Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):I wiem dokładnie, że to Gacor inicjuje, bo jak Argon z Sylwą wczoraj same zostały, to nic nie czytały :lol: Zuch chłopak :multi: ma ikrę w sobie :cool1:, a wielkopsy są za leniwe na czytanie ;), pewnie tylko śpią jak Ciebie nie ma :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):muszę przyznać, że bardzooooo podobało mi się to zdjęcie z ........czytania :cool3: :evil_lol: I wiem dokładnie, że to Gacor inicjuje, bo jak Argon z Sylwą wczoraj same zostały, to nic nie czytały :lol: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 boszszsz jak to się dzieje, że aż tak przeskakują? :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :roll: w końcu muszę jakoś się odnieść do konkursu jaki zorganizowała dla mnie Appelka ;) Dziękuję organizatorce :loveu: i dziękuję wszyskim biorącym udział w konkursie :loveu: Co do wygranej emoty to........:roll: mam trochę mieszane uczucia :p, niby jest gwiazdorska, ale może zbyt gwiazdorska jak dla mnie :cool3: trudno słowo się rzekło-kobyłka u plota, tzn emota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no Menrzusiu mam cię ,ale nie wiem jak długo posiedzę bo mi się strony resetują:angryy: Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ten filtr Menrzusiu to Oskar:evil_lol: właśnie wstał i już sobie nie posiedzę długo:roll: Quote
credita Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 no ktoś tu nie chce ze mną gadać:roll: to lecę pa:loveu: Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='credita']no ktoś tu nie chce ze mną gadać:roll: to lecę pa:loveu: [FONT=Century Gothic]Nie leć ja jestem:multi:[/FONT] Quote
apple Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [quote name='Iv_']:roll: w końcu muszę jakoś się odnieść do konkursu jaki zorganizowała dla mnie Appelka ;) Dziękuję organizatorce :loveu: i dziękuję wszyskim biorącym udział w konkursie :loveu: Co do wygranej emoty to........:roll: mam trochę mieszane uczucia :p, niby jest gwiazdorska, ale może zbyt gwiazdorska jak dla mnie :cool3: trudno słowo się rzekło-kobyłka u plota, tzn emota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No to zaprezentuj się nam jak na gwiazdę przystało:diabloti:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):taaaaa ale Ty chodzisz spać jak niemowlak o 24.00 :eviltong: ...ale za to jak skurwonek wcześnie wstaję i mam okazję rano poklikać :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 credita napisał(a):no ktoś tu nie chce ze mną gadać:roll: to lecę pa:loveu: Ależ chciałem rozmawiać, ale dogo mnie wyrzuciło pokazując napis "server is too busy" :angryy:......a potem to ja byłem busy :shake: Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 [FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój chrześniak to pęd do nauki języków ma po mnie :lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój chrześniak to pęd do nauki języków ma po mnie :lol:[/FONT] No to musisz podesłać następne tomy :evil_lol: Witanko :multi: Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):No to musisz podesłać następne tomy :evil_lol: Witanko :multi: :razz:[FONT=Arial]:razz: mam ruskie elementarze :lol:mogę podesłać ;)[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Alicja napisał(a)::razz:[FONT=Arial]:razz: mam ruskie elementarze :lol:mogę podesłać ;)[/FONT] Przecież to jest buldożek FRANCUSKI.....chcesz mu zamemłać w głowie rusycyzmami? :evil_lol: Quote
Bila Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Czymnijcie się ciepło - będe trzymał kciukasy za dobry dzień ;) Paaaaaaaaaaaa :hand: Dobry wieczór:multi:. Dobrze trzymałeś:loveu:. Nie było źle. Lece doczytać i chyba jakieś foty widziałam:cool3: Quote
Bila Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Ha, raz wreszcie wygrało coś na co głosowałam, ale Iv chyba nie jest zachwycona:evil_lol:. Nie wiem, dlaczego? Za mało gwiazdorstwa w gwiazdorstwie????:evil_lol: Ja myślę, że gacek na własną łąpę zajmuje się lekturą, a wielkopsy cieszą się, że mają chwilę tylko dla siebie.:lol: A wyniki Argonowe kiedy będą??? Quote
Bila Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież to jest buldożek FRANCUSKI.....chcesz mu zamemłać w głowie rusycyzmami? :evil_lol: Znaczy co? Rozejrzeć się za francuskimi podręcznikami???:cool3: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Bila napisał(a):Znaczy co? Rozejrzeć się za francuskimi podręcznikami???:cool3: No widzisz.....trzymanie kciuków mam już opanowane :razz: Wielkopsy same do lektury się nie garną, ale jak widzą Gacka zaaferowanego "czytaniem" tochyba się im wstyd robi i zaczynają mu dzielnie pomagać :evil_lol: Napewno wtrząchnął by je ekspresowo:p Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Następna porcja filmików :razz:.....przydadzą sie głośniki [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/etJ3W-deyKI[/FONT][FONT=Times New Roman] Obrona budy 1[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/MxtsdSctZAo[/FONT][FONT=Times New Roman] Obrona budy 2[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/xBPI88XynUI[/FONT][FONT=Times New Roman] Atak 1[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/K3ISM7f_BEo[/FONT][FONT=Times New Roman] Atak 2[/FONT] Quote
Alicja Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Przecież to jest buldożek FRANCUSKI.....chcesz mu zamemłać w głowie rusycyzmami? :evil_lol: [FONT=Arial]znalazłam ilustrowany słownik francuski ........dla dzieci :p filmiki jutro zobaczę ;)[/FONT] Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 :roll: cześć ;) "" to chyba mój nowy radosny uśmiech zaprezentuję :cool3: :roll: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Alicja napisał(a):[FONT=Arial]znalazłam ilustrowany słownik francuski ........dla dzieci :p[/FONT] [FONT=Arial]filmiki jutro zobaczę ;)[/FONT] Juz się Gacek ślini :evil_lol: Poczekają ;)....dobrej :multi: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: cześć ;) "" to chyba mój nowy radosny uśmiech zaprezentuję :cool3: :roll: :evil_lol: Ależ przecudnie dzisiaj wyglądasz :multi::loveu: Quote
Recommended Posts