Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
I wiem dokładnie, że to Gacor inicjuje, bo jak Argon z Sylwą wczoraj same zostały, to nic nie czytały :lol:

Zuch chłopak :multi: ma ikrę w sobie :cool1:, a wielkopsy są za leniwe na czytanie ;), pewnie tylko śpią jak Ciebie nie ma :cool3:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Iv_ napisał(a):
muszę przyznać, że bardzooooo podobało mi się to zdjęcie z ........czytania :cool3: :evil_lol:

I wiem dokładnie, że to Gacor inicjuje, bo jak Argon z Sylwą wczoraj same zostały, to nic nie czytały :lol:

Posted

:roll: w końcu muszę jakoś się odnieść do konkursu jaki zorganizowała dla mnie Appelka ;)
Dziękuję organizatorce :loveu: i dziękuję wszyskim biorącym udział w konkursie :loveu:
Co do wygranej emoty to........:roll: mam trochę mieszane uczucia :p, niby jest gwiazdorska, ale może zbyt gwiazdorska jak dla mnie :cool3:
trudno słowo się rzekło-kobyłka u plota, tzn emota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']:roll: w końcu muszę jakoś się odnieść do konkursu jaki zorganizowała dla mnie Appelka ;)
Dziękuję organizatorce :loveu: i dziękuję wszyskim biorącym udział w konkursie :loveu:
Co do wygranej emoty to........:roll: mam trochę mieszane uczucia :p, niby jest gwiazdorska, ale może zbyt gwiazdorska jak dla mnie :cool3:
trudno słowo się rzekło-kobyłka u plota, tzn emota :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[FONT=Century Gothic]No to zaprezentuj się nam jak na gwiazdę przystało:diabloti:[/FONT]

Posted

credita napisał(a):
no ktoś tu nie chce ze mną gadać:roll: to lecę pa:loveu:

Ależ chciałem rozmawiać, ale dogo mnie wyrzuciło pokazując napis "server is too busy" :angryy:......a potem to ja byłem busy :shake:

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mój chrześniak to pęd do nauki języków ma po mnie :lol:[/FONT]

No to musisz podesłać następne tomy :evil_lol:

Witanko :multi:

Posted

Menrzuś napisał(a):
No to musisz podesłać następne tomy :evil_lol:

Witanko :multi:

:razz:[FONT=Arial]:razz: mam ruskie elementarze :lol:mogę podesłać ;)[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
:razz:[FONT=Arial]:razz: mam ruskie elementarze :lol:mogę podesłać ;)[/FONT]

Przecież to jest buldożek FRANCUSKI.....chcesz mu zamemłać w głowie rusycyzmami? :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Czymnijcie się ciepło - będe trzymał kciukasy za dobry dzień ;)

Paaaaaaaaaaaa :hand:

Dobry wieczór:multi:. Dobrze trzymałeś:loveu:. Nie było źle. Lece doczytać i chyba jakieś foty widziałam:cool3:

Posted

Ha, raz wreszcie wygrało coś na co głosowałam, ale Iv chyba nie jest zachwycona:evil_lol:. Nie wiem, dlaczego? Za mało gwiazdorstwa w gwiazdorstwie????:evil_lol:

Ja myślę, że gacek na własną łąpę zajmuje się lekturą, a wielkopsy cieszą się, że mają chwilę tylko dla siebie.:lol:

A wyniki Argonowe kiedy będą???

Posted

Menrzuś napisał(a):
Przecież to jest buldożek FRANCUSKI.....chcesz mu zamemłać w głowie rusycyzmami? :evil_lol:

Znaczy co? Rozejrzeć się za francuskimi podręcznikami???:cool3:

Posted

Bila napisał(a):
Znaczy co? Rozejrzeć się za francuskimi podręcznikami???:cool3:

No widzisz.....trzymanie kciuków mam już opanowane :razz:

Wielkopsy same do lektury się nie garną, ale jak widzą Gacka zaaferowanego "czytaniem" tochyba się im wstyd robi i zaczynają mu dzielnie pomagać :evil_lol:

Napewno wtrząchnął by je ekspresowo:p

Posted

Następna porcja filmików :razz:.....przydadzą sie głośniki

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/etJ3W-deyKI[/FONT][FONT=Times New Roman] Obrona budy 1[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/MxtsdSctZAo[/FONT][FONT=Times New Roman] Obrona budy 2[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/xBPI88XynUI[/FONT][FONT=Times New Roman] Atak 1[/FONT]

[FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/K3ISM7f_BEo[/FONT][FONT=Times New Roman] Atak 2[/FONT]

Posted

Menrzuś napisał(a):

[FONT=Arial]znalazłam ilustrowany słownik francuski ........dla dzieci :p

filmiki jutro zobaczę ;)
[/FONT]

Posted

Alicja napisał(a):
[FONT=Arial]znalazłam ilustrowany słownik francuski ........dla dzieci :p[/FONT]

[FONT=Arial]filmiki jutro zobaczę ;)[/FONT]

Juz się Gacek ślini :evil_lol:

Poczekają ;)....dobrej :multi: