Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bila napisał(a):
No możemy, ty mi zrobisz avatarek, a ja... hm, hm

będę go mieć:diabloti:

:modla::modla:...alleluja

Ot, Ptasiorkowe rozumowanie - daj, daj....daj, daj.... :diabloti:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
Tzn, że mam zaproponować Bili, żebyśmy się pouzupełniali? :crazyeye:

:evil_lol:

To Twoja koncepcja i.....interpretacja tego co napisałam :diabloti:

Posted

Menrzuś napisał(a):
:modla::modla:...alleluja

Ot, Ptasiorkowe rozumowanie - daj, daj....daj, daj.... :diabloti:

Dobrze, że w ogóle u mnie jakieś rozumowanie po zwojach przebiega:evil_lol:. Lepsze ptasiorkowe niż żadne, nie?:cool3:

Posted

Bila napisał(a):
Nie, zagęszczającego:cool3::cool3:

No ciesze się, bo byś mi kazał foty wrzucać. A tak nie mam kabelka, nie mam fot:evil_lol:

To łysiejesz tam? :crazyeye: boszsz :crazyeye:

to jeszcze można podczerwienią przesłać na kompa....można wysłać przez net na skrzynkę....:razz:

Posted

Menrzuś napisał(a):
dlatego piszę o bokserkowych :eviltong:

Mój Bilbuś z podbitymi limami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:? Nie, ja krótkowidz, Bilbo oczy ma nie teges (znaczy chorujące) i jeszcze lima, nie. Poproszę o jakąś inną koncepcję:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Dobrze, że w ogóle u mnie jakieś rozumowanie po zwojach przebiega:evil_lol:. Lepsze ptasiorkowe niż żadne, nie?:cool3:

Ja tam nie zgłaszam żadnych zarzutów co do wydolności Twoich zwojów :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To łysiejesz tam? :crazyeye: boszsz :crazyeye:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Jeszcze nie, ale kto wie? Ten wydłużający mi się na powiekach odbija, dlatego inny kupuję:evil_lol:

Posted

Alicja napisał(a):
oooo też robicie postowy wyścig z czasem ;)

a u Mnie LEJE DESZCZ :placz:

To przerywam (chociaz przerywane ponoć jest szkodliwe)......muszę śmigać z piesami, bo cUś Gacek zaczął się kręcić

U mnie nie pada....jeszcze

(a i jeszcze coś muszę przemyśleć :razz:)

Posted

Alicja napisał(a):
oooo też robicie postowy wyścig z czasem ;)

a u Mnie LEJE DESZCZ :placz:

u mnie też leje :mad: pochmurno i smutno :placz:
do bani taka pogoda :angryy: a przynajmniej ja nie lubiam :roll:

Posted

Menrzuś napisał(a):
to jeszcze można podczerwienią przesłać na kompa....można wysłać przez net na skrzynkę....:razz:

Ad. 1 Może i można, ale NIE UMIEM
Ad. 1 Może i można, ale NIE ROZUMIEM, JAK? Telefon mam do skrzynki wsadzić i wysłać in postem :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
u mnie też leje :mad: pochmurno i smutno :placz:
do bani taka pogoda :angryy: a przynajmniej ja nie lubiam :roll:

Ja teżz nie, ale pomyśl o czymś przyjemnym: leżysz w ciapciach i skarpetach, otulona polarowym kocykiem, na twarzy masz kremik OLAY:cool3::cool3: i wylicytowane zakolanóweczki:evil_lol:. A TZ przychodzi i mówi: leć na bazarek, jeszcze sobie coś wylicytuj, ja za to wszystko zapłacę :evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
Ja teżz nie, ale pomyśl o czymś przyjemnym: leżysz w ciapciach i skarpetach, otulona polarowym kocykiem, na twarzy masz kremik OLAY:cool3::cool3: i wylicytowane zakolanóweczki:evil_lol:. A TZ przychodzi i mówi: leć na bazarek, jeszcze sobie coś wylicytuj, ja za to wszystko zapłacę :evil_lol:

buahahahahahah no teraz to mnie normalnie rozwaliłaś :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
wiesz ale tak patrząc na ten roztoczony przez Ciebie obraz to......raczej powinnam leżeć bez tych wszystkich rzeczy na sobie :cool1: wtedy byłyby większe szanse na to zadanie "leć na bazarek, jeszcze sobie coś wylicytuj, ja za to wszystko zapłacę" :evil_lol:
a OLAY nie mam :niewiem: ktoś mi podkupił go :eviltong: :mad:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To przerywam (chociaz przerywane ponoć jest szkodliwe)......muszę śmigać z piesami, bo cUś Gacek zaczął się kręcić

U mnie nie pada....jeszcze

(a i jeszcze coś muszę przemyśleć :razz:)

:roll: i wyniósł się tak "po angielsku" ;)
ciekawe co będzie przemyśliwał :hmmmm: ale Bila bądź przygotowana na wszystko :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
buahahahahahah no teraz to mnie normalnie rozwaliłaś :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:
wiesz ale tak patrząc na ten roztoczony przez Ciebie obraz to......raczej powinnam leżeć bez tych wszystkich rzeczy na sobie :cool1: wtedy byłyby większe szanse na to zadanie "leć na bazarek, jeszcze sobie coś wylicytuj, ja za to wszystko zapłacę" :evil_lol:
a OLAY nie mam :niewiem: ktoś mi podkupił go :eviltong: :mad:

:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

To się uśmiałam! Ale Iv- masz rację- bez ciucha więcej sie zdziała...

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt:

To się uśmiałam! Ale Iv- masz rację- bez ciucha więcej sie zdziała...

Facet to wzrokowiec :razz: więc zapaćkana kremem buzia wywołałaby inny efekt niż by się chciało. Polecam raczej jakieś........koroneczki.....:evil_lol:

Posted

No to połóż się na golasa, ale wtedy to taki ci powie, że tak pięknie wyglądasz, że żadne kremiki, ciapcie i zakolanówki nie są ci potrzebne:shake:, a jak nie są potrzebne, to po co kupować:shake:. I nie zapłaci:angryy:, za nic. Bo te typy tak mają:placz:

Posted

Iv_ napisał(a):
Facet to wzrokowiec :razz: więc zapaćkana kremem buzia wywołałaby inny efekt niż by się chciało. Polecam raczej jakieś........koroneczki.....:evil_lol:

Ty nie masz se wywalić opakowania Loreala jednorazowo:evil_lol::evil_lol: i się zpaćkać na amen:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
No to połóż się na golasa, ale wtedy to taki ci powie, że tak pięknie wyglądasz, że żadne kremiki, ciapcie i zakolanówki nie są ci potrzebne:shake:, a jak nie są potrzebne, to po co kupować:shake:. I nie zapłaci:angryy:, za nic. Bo te typy tak mają:placz:

kurcze i tak źle i tak nie dobrze :niewiem: :roll:
chyba jednak te koroneczki byłyby najlepsze :cool1: :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
kurcze i tak źle i tak nie dobrze :niewiem: :roll:
chyba jednak te koroneczki byłyby najlepsze :cool1: :evil_lol:

No to trzeba korony wywlec z szuflady, nie ma wyjścia:evil_lol:

Posted

Bila napisał(a):
No to trzeba korony wywlec z szuflady, nie ma wyjścia:evil_lol:

ano trzeba :cool1: :evil_lol:, a teraz znikam w garach pomieszać :roll: zanim pójdę do pracy, bo i koronki mi nie pomogą jak nie będzie nic do jedzenia :cool3:
a może........spróbować..... :diabloti:

Posted

Iv_ napisał(a):
Miłego dnia :multi:
paaaaaaaaaaa :loveu: :loveu: :loveu:

Pa:loveu:. Ja jestem za obiadem, bo coś głodna jestem, znowu:diabloti: