Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a): - humorek nieco taki ;) Multicytaty robimy domowym sposobem kopiej wklej :) Zapuszkowali Ciebie? :crazyeye: Za co? :-o A to roboty koopa :shake: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):Witanko poranne wszystkim:multi:. Znaczy kiedy Telexpress oglądać, w sobotę?:cool3: Teleexpres odwołany - Fakty trzeba będzie oglądać :p Berek :multi::loveu: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Zapuszkowali Ciebie? :crazyeye: Za co? :-o A to roboty koopa :shake: Nie zapuszkowali a zawekowali:evil_lol: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):To jak multicytatujesz? :crazyeye: Ci napisałam! Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):A używam tego cUsia i kopiuję tekst z waszymi wypowiedziami...trochę czasochłonne ale trzeba sobie jakoś radzić;) Za leniwy dzisiaj jestem na to......;) Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Teleexpres odwołany - Fakty trzeba będzie oglądać :p Berek :multi::loveu: A dlaczego nie Wiadomości?? Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a): Nie zapuszkowali a zawekowali:evil_lol: Bidulka, no nie? :evil_lol: A to jakaś Twoja siostra? Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):Ci napisałam! ....ale parę sekund później :eviltong: Jakie ciacho wtrajasz? :razz: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):A dlaczego nie Wiadomości?? Bo Fakty mają większą oglądalność:diabloti: Menrzuś: Za leniwy dzisiaj jestem na to......;-)IĆ TY LENIUCHU:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):A dlaczego nie Wiadomości?? Bo Jabłuszkowa wie, że ja ogłosiłem embargo na jedynkę :p Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Bidulka, no nie? :evil_lol: A to jakaś Twoja siostra?Nieeee....jabłuszek się nie wekuje....tzn wekuje się ale ja się nie daję:evil_lol: Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Teleexpres odwołany - Fakty trzeba będzie oglądać :p Berek :multi::loveu: I potem "Szkło kontaktowe":evil_lol::evil_lol:. Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Bo Fakty mają większą oglądalność:diabloti: IĆ TY LENIUCHU:evil_lol: Gdzie niby mam iść? Wolę u siebie na kanapce......dwie branki masują plecki.... mmmmmmmmm :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Nieeee....jabłuszek się nie wekuje....tzn wekuje się ale ja się nie daję:evil_lol: Jak to się nie wekuje.....przecież jabkową zawekowali :crazyeye: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Gdzie niby mam iść? Wolę u siebie na kanapce......dwie branki masują plecki.... mmmmmmmmm :evil_lol:Bossszzz twoje zwoje chyb a od tego śniegu zamarzły:evil_lol: jakie branki?:roll: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):I potem "Szkło kontaktowe":evil_lol::evil_lol:. Ta Jabłuszkowa to ma "plecy" :evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Bossszzz twoje zwoje chyb a od tego śniegu zamarzły:evil_lol: jakie branki?:roll: A tam zamarzły - ja lubię zimę :multi: No może się jakieś znajdą:p Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak to się nie wekuje.....przecież jabkową zawekowali :crazyeye: I ciasno jakoś mam..... Podeślij brankę, niech mi rozmasuje.... kark! Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):A widziałeś ty weki z koronką?:evil_lol: Japcokowa jest koronkowa, toż takich się nie wekuje :diabloti:No właśnie:evil_lol: jeszcze by komuś moje stringi między zęby weszły:diabloti: Ta Jabłuszkowa to ma "plecy" :evil_lol::evil_lol:No ba- jest sie w koncu ta gwiazdą:B-fly: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):A widziałeś ty weki z koronką?:evil_lol: Japcokowa jest koronkowa, toż takich się nie wekuje :diabloti: Widać to taka świąteczna oferta :diabloti: Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak to się nie wekuje.....przecież jabkową zawekowali :crazyeye: A widziałeś ty weki z koronką?:evil_lol: Japcokowa jest koronkowa, toż takich się nie wekuje :diabloti: Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Ta Jabłuszkowa to ma "plecy" :evil_lol::evil_lol: Jak ją jeszcze zobaczęe u Drzyzgi...:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):I ciasno jakoś mam..... Podeślij brankę, niech mi rozmasuje.... kark! A jak to się stało, że Ciebie tam wepchLi? :crazyeye: Nabroiłaś? :evil_lol: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):Jak ją jeszcze zobaczęe u Drzyzgi...:evil_lol:nieeee u Drzyzgi nie......zeszła ostatnio na psy....podchodzi mi juz pod Jerrego Springera:shake: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):No właśnie:evil_lol: jeszcze by komuś moje stringi między zęby weszły:diabloti: No ba- jest sie w koncu ta gwiazdą:B-fly: Boszszsz :mdleje::mdleje::mdleje:...... jeszcze mi za ten obscenizm zazdrosna modka wątek zamknie :shake: :evil_lol: Quote
Recommended Posts