Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Twoje tez jakoś entuzjazmem nie kapało :eviltong::lol: Oooooo....chyba awatarek się zmienia :razz: Bo moje to było.....badanie gruntu :eviltong: zmienia noooooooooooo :multi:, bo ile można w tej samej "sukience" chodzić :cool3: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 achhhhh zapomniałam się uśmiechnąć do Was z rana :cool3: a więc.................... Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv_ napisał(a):Bo moje to było.....badanie gruntu :eviltong: zmienia noooooooooooo :multi:, bo ile można w tej samej "sukience" chodzić :cool3: ....moje tyż :eviltong: Nareszcie - pomięła się....zakurzyła....o, a tam plamka po kawie :evil_lol: Najwyższa już była pora na zmianę :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iv_']achhhhh zapomniałam się uśmiechnąć do Was z rana :cool3: a więc.................... Cóż za blask :lol: Quote
Bila Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iv_']achhhhh zapomniałam się uśmiechnąć do Was z rana :cool3: a więc.................... Piękny uśmiech :lol::lol::lol: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Bila napisał(a):Piękny uśmiech :lol::lol::lol: :oops: dziękuję ;) ma się ten uśmiech zniewalający :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Menrzuś']....moje tyż :eviltong: Nareszcie - pomięła się....zakurzyła....o, a tam plamka po kawie :evil_lol: Najwyższa już była pora na zmianę :diabloti: srata tata teraz tak mówisz :eviltong: podebrałeś moją odpowiedź :eviltong: tylko tych sukienek jakoś mam mało :roll: będę chyba musiała się do kogoś usmiechnąć...:razz: ot taaaaakkkkkkkk Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv_ napisał(a)::oops: dziękuję ;) ma się ten uśmiech zniewalający :evil_lol: Niewolnictwo to już przeżytek :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Niewolnictwo to już przeżytek :eviltong::evil_lol: :mdleje: na faceta to zawsze można liczyć :roll: że cały zapał zgasi :roll: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iv_']srata tata teraz tak mówisz :eviltong: podebrałeś moją odpowiedź :eviltong: tylko tych sukienek jakoś mam mało :roll: będę chyba musiała się do kogoś usmiechnąć...:razz: ot taaaaakkkkkkkk Jak widzę, że ktoś się skrada, to też robię się ostrożny :eviltong: Piękniście :razz: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv_ napisał(a)::mdleje: na faceta to zawsze można liczyć :roll: że cały zapał zgasi :roll: No co? Przecież Bilę zniewalałaś :eviltong::evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Menrzuś']Jak widzę, że ktoś się skrada, to też robię się ostrożny :eviltong: Piękniście :razz: Nie zawsze mogę być żywiołowa bo............przyzwyczailibyście się :eviltong:, czasem trzeba cichutko na paluszkach i delikatnie zajrzeć przez uchylone drzwi :p zanim znowu nie zacznę błyszczeć :multi: i to nie tylko moim pięknistym uśmiechem Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Menrzuś']No co? Przecież Bilę zniewalałaś :eviltong::evil_lol: no własnie - Bilę :eviltong: to co się wtrancałeś? :roll: :roll: :roll: :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iv_']Nie zawsze mogę być żywiołowa bo............przyzwyczailibyście się :eviltong:, czasem trzeba cichutko na paluszkach i delikatnie zajrzeć przez uchylone drzwi :p zanim znowu nie zacznę błyszczeć :multi: i to nie tylko moim pięknistym uśmiechem Ja właśnie chyba się juz przyzwyczaiłem, dlatego tak zareagowałem na skradanie się na paluszkach :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iv_']no własnie - Bilę :eviltong: to co się wtrancałeś? :roll: :roll: :roll: :cool3: Bo jestem u siebie :eviltong:....u Ciebie siedziałbym cicho jak myszka :roll: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja właśnie chyba się juz przyzwyczaiłem, dlatego tak zareagowałem na skradanie się na paluszkach :eviltong: :eviltong: nie ma tak :eviltong: żadnych przyzwyczajeń do mnie, ciągła niewiadoma ma być :cool3: :evil_lol: :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):Bo jestem u siebie :eviltong:....u Ciebie siedziałbym cicho jak myszka :roll: ooooo :roll: to ja chyba powinnam siedzieć cicho jak myszka, a nie broić tu :shake: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv_ napisał(a)::eviltong: nie ma tak :eviltong: żadnych przyzwyczajeń do mnie, ciągła niewiadoma ma być :cool3: :evil_lol: :diabloti: OK....o niewiadoma :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv_ napisał(a):ooooo :roll: to ja chyba powinnam siedzieć cicho jak myszka, a nie broić tu :shake: przecież jesteś cicho :roll::eviltong: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Menrzuś']OK....o niewiadoma :evil_lol: XXX Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a):przecież jesteś cicho :roll::eviltong: :hmmmm: jakoś nieprzekonywująco to zabrzmiało :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 [quote name='Iv_']XXX :evil_lol::evil_lol: Śmigam na spacerki. Śnieg po nocce zniknął.....w lesie pewnie błotko. Oj, pieski sobie dzisiaj nie pobiegają :shake: :hand: Quote
Iv_ Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Menrzuś napisał(a)::evil_lol::evil_lol: Śmigam na spacerki. Śnieg po nocce zniknął.....w lesie pewnie błotko. Oj, pieski sobie dzisiaj nie pobiegają :shake: :hand: trzeba założyć im gumowce :cool3: Miłego spacerkowania :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Selket Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Przyszłam sprawdzać reakcje Na moją osobę w tejże galerii Cześć Quote
Iza i Avanti Posted November 27, 2008 Posted November 27, 2008 Iv! Gdzie masz avatar??? :crazyeye::evil_lol: Quote
Recommended Posts