jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):A jak to się stało, że Ciebie tam wepchLi? :crazyeye: Nabroiłaś? :evil_lol: A tak jakoś przypadkowo ;) Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):No właśnie:evil_lol: jeszcze by komuś moje stringi między zęby weszły:diabloti: To byłby widok:multi::multi::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):Jak ją jeszcze zobaczęe u Drzyzgi...:evil_lol: .....to już będzie telenowela :evil_lol: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):No to "You can dance" albo oooooo "Taniec z gwiazdami":lol: A którego tancerza by wybrała nasza gwiazda APPLE? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):No to "You can dance" albo oooooo "Taniec z gwiazdami":lol: Wtedy to już bedzie sama, bo ja mam w nosie tańcowanie :shake: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):No to "You can dance" albo oooooo "Taniec z gwiazdami":lol: Do YCD się nie nadaje no chyba że bedzie odcinek o tańcu brzucha:evil_lol: a co do TZG to też nie....oststnio tam występują taaakie gwiazdy ze nieee......z plebsem nie występuję:cool: No i musze lecieć Paaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: wpadnę z pracki:loveu: Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):nieeee u Drzyzgi nie......zeszła ostatnio na psy....podchodzi mi juz pod Jerrego Springera:shake: No to "You can dance" albo oooooo "Taniec z gwiazdami":lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):A tak jakoś przypadkowo ;) aaaaa.....czyli Ci się wdepło jak w krowi placek? :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):To byłby widok:multi::multi::evil_lol: Tego w Faktach nie zobaczysz :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Do YCD się nie nadaje no chyba że bedzie odcinek o tańcu brzucha:evil_lol: a co do TZG to też nie....oststnio tam występują taaakie gwiazdy ze nieee......z plebsem nie występuję:cool: No i musze lecieć Paaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: wpadnę z pracki:loveu: Uważaj na drzeeeeeewaaaaaaaa :p Paaaaaaaa:loveu: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):aaaaa.....czyli Ci się wdepło jak w krowi placek? :diabloti: I to gołą stopą ;) Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):Chłelera, programu dla Ciebie brakuje:razz:. To juź nie wiem, gdzie zaprezentować:evil_lol: Zamiast "Maja w ogrodzie" może być Jabłuszkowa :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):I to gołą stopą ;) Znam to :p - idealna sprawa na zapobieganie zrogowaceniu piętowemu :evil_lol: Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Do YCD się nie nadaje no chyba że bedzie odcinek o tańcu brzucha:evil_lol: a co do TZG to też nie....oststnio tam występują taaakie gwiazdy ze nieee......z plebsem nie występuję:cool: No i musze lecieć Paaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: wpadnę z pracki:loveu: Chłelera, programu dla Ciebie brakuje:razz:. To juź nie wiem, gdzie zaprezentować:evil_lol: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Do YCD się nie nadaje no chyba że bedzie odcinek o tańcu brzucha:evil_lol: a co do TZG to też nie....oststnio tam występują taaakie gwiazdy ze nieee......z plebsem nie występuję:cool: No i musze lecieć Paaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu: wpadnę z pracki:loveu: Jakbyś Ty tam wystąpiła, to zaraz by im poziom wzrósł ;) Może nawet puściłabym smsa...... I poleciała ;) Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Boszszsz :mdleje::mdleje::mdleje:...... jeszcze mi za ten obscenizm zazdrosna modka wątek zamknie :shake: :evil_lol:Bossszzz jak ty się tej Modki boisz....ja ci już powiediałam że cię własną piersią osłonię :diabloti: Uważaj na drzeeeeeewaaaaaaaa :p Paaaaaaaa:loveu: Dopssszzzz:loveu: Chłelera, programu dla Ciebie brakuje:razz:. To juź nie wiem, gdzie zaprezentować:evil_lol:No przeciez to oczywiste - muszą go stworzyć specjalnie dla mnie:B-fly: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Znam to :p - idealna sprawa na zapobieganie zrogowaceniu piętowemu :evil_lol: O! To nie wiedziałam ;) Muszę chyba częściej to stosować ;) Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Bossszzz jak ty się tej Modki boisz....ja ci już powiediałam że cię własną piersią osłonię :diabloti::diabloti::diabloti:.....faktycznie - osłona jest w dobrym rozmiarze - napewno mnie zasłoni :diabloti: Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Wtedy to już bedzie sama, bo ja mam w nosie tańcowanie :shake: Hm, no i kłopot. Gdzie byście mogli razem wystąpić :hmmmm:... O już wiem, gościnnie w serialu "Kochane klopoty":evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):O! To nie wiedziałam ;) Muszę chyba częściej to stosować ;) ..... a królicze bobki są idealne jako akupresura :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Iv_ napisał(a)::loveu: Cześć :multi: Czeeeeeeśc :multi::loveu: Myślałem, że się kąpiesz w mleku :crazyeye: Quote
Iv_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Bossszzz jak ty się tej Modki boisz....ja ci już powiediałam że cię własną piersią osłonię ale masz ruszofe...... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Bila napisał(a):Hm, no i kłopot. Gdzie byście mogli razem wystąpić :hmmmm:... O już wiem, gościnnie w serialu "Kochane klopoty":evil_lol: .... i co jeszcze :evil_lol: Quote
Iv_ Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Czeeeeeeśc :multi::loveu: Myślałem, że się kąpiesz w mleku :crazyeye: :cool3: wiesz.......różne metody stosuję :eviltong: i jestem taka piękna dlatego :multi: Quote
Recommended Posts