Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):No możemy, ty mi zrobisz avatarek, a ja... hm, hm będę go mieć:diabloti: :modla::modla:...alleluja Ot, Ptasiorkowe rozumowanie - daj, daj....daj, daj.... :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Tzn, że mam zaproponować Bili, żebyśmy się pouzupełniali? :crazyeye: :evil_lol: To Twoja koncepcja i.....interpretacja tego co napisałam :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Okurary to ja mam, bom ślepa ciut:p. Bilbuś okurary to wygina, względnie podrzuca je sobie:mad: dlatego piszę o bokserkowych :eviltong: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a)::modla::modla:...alleluja Ot, Ptasiorkowe rozumowanie - daj, daj....daj, daj.... :diabloti: Dobrze, że w ogóle u mnie jakieś rozumowanie po zwojach przebiega:evil_lol:. Lepsze ptasiorkowe niż żadne, nie?:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Nie, zagęszczającego:cool3::cool3: No ciesze się, bo byś mi kazał foty wrzucać. A tak nie mam kabelka, nie mam fot:evil_lol: To łysiejesz tam? :crazyeye: boszsz :crazyeye: to jeszcze można podczerwienią przesłać na kompa....można wysłać przez net na skrzynkę....:razz: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):To Twoja koncepcja i.....interpretacja tego co napisałam :diabloti: taaaaaaaaa......oczywiście :eviltong: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):dlatego piszę o bokserkowych :eviltong: Mój Bilbuś z podbitymi limami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Nie, ja krótkowidz, Bilbo oczy ma nie teges (znaczy chorujące) i jeszcze lima, nie. Poproszę o jakąś inną koncepcję:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Dobrze, że w ogóle u mnie jakieś rozumowanie po zwojach przebiega:evil_lol:. Lepsze ptasiorkowe niż żadne, nie?:cool3: Ja tam nie zgłaszam żadnych zarzutów co do wydolności Twoich zwojów :evil_lol: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):To łysiejesz tam? :crazyeye: boszsz :crazyeye: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze nie, ale kto wie? Ten wydłużający mi się na powiekach odbija, dlatego inny kupuję:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Alicja napisał(a):oooo też robicie postowy wyścig z czasem ;) a u Mnie LEJE DESZCZ :placz: To przerywam (chociaz przerywane ponoć jest szkodliwe)......muszę śmigać z piesami, bo cUś Gacek zaczął się kręcić U mnie nie pada....jeszcze (a i jeszcze coś muszę przemyśleć :razz:) Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Alicja napisał(a):oooo też robicie postowy wyścig z czasem ;) a u Mnie LEJE DESZCZ :placz: u mnie też leje :mad: pochmurno i smutno :placz: do bani taka pogoda :angryy: a przynajmniej ja nie lubiam :roll: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):to jeszcze można podczerwienią przesłać na kompa....można wysłać przez net na skrzynkę....:razz: Ad. 1 Może i można, ale NIE UMIEM Ad. 1 Może i można, ale NIE ROZUMIEM, JAK? Telefon mam do skrzynki wsadzić i wysłać in postem :evil_lol: Quote
Alicja Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 oooo też robicie postowy wyścig z czasem ;) a u Mnie LEJE DESZCZ :placz: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):u mnie też leje :mad: pochmurno i smutno :placz: do bani taka pogoda :angryy: a przynajmniej ja nie lubiam :roll: Ja teżz nie, ale pomyśl o czymś przyjemnym: leżysz w ciapciach i skarpetach, otulona polarowym kocykiem, na twarzy masz kremik OLAY:cool3::cool3: i wylicytowane zakolanóweczki:evil_lol:. A TZ przychodzi i mówi: leć na bazarek, jeszcze sobie coś wylicytuj, ja za to wszystko zapłacę :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Ja teżz nie, ale pomyśl o czymś przyjemnym: leżysz w ciapciach i skarpetach, otulona polarowym kocykiem, na twarzy masz kremik OLAY:cool3::cool3: i wylicytowane zakolanóweczki:evil_lol:. A TZ przychodzi i mówi: leć na bazarek, jeszcze sobie coś wylicytuj, ja za to wszystko zapłacę :evil_lol: buahahahahahah no teraz to mnie normalnie rozwaliłaś :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: wiesz ale tak patrząc na ten roztoczony przez Ciebie obraz to......raczej powinnam leżeć bez tych wszystkich rzeczy na sobie :cool1: wtedy byłyby większe szanse na to zadanie "leć na bazarek, jeszcze sobie coś wylicytuj, ja za to wszystko zapłacę" :evil_lol: a OLAY nie mam :niewiem: ktoś mi podkupił go :eviltong: :mad: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):To przerywam (chociaz przerywane ponoć jest szkodliwe)......muszę śmigać z piesami, bo cUś Gacek zaczął się kręcić U mnie nie pada....jeszcze (a i jeszcze coś muszę przemyśleć :razz:) :roll: i wyniósł się tak "po angielsku" ;) ciekawe co będzie przemyśliwał :hmmmm: ale Bila bądź przygotowana na wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):buahahahahahah no teraz to mnie normalnie rozwaliłaś :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: wiesz ale tak patrząc na ten roztoczony przez Ciebie obraz to......raczej powinnam leżeć bez tych wszystkich rzeczy na sobie :cool1: wtedy byłyby większe szanse na to zadanie "leć na bazarek, jeszcze sobie coś wylicytuj, ja za to wszystko zapłacę" :evil_lol: a OLAY nie mam :niewiem: ktoś mi podkupił go :eviltong: :mad: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: To się uśmiałam! Ale Iv- masz rację- bez ciucha więcej sie zdziała... :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: To się uśmiałam! Ale Iv- masz rację- bez ciucha więcej sie zdziała... :evil_lol: Facet to wzrokowiec :razz: więc zapaćkana kremem buzia wywołałaby inny efekt niż by się chciało. Polecam raczej jakieś........koroneczki.....:evil_lol: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 No to połóż się na golasa, ale wtedy to taki ci powie, że tak pięknie wyglądasz, że żadne kremiki, ciapcie i zakolanówki nie są ci potrzebne:shake:, a jak nie są potrzebne, to po co kupować:shake:. I nie zapłaci:angryy:, za nic. Bo te typy tak mają:placz: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):Facet to wzrokowiec :razz: więc zapaćkana kremem buzia wywołałaby inny efekt niż by się chciało. Polecam raczej jakieś........koroneczki.....:evil_lol: Ty nie masz se wywalić opakowania Loreala jednorazowo:evil_lol::evil_lol: i się zpaćkać na amen:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):No to połóż się na golasa, ale wtedy to taki ci powie, że tak pięknie wyglądasz, że żadne kremiki, ciapcie i zakolanówki nie są ci potrzebne:shake:, a jak nie są potrzebne, to po co kupować:shake:. I nie zapłaci:angryy:, za nic. Bo te typy tak mają:placz: kurcze i tak źle i tak nie dobrze :niewiem: :roll: chyba jednak te koroneczki byłyby najlepsze :cool1: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):kurcze i tak źle i tak nie dobrze :niewiem: :roll: chyba jednak te koroneczki byłyby najlepsze :cool1: :evil_lol: No to trzeba korony wywlec z szuflady, nie ma wyjścia:evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):No to trzeba korony wywlec z szuflady, nie ma wyjścia:evil_lol: ano trzeba :cool1: :evil_lol:, a teraz znikam w garach pomieszać :roll: zanim pójdę do pracy, bo i koronki mi nie pomogą jak nie będzie nic do jedzenia :cool3: a może........spróbować..... :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Miłego dnia :multi: paaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):Miłego dnia :multi: paaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu: Pa:loveu:. Ja jestem za obiadem, bo coś głodna jestem, znowu:diabloti: Quote
Recommended Posts