Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaa tam - wyjątkowo powabnie będziesz z tymi plackami na oczach wyglądać :diabloti:.....nie zapomnij o FOCIE :diabloti: Jasne:evil_lol:. Parę lat temu była taka zima, że śnieg wielkimi płatami leciał. I stałam sobie na przystanku długo, a ten śnieg walił jak oszalały. Wsiadłam do autobusu i wszyscy na mnie patrzyli, zwłaszcza faceci. Normalnie byłam w szoku, tak sobie ego podbudowałam:evil_lol:. Przyjechałam do domu, weszłam i rzut oka w lustro, a tam spogląda na mnie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: PANDA. Wszystko co miałam na oczach, wzięło i spłynęło, zatrzymując się na środku twarzy:cool3::cool3::diabloti:. Fotek brak:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Jasne:evil_lol:. Parę lat temu była taka zima, że śnieg wielkimi płatami leciał. I stałam sobie na przystanku długo, a ten śnieg walił jak oszalały. Wsiadłam do autobusu i wszyscy na mnie patrzyli, zwłaszcza faceci. Normalnie byłam w szoku, tak sobie ego podbudowałam:evil_lol:. Przyjechałam do domu, weszłam i rzut oka w lustro, a tam spogląda na mnie...:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: PANDA. Wszystko co miałam na oczach, wzięło i spłynęło, zatrzymując się na środku twarzy:cool3::cool3::diabloti:. Fotek brak:evil_lol: Nie dziwię się, że patrzyli - Panda to słodko wyglądający zwierzak :diabloti: Ale teraz masz w torebce maszkarona, to zawsze możesz sobie poprawić :razz: Szkoda :shake: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie dziwię się, że patrzyli - Panda to słodko wyglądający zwierzak :diabloti: Ale teraz masz w torebce maszkarona, to zawsze możesz sobie poprawić :razz: Szkoda :shake: Tiaa, panda była na pewno widowiskowa:evil_lol:. Maszkarona mam, ale jak zaczyna spływać, to już nie ma co poprawiać, czas raczej usunąć co się da. Wiem, że żałujesz, że nie mam aparatu:evil_lol::cool3: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Tiaa, panda była na pewno widowiskowa:evil_lol:. Maszkarona mam, ale jak zaczyna spływać, to już nie ma co poprawiać, czas raczej usunąć co się da. Wiem, że żałujesz, że nie mam aparatu:evil_lol::cool3: Dobra......jeszcze przez przypadek staniesz się pierwszą czarną twarzą na dogo :evil_lol: Nie masz aparatu? :crazyeye: W obecnych czasach to sie nazywa być medialnie niepełnosprawną :crazyeye: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Cześć Bilusia-Panda :loveu::roflt::roflt::roflt: i Menrzusiu :loveu: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Dobra......jeszcze przez przypadek staniesz się pierwszą czarną twarzą na dogo :evil_lol: Nie masz aparatu? :crazyeye: W obecnych czasach to sie nazywa być medialnie niepełnosprawną :crazyeye: Normalnie taka Obama będę:lol:. No trudno, jestem niepełnosprawna medialnie. Mam aparat w komórce, ale już oczywiście nie mam kabelka, żeby te foty zrzucić na kompa:evil_lol: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):Cześć Bilusia-Panda :loveu::roflt::roflt::roflt: i Menrzusiu :loveu: Cześć:loveu:. Czy ty chcesz zbankrutować:cool3::cool3::cool3:. Byłam też tam, gdzie ty i kupiłam też:placz::placz::placz: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Cześć:loveu:. Czy ty chcesz zbankrutować:cool3::cool3::cool3:. Byłam też tam, gdzie ty i kupiłam też:placz::placz::placz: ja jestem już bankrutem :mdleje: to był niekontrolowany rzut na taśmę :roll: taka chwila zapomnienia :placz: ale dobrałaś się do "mojego" kremu już :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):Cześć Bilusia-Panda :loveu::roflt::roflt::roflt: i Menrzusiu :loveu: Czeeeeeść :sweetCyb:.... Trzeba będzie chyba Bilusi-Pandzie jakiegoś awatarka zrobić :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Czeeeeeść :sweetCyb:.... Trzeba będzie chyba Bilusi-Pandzie jakiegoś awatarka zrobić :diabloti: co to za "....." ? :roll: Tylko jak? :hmmmm: jak nie ma foto :roll: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Normalnie taka Obama będę:lol:. No trudno, jestem niepełnosprawna medialnie. Mam aparat w komórce, ale już oczywiście nie mam kabelka, żeby te foty zrzucić na kompa:evil_lol: Nie używaj przypadkiem niebieskiego maszkarona.....kolorystyka twarzy byłaby porażająca :evil_lol: Biedactwo - kabelka nie ma :placz:.....ale sie rozczuliłem :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):co to za "....." ? :roll: Tylko jak? :hmmmm: jak nie ma foto :roll: to było: "i takie tam dalej" :evil_lol: cUś się wymyśli :razz: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a): Biedactwo - kabelka nie ma :placz:.....ale sie rozczuliłem :eviltong: pfyyyyy :roll: ja też nie mam takiego kabelka i co? też mi coś :roll:, nie każdy wszystko musi mieć, a tym bardziej się tym obsługiwać :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):to było: "i takie tam dalej" :evil_lol: cUś się wymyśli :razz: :roll: jakie "i takie tam dalej" ? co to ma znaczyć niby? :roll: kogo Ty witał, mnie, czy "takie tam dalej" ??? :roll: kombinujesz już z samego rana :eviltong: :eviltong: :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):pfyyyyy :roll: ja też nie mam takiego kabelka i co? też mi coś :roll:, nie każdy wszystko musi mieć, a tym bardziej się tym obsługiwać :eviltong: :eviltong: :eviltong: No i dochodzimy do meritum - bez chłopa nie dacie rady żyć :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: jakie "i takie tam dalej" ? co to ma znaczyć niby? :roll: kogo Ty witał, mnie, czy "takie tam dalej" ??? :roll: kombinujesz już z samego rana :eviltong: :eviltong: :eviltong: :mdleje:.... Ty chyba się jeszcze nie obudziłaś :evil_lol: - reszta na PW :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):No i dochodzimy do meritum - bez chłopa nie dacie rady żyć :diabloti: tak samo jak i wy-faceci bez nas :p Po to zostały stworzone dwie płcie, żeby się uzupełniały :razz: :diabloti: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Czeeeeeść :sweetCyb:.... Trzeba będzie chyba Bilusi-Pandzie jakiegoś awatarka zrobić :diabloti: Masz jakąś koncepcję, żeby biszkoptowego laba z panda połączyć?:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Iv_ napisał(a):tak samo jak i wy-faceci bez nas :p Po to zostały stworzone dwie płcie, żeby się uzupełniały :razz: :diabloti: Tzn, że mam zaproponować Bili, żebyśmy się pouzupełniali? :crazyeye: :evil_lol: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie używaj przypadkiem niebieskiego maszkarona.....kolorystyka twarzy byłaby porażająca :evil_lol: Biedactwo - kabelka nie ma :placz:.....ale sie rozczuliłem :eviltong: Nie ja zawsze kupuję żąłobnego maszkarona:diabloti: No nie mam kabelka, nie mam... :multi: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Masz jakąś koncepcję, żeby biszkoptowego laba z panda połączyć?:cool3: ....chyba żeby zrobić mu bokserkowe okurary :diabloti: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Tzn, że mam zaproponować Bili, żebyśmy się pouzupełniali? :crazyeye: :evil_lol: No możemy, ty mi zrobisz avatarek, a ja... hm, hm będę go mieć:diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Bila napisał(a):Nie ja zawsze kupuję żąłobnego maszkarona:diabloti: No nie mam kabelka, nie mam... :multi: Tego przedłużającego "firanki"? :razz: I co się cieszysz? Że nie masz?........poddaję się :chaos: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):....chyba żeby zrobić mu bokserkowe okurary :diabloti: Okurary to ja mam, bom ślepa ciut:p. Bilbuś okurary to wygina, względnie podrzuca je sobie:mad: Quote
Bila Posted November 20, 2008 Posted November 20, 2008 Menrzuś napisał(a):Tego przedłużającego "firanki"? :razz: I co się cieszysz? Że nie masz?........poddaję się :chaos: Nie, zagęszczającego:cool3::cool3: No ciesze się, bo byś mi kazał foty wrzucać. A tak nie mam kabelka, nie mam fot:evil_lol: Quote
Recommended Posts