Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: i wyniósł się tak "po angielsku" ;) ciekawe co będzie przemyśliwał :hmmmm: ale Bila bądź przygotowana na wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Nie po "angielsku", tylko po Gackowemu. Ja bym tu pytlu-pytlu, a on by się zdyndolił :shake: te przemyślenia były nad "użytkownikiem Alicja" :eviltong::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Co Wy z tymi koronami? Na mnie osobiście nie robią najmniejszego wrażenia :shake: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Co Wy z tymi koronami? Na mnie osobiście nie robią najmniejszego wrażenia :shake: są koronki i.....koronki :p to tak jak jest chłam i klasa :razz: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Co Wy z tymi koronami? Na mnie osobiście nie robią najmniejszego wrażenia :shake: No patrz! Ty to jak mó TZ-et :roll: Woli tzw "zabudowane"... :evil_lol: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Tak was czytam i wam powiem ze koronki faaajna sprawa ale jak do tego jeszcze odpowiedni pokaz bedzie ....to już w ogóle kupujta co chceta:diabloti: Cześć Menrzusiu..wiem że tęskniłeś...dawaj pyskacza Quote
shirrrapeira Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Było mi cudownie, aż nie chciałam wracać do domu. Quote
Agniest Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Witam :multi: Ja też się podpisuję pod tym, że koronki działają na facetów....:cool3: a najbardziej koronki na pończoszkach :cool3: acha, Menrzuniu kochany - sprawdź pocztę :evil_lol: koronek tam wprawdzie nie znajdziesz, ale..... Żabulca mojego na fotkach owszem :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):są koronki i.....koronki :p to tak jak jest chłam i klasa :razz: :diabloti: Ale to i to jest dziurawe :eviltong:.....nie zmieniam zdania :roll: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No patrz! Ty to jak mó TZ-et :roll: Woli tzw "zabudowane"... :evil_lol: Nareszcie ktoś rozsądnie myślący :evil_lol: Czuję, że byśmy się dogadali i w innych tematach :p Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Te Twoje koronki to są tak dziurawe, że nawet nitek nie widać :evil_lol: eeeeee bo się teraz zorientowałam ze chyba nie załozyłam Tak pyskacza na forumie? :oops:....co ludzie powiedzą? :roll: :calus:No jak to co......że też by chcieli:evil_lol:...oććie Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):Tak was czytam i wam powiem ze koronki faaajna sprawa ale jak do tego jeszcze odpowiedni pokaz bedzie ....to już w ogóle kupujta co chceta:diabloti: Cześć Menrzusiu..wiem że tęskniłeś...dawaj pyskacza Te Twoje koronki to są tak dziurawe, że nawet nitek nie widać :evil_lol: Tak pyskacza na forumie? :oops:....co ludzie powiedzą? :roll: :calus: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 shirrrapeira napisał(a):Było mi cudownie, aż nie chciałam wracać do domu. Bardzo ekscytująco to zabrzmiało :razz: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a): jeszcze dzisiaj wstawię, bo zaraz wychodzę. Tak po cichu powiem, że Alfa opuszcza stado na ponad dobę :crazyeye: przekazując mi pełnię władzy na ten czas. Więc lecę się zaopatrzyć w prowiant....jakąś kratę piwa np. :evil_lol:jeeeeeee to ja się wpraszam na bibkę Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Agniest napisał(a):Witam :multi: Ja też się podpisuję pod tym, że koronki działają na facetów....:cool3: a najbardziej koronki na pończoszkach :cool3: acha, Menrzuniu kochany - sprawdź pocztę :evil_lol: koronek tam wprawdzie nie znajdziesz, ale..... Żabulca mojego na fotkach owszem :evil_lol: To chyba na Was te koronki działają.....koroneczki, falbaneczki, kokardeczki i kwiatuszek na środku......:evil_lol: jeszcze dzisiaj wstawię, bo zaraz wychodzę. Tak po cichu powiem, że Alfa opuszcza stado na ponad dobę :crazyeye: przekazując mi pełnię władzy na ten czas. Więc lecę się zaopatrzyć w prowiant....jakąś kratę piwa np. :evil_lol: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale ciiiiiiiiiiii - jutro wieczorkiem :razz:.....:evil_lol:No to ciiiiiiiiiiiii bo jeszcze Iv usłyszy:roll: A ja na te okoliczność to się na pewno stawię......nie ma bata:diabloti: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):To chyba na Was te koronki działają.....koroneczki, falbaneczki, kokardeczki i kwiatuszek na środku......:evil_lol: jeszcze dzisiaj wstawię, bo zaraz wychodzę. Tak po cichu powiem, że Alfa opuszcza stado na ponad dobę :crazyeye: przekazując mi pełnię władzy na ten czas. Więc lecę się zaopatrzyć w prowiant....jakąś kratę piwa np. :evil_lol: Wypraszam to sobie, koroneczki są dla małych dziewczynek, nie dla kobiet! Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Samą gumkę założyła :turn-l::turn-l::turn-l: ojej zdarza sie najlepszym:roll: A co Ty taka dzisiaj całuśna? :razz: Aaaaaa tak jakoś Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):jeeeeeee to ja się wpraszam na bibkę Ale ciiiiiiiiiiii - jutro wieczorkiem :razz:.....:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):No jak to co......że też by chcieli:evil_lol:...oććie Samą gumkę założyła :turn-l::turn-l::turn-l: A co Ty taka dzisiaj całuśna? :razz: Quote
apple Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):ano nie ma :diabloti:A coś do pyffka tez bedzie :razz: No właśnie też tak uważam :peeeee tam już ci mówiłam że ty się nie znasz.....koronka to jest, jest, jest na prawdę sexi......zreszta ja koronki wkładam dla siebie bo TZ mówi ze on t w ogóle woli bez:roll: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):No to ciiiiiiiiiiiii bo jeszcze Iv usłyszy:roll: A ja na te okoliczność to się na pewno stawię......nie ma bata:diabloti: ano nie ma :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 jbk napisał(a):Wypraszam to sobie, koroneczki są dla małych dziewczynek, nie dla kobiet! No właśnie też tak uważam :p Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 apple napisał(a):Aaaaaa tak jakoś Widać gwiazdą nie jestem, bo mi się jakoś nie zdarzyło :shake: Quote
jbk Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Dobra - muszę śmigać, bo jak Alfa tą kratę zobaczy, to jeszcze weźmie ze sobą :evil_lol: Do następnego :multi::loveu: Podzieliłbyś się piwkiem ;) Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Dobra - muszę śmigać, bo jak Alfa tą kratę zobaczy, to jeszcze weźmie ze sobą :evil_lol: Do następnego :multi::loveu: Quote
Recommended Posts