Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 evaxon napisał(a): :hand::hand::hand::hand::hand::hand: :hand::hand::hand::hand::hand::hand: :hand::hand::hand::hand::hand::hand: :hand::hand::hand::hand::hand::hand: A Tobie się jednak nie polepszyło :shake:.....trauma dalej trzyma :roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Raczej jak dar od losu :) Myślę, że chyba mówimy o innych filmikach :evil_lol: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Buziaki, cmokasy, nieźle się zaczyna....... :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Alicja napisał(a):Buziaki dla Was :calus: Cmokasy dla Was :buzi: ..... :razz: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Buziaki, cmokasy, nieźle się zaczyna....... :diabloti: Spoko, spoko - są bez języczka :evil_lol:......reszta jest na PW :diabloti: Quote
GoniaP Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Spoko, spoko - są bez języczka :evil_lol:......reszta jest na PW :diabloti: Bez języczka?? Ale na pw?? :crazyeye: Co to może być???:crazyeye::diabloti: Cześć koffani :loveu: Pixik prawie biega na własnych łapkach, ale za to mój Bobo złamał kość sródstopia i ma gips na 2 miechy. Pech? Zdecydowanie tak! Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 GoniaP napisał(a):Bez języczka?? Ale na pw?? :crazyeye: Co to może być???:crazyeye::diabloti: Cześć koffani :loveu: Pixik prawie biega na własnych łapkach, ale za to mój Bobo złamał kość sródstopia i ma gips na 2 miechy. Pech? Zdecydowanie tak! Moje oczy nie wierzą :crazyeye:......Gonia przyszła :sweetCyb::sweetCyb: Przecież na forum taka obsceniczna działalność jest zakazana :diabloti: Wiem.....bywam po cichu u Ciebie :roll:.... Nowy Rok będzie lepszy - jeszcze tylko 1,5 miesiąca :calus: Quote
GoniaP Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Moje oczy nie wierzą :crazyeye:......Gonia przyszła :sweetCyb::sweetCyb: Przecież na forum taka obsceniczna działalność jest zakazana :diabloti: Wiem.....bywam po cichu u Ciebie :roll:.... Nowy Rok będzie lepszy - jeszcze tylko 1,5 miesiąca :calus: Ależ Menrzusiu!! Tak jak Ty jesteś cichociemnym ;), to ja też ;) Tylko jak humoru brak, to po co psuć radosne nastroje?? Pixik chodzi, Bobo też (na 3 łapach wprawdzie) więc są powody do radości!! Trza wyjść ze skorupy do LUDZI :multi::multi::multi: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Spoko, spoko - są bez języczka :evil_lol:......reszta jest na PW :diabloti: Jak rozumiem, PW już Danusia nie czyta? :diabloti: Quote
jbk Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież PW to jest Prywatna Wiadomość :eviltong: Ale hasło mieliście przynajmniej kiedyś wspólne, a wtedy to i privy da się czytać..... :diabloti: Jeszcze nie doszłam do rozdzielenia :oops: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 GoniaP napisał(a):Ależ Menrzusiu!! Tak jak Ty jesteś cichociemnym ;), to ja też ;) Tylko jak humoru brak, to po co psuć radosne nastroje?? Pixik chodzi, Bobo też (na 3 łapach wprawdzie) więc są powody do radości!! Trza wyjść ze skorupy do LUDZI :multi::multi::multi: Jakby było cały czas radośnie, to w końcu mogłoby się zrobić nudno. A wiesz przecież, że zawsze możesz tutaj wejść ;) No przecież jestem cichociemnym, bo Ty też jesteś :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Jak rozumiem, PW już Danusia nie czyta? :diabloti: Przecież PW to jest Prywatna Wiadomość :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 jbk napisał(a):Ale hasło mieliście przynajmniej kiedyś wspólne, a wtedy to i privy da się czytać..... :diabloti: Jeszcze nie doszłam do rozdzielenia :oops: Ale Danusia hasła zapomniała :diabloti: To skrzynki pocztowe, czy gg też macie wspólne? Quote
Iv_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Czeeeeeee :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Effffkaaa znowu tu urządzała wprawki emotkowe :evil_lol:, a ja tak nie umię :roll: Quote
Iv_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja już Ci dzisiaj wieczorem cześć mówiłem :lol: ...... :loveu: Przywitań nigdy nie za wiele :eviltong: a mówiłeś mi dio mojego południowego "cześć" a nie wieczornego :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Iv_ napisał(a):Czeeeeeee :cool3: :loveu: :loveu: :loveu: Ja już Ci dzisiaj wieczorem cześć mówiłem :lol: ...... :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Iv_ napisał(a):Przywitań nigdy nie za wiele :eviltong: a mówiłeś mi dio mojego południowego "cześć" a nie wieczornego :diabloti: No to Ci powiem do Twojego wieczornego, moje późnowieczorne: Czeeeeeeeeeeeeść :sweetCyb: Quote
e.v.a Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):A Tobie się jednak nie polepszyło :shake:.....trauma dalej trzyma :roll: :evil_lol: :eviltong::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Iv_ napisał(a)::mad: ale te posty skaczą :roll: Pisząc porównuj zegar dogowy na dole do czasu ostatniego postu Quote
Iv_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Pisząc porównuj zegar dogowy na dole do czasu ostatniego postu taaaaa i jeszcze co :roll: może mam pilnować z zegarkiem kiedy posta napisać? :crazyeye: nic z tego, jestem na to zbyt żywiołowa :p Quote
Iv_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):CUś ostatnio mało piszesz - romantyzm paluszków, czy klawiaturę szlag trafił? :razz::evil_lol: Czasy w strefie GMT +1. Teraz jest 23:03. w takim czasie to napisałeś :roll: tak przynajmniej u mnie wyświatlało się, a w poście pisze 23.07 :roll: Quote
Iv_ Posted November 19, 2008 Posted November 19, 2008 Menrzuś napisał(a):Trudno - więc nie dziw się, że skaczą :eviltong:....trzeba sie przystosowywać ;) coś tu jest niedograne :niewiem: :roll: :roll: Quote
Recommended Posts