Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):....................................................:roll: ooooooooo :crazyeye: i jeszcze kropkuje :roll: zamiast ze mną rozmawiać :placz: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):pffffyyyyyyyyy :roll: typowe stwierdzenie faceta :roll: no coments :p Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):ooooooooo :crazyeye: i jeszcze kropkuje :roll: zamiast ze mną rozmawiać :placz: przecież sie nie wciąłem :crazyeye: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):no coments :p :roll: i gada po obcemu, żebym nie zrozumiała :roll: może to jakieś inwektywy pod moim adresem, albo cóś :shake: :roll: :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):przecież sie nie wciąłem :crazyeye: zostaw tego kota w spokoju :mad: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):To ja już chyba sobie pójdę oj, nie płacz :glaszcze: przecież ja nie chciałam, żebys płakał :placz: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Dooooobrej :placz: nie płacz, bo ja też będę płakać Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 też sobie idę :roll: Spokojnej nocy :multi: :loveu: Quote
Iza i Avanti Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Doooooooooooooooooooooooooooberek! :loveu: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Czeeeeeść Iza :multi::loveu:.....wiesz, że u mnie za oknem biało się zrobiło? :crazyeye: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: usłyszała :roll:qurde....nie wiedziałam że ty takie "gumowe ucho " jesteś:cool1: a Ty ciągle gdzieś widzisz zazdrosną modkę :roll:, może masz lekką fobię co? :cool3: ja tu zazdrośnic nie widze poza jedną :diabloti:, ale ciiiiiiiiiiiiii bo Szarlotka usłyszy :evil_lol::roll:usłyszała:roll: Eeeeee tam.....Jabłuszkowa już sobie słodko śpi :pNioooo o tej godzinie to na pewno:evil_lol: Mało jeszcze wiesz :eviltong: Nie no.....nie Szarlotka :shake:......lepiej Antonówka ;-) Szarlotka to jest taka nieokreślona maziaja, a przecież musisz przyznać, że Jabłuszkowa maziają nie jest :pWłaśnie:B-fly: dla mnie będzie Szarlotką :eviltong: ona nie lubi tego określenia to ją podrażnię może trochę :roll: :cool3: Antonówka to tak brzmi jak Antoni :roll: nie podoba mi się :shake: no maziają nie jest to fakt, jest bardziej energiczna :diabloti:Hmmm jakaś taka złośliwość z ciebie wychodzi....niewiedzieć dlaczemu:niewiem: No toście sobie o mnie pogadali:cool1::evil_lol: Widziałam szaleństwo fotowe Alfy....niezłe:cool3: Wampirza natura się ujawniła:evil_lol: http://img360.imageshack.us/img360/7303/obraz312up9.jpg Doberek wszystkim:loveu: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Czeeeeeść Iza :multi::loveu:.....wiesz, że u mnie za oknem biało się zrobiło? :crazyeye: Ale masz fajnie :) Ciastko przyniosłam z rana :) Quote
Agniest Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):To chyba na Was te koronki działają.....koroneczki, falbaneczki, kokardeczki i kwiatuszek na środku......:evil_lol: jeszcze dzisiaj wstawię, bo zaraz wychodzę. Tak po cichu powiem, że Alfa opuszcza stado na ponad dobę :crazyeye: przekazując mi pełnię władzy na ten czas. Więc lecę się zaopatrzyć w prowiant....jakąś kratę piwa np. :evil_lol: jejuuuuu, co to się będzie u ciebie działo......:razz: :evil_lol: ....byle by cię potem w teleexpresie nie pokazali :evil_lol::diabloti: witam :multi: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):qurde....nie wiedziałam że ty takie "gumowe ucho " jesteś:cool1: :roll:usłyszała:roll: Nioooo o tej godzinie to na pewno:evil_lol: Właśnie:B-fly: Hmmm jakaś taka złośliwość z ciebie wychodzi....niewiedzieć dlaczemu:niewiem: No toście sobie o mnie pogadali:cool1::evil_lol: Widziałam szaleństwo fotowe Alfy....niezłe:cool3: Wampirza natura się ujawniła:evil_lol: http://img360.imageshack.us/img360/7303/obraz312up9.jpg Doberek wszystkim:loveu: A przez sen nie czkałaś? :evil_lol: Dobry dzień :loveu::multi: (a czemu ja nie mam multicytatów? :crazyeye:) Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 jbk napisał(a):Ale masz fajnie :) Ciastko przyniosłam z rana :) .... no to możesz wejść :diabloti: Jak humorek? :razz: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):A przez sen nie czkałaś? :evil_lol: Nieee ale piekły mnie poliki:evil_lol: Dobry dzień :loveu::multi: (a czemu ja nie mam multicytatów? :crazyeye:)A dlaczego ty masz miec skoro MY nie mamy:roll: Muliti cytaty zniknęły jakiś czas temu i już nie wróciły:placz::angryy: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Agniest napisał(a):jejuuuuu, co to się będzie u ciebie działo......:razz: :evil_lol: ....byle by cię potem w teleexpresie nie pokazali :evil_lol::diabloti: witam :multi: Sam się bać zaczynam :lol: Chyba, że teleexpres za Jabłuszkową przyjedzie - przecież to gwiazda :multi: czeeeeeeeść:multi:...... jak dawno na żywca tego nie mówiłem :multi: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Eeee tam teleexpress to tylko dziadki ogladają......ja przyjade z "faktami":diabloti: Quote
jbk Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 - humorek nieco taki ;) Multicytaty robimy domowym sposobem kopiej wklej :) Quote
Bila Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Witanko poranne wszystkim:multi:. Znaczy kiedy Telexpress oglądać, w sobotę?:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):A dlaczego ty masz miec skoro MY nie mamy:roll: Muliti cytaty zniknęły jakiś czas temu i już nie wróciły:placz::angryy: Jak poliki to w porządku :evil_lol: To jak multicytatujesz? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 apple napisał(a):Eeee tam teleexpress to tylko dziadki ogladają......ja przyjade z "faktami":diabloti: To idę włosy umyć :evil_lol: Quote
apple Posted November 21, 2008 Posted November 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Jak poliki to w porządku :evil_lol: To jak multicytatujesz? :crazyeye: A używam tego cUsia i kopiuję tekst z waszymi wypowiedziami...trochę czasochłonne ale trzeba sobie jakoś radzić;) Quote
Recommended Posts