tak...pamiętam jak mnie przestrzegałaś:roll:.......ale nie mówiłaś że do tego stopnia:evil_lol: No faaaaktycznie....ubaw po pachy:evil_lol::cool1: Dobra robaczki...wy sobie tu hihajcie a JA MUSZĘ ZMYKAĆ.......paaaaaaaa:loveu: Ja tam wolę nie rozbudzać :evil_lol: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaa :multi::loveu: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale "nosidełko" brzmi tak bardziej asexualnie :eviltong::evil_lol: A i tak wiadomo o co chodzi - przecież zrozumiałaś :lol: o matko :-o jesteś asexualny? czy tylko chcesz pisać tu asexualnie :evil_lol: żeby ktoś o coś Cię nie podejrzewał :cool1: to w sumie asekuracja :eviltong: nazywajmy rzeczy po imieniu, takimi jakimi są :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Alicja']jasna doopa ......posty skaczą już po stronach :mad: A myślisz, że mają zamiar to naprawić? Pewnie u VIPów nie skaczą :roll: Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Iv_ napisał(a):o matko :-o jesteś asexualny? czy tylko chcesz pisać tu asexualnie :evil_lol: żeby ktoś o coś Cię nie podejrzewał :cool1: to w sumie asekuracja :eviltong: nazywajmy rzeczy po imieniu, takimi jakimi są :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Przecież mówiłem już Tobie, żem ja niewinny :placz: :eviltong: Muszę śmigać, bo zaraz sisterka przyleci :p Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Menrzuś']A myślisz, że mają zamiar to naprawić? Pewnie u VIPów nie skaczą :roll: może by u VIPów zasięgnąć języka ....bo na Administracji się nie dowiemy :p...napisałam im tam taki słodki post ....lekko krytyczny z nutką ironii i nie puścili po przejściu przez cenzurę :roll: Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 [quote name='Menrzuś']No to mała Alutka ma małe szanse Ciebie przebić :diabloti: (ten areszt domowy był najlepszy :evil_lol:) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:no mi też sie podobało , bo w Naszym domu panowała zasada że każdy do Nas może przyjść ....no to se przyszli :grins: a Alutka jak się spotka kiedyś z Cioteczką to zostanie przeszkolona ;) Quote
Menrzuś Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Alicja napisał(a):To ja napiszę tak w skrócie co robiła mała Ala :p -nosiła do domu wszelkie żyjątka -goniła po mieszkaniu siostrę z ugotowanym rakiem :p -zwisała z okna z 2 pietra -zwisała z dachu 3 piętrowego bloku sprawdzając czy antena dobrze wisi :diabloti: -przesiadywała na balustradzie balkonu na 3 piętrze -siedziała zamknięta w szafie zamknięta z kluczem w kieszeni :roll: -wyciągała swoją 4 lata starszą siostrę na wycieczki :roll:po okolicy -jak miała areszt domowy to zapraszała całą klasę do domu :evil_lol: -biła się na krzesła z synem dyrektora szkoły a poza tym to była słodką dziewczynką :loveu::loveu::loveu:co widać do dziś :evil_lol: No to mała Alutka ma małe szanse Ciebie przebić :diabloti: (ten areszt domowy był najlepszy :evil_lol:) Quote
Selket Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Menrzuś napisał(a):Ałłłłł.....to się nie dziwię, że jesteś taka nijaka :shake: Masz chociaż AC? Zarobią stówę, a zniszczą za tysiąc :shake: Nie mam:-( Fordek ma 16 lat i ma tylko OC i NW:-( Był technik policyjny zebrał 3 ślady dłoni, sprawdzą w kartotece czy mają. Teraz zdejmują ślady z drugiego auta. Sprawdziłam i jeszcze mi zginął misio żyrafka, taka podkładka pod kark do spania i puszka po cukierkach, w której była karma dla Niunia. ALe za to kasa pod radiem była, półkę niżej i wystawała to nie ukradli:roll: Wandale:angryy: bo chyba chodziło tylko o rozbicie syzby i zabrania radia:angryy: A misio i cukierki przypadkiem się napatoczyły:roll: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 Alicja napisał(a):To ja napiszę tak w skrócie co robiła mała Ala :p -nosiła do domu wszelkie żyjątka -goniła po mieszkaniu siostrę z ugotowanym rakiem :p -zwisała z okna z 2 pietra -zwisała z dachu 3 piętrowego bloku sprawdzając czy antena dobrze wisi :diabloti: -przesiadywała na balustradzie balkonu na 3 piętrze -siedziała zamknięta w szafie zamknięta z kluczem w kieszeni :roll: -wyciągała swoją 4 lata starszą siostrę na wycieczki :roll:po okolicy -jak miała areszt domowy to zapraszała całą klasę do domu :evil_lol: -biła się na krzesła z synem dyrektora szkoły a poza tym to była słodką dziewczynką :loveu::loveu::loveu:co widać do dziś :evil_lol: :roll: biedna Ali mamusia była :roll:, że też kobieta nie osiwaiała :cool3: ale zawyczaj jest tak, że.......dzieci mają dzieci, a te dzieci .....dają tamtym dzieciom popalić za temto dzieciństwo, które dawało popalić mamusiom i tatusiom :evil_lol: Niezła byłaś .....Alutko :cool1: :diabloti: Quote
Iv_ Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 :roll: muszę znikać, roboty domowe czekają, a potem praca :roll: Miłego dnia :multi: paaaaa:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Alicja Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 moja mamunia była lepsza :p wchodziła do swojego pokoiku przez okienko ze stryszku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:.... chodziła z chłopakami na rapsa mając w ogrodzie najlepsze jabłka w okolicy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: i w ogóle była the best :cool2: i nadal jest :multi: Quote
tyciaNi Posted December 11, 2008 Posted December 11, 2008 pomóżcie proszę Błagamy o szybką pomoc transportową, odpłatną, trasa Szczecin - Marki pod W-wą. Cary ma DT u Pani Doktor weterynarii w jej domu, a pod nosem, tam na miejscu centrum rehabilitacyjne!!! Kontakt w sprawie dogrania transportu z Ewą: [email protected] tel. 0-695666388, w sprawie płatności z szefową Rottki: [email protected] tel. 0-606 910 935 Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 O oooooooo:roll: a co to?:-o Nie było nocnych schadzek? Normalnie nienormalne:diabloti::evil_lol: To ja już jestem.....zwarta i gotowa:multi: No i widzę, że ktoś ma piękny nowy avatar:razz: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Alicja']To ja też się witnę :hand:TO SOM MY WE DWIE:multi: A tak swoją drogą nie dziwi cię że tak tu pusto?:roll: Quote
apple Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Menrzuś']Widać nikomu się nie chciało peplać :shake:....zresztą troszkę zajęty byłem :roll: Witankooooooo :multi::loveu: Pewnie "Londyńczyków" oglądałeś:eviltong::evil_lol: Hej Hej:multi::loveu: EDIT: Z tej mojej niecierpliwości to mnie dwa posty w górę wyrzuciło:evil_lol: jak z torpedy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='apple']O oooooooo:roll: a co to?:-o Nie było nocnych schadzek? Normalnie nienormalne:diabloti::evil_lol: To ja już jestem.....zwarta i gotowa:multi: No i widzę, że ktoś ma piękny nowy avatar:razz: Widać nikomu się nie chciało peplać :shake:....zresztą troszkę zajęty byłem :roll: Witankooooooo :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted December 12, 2008 Posted December 12, 2008 [quote name='Alicja']To ja też się witnę :hand: ..... a ja się dołączę :razz::hand: Quote
Recommended Posts