Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Ależ przecudnie dzisiaj wyglądasz :multi::loveu: :oops: miły jesteś :loveu:, nawet w "maszkaronie" potrafisz dostrzec piękno :cool3: :hmmmm: chociaż ten uśmiech może być zniewalający myślę :razz: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a)::oops: miły jesteś :loveu:, nawet w "maszkaronie" potrafisz dostrzec piękno :cool3: :hmmmm: chociaż ten uśmiech może być zniewalający myślę :razz: :diabloti: Zniewala absolutnie :evil_lol:.....i widać, że o ząbki dbasz ;) Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Zniewala absolutnie :evil_lol:.....i widać, że o ząbki dbasz ;) ząbki owszem piękne, takie białe i.....wyszczerzone w zniewalającym uśmiechu :evil_lol: :lol: a mnie gardło boli oooooo :roll: :placz: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):ząbki owszem piękne, takie białe i.....wyszczerzone w zniewalającym uśmiechu :evil_lol: :lol: a mnie gardło boli oooooo :roll: :placz: to cos w nie pchała :crazyeye: Widzę, że avatarka zmieniasz :razz: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):to cos w nie pchała :crazyeye: Widzę, że avatarka zmieniasz :razz: boli mnie :roll: bo chyba się przeziębiło :roll: A zmieniam:cool1:, bo jak się ma wybór to zmienia :p Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):boli mnie :roll: bo chyba się przeziębiło :roll: A zmieniam:cool1:, bo jak się ma wybór to zmienia :p To się nie całuj na wietrze :evil_lol: Ładną kolekcję masz :razz:......fajny nosek :lol: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):To się nie całuj na wietrze :evil_lol: Ładną kolekcję masz :razz:......fajny nosek :lol: :roll: pfffffyyyyyyy ale wymyslił :eviltong: no i zepsuł się avatar :shake: :roll: dogo pewnie durnieje :mad: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 ooooooooo i naprawił się :multi: :evil_lol: :diabloti: Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):to tylko diagnoza :eviltong: im wiecej postów masz tym dłużej się avatarek wczytuje....już go widać ;) nie wystawiaj tak jęzora bo Ci się przeziębi :cool3: pfiiiiiiiii jakieś ułomne to dogo :roll: nie mogę zmieniać avatarka co 5 minut :p, do kitu taka zabawa :shake: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: pfffffyyyyyyy ale wymyslił :eviltong: no i zepsuł się avatar :shake: :roll: dogo pewnie durnieje :mad: to tylko diagnoza :eviltong: im wiecej postów masz tym dłużej się avatarek wczytuje....już go widać ;) Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Menrzuś napisał(a):Ty sie martw o zwoje gardło - ja się nie przeziębiam :p A po co masz zmieniac co 5 minut? - tamten nosek był fajny oczywiśćie Ty-nie bo pijesz sok z czarnego bzu :eviltong: bo tak chcę :eviltong: i to jest wystarczający argument :roll: :p Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):nie wystawiaj tak jęzora bo Ci się przeziębi :cool3: pfiiiiiiiii jakieś ułomne to dogo :roll: nie mogę zmieniać avatarka co 5 minut :p, do kitu taka zabawa :shake: Ty sie martw o zwoje gardło - ja się nie przeziębiam :p A po co masz zmieniac co 5 minut? - tamten nosek był fajny Quote
Iv_ Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 a teraz idę spać :razz: jak pewien niemowlak o 24 :cool3: spokojnych snów :multi: :loveu: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):oczywiśćie Ty-nie bo pijesz sok z czarnego bzu :eviltong: bo tak chcę :eviltong: i to jest wystarczający argument :roll: :p A pijam :eviltong::evil_lol: Aleś się zjeżyła :eviltong: Quote
Menrzuś Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 Iv_ napisał(a):a teraz idę spać :razz: jak pewien niemowlak o 24 :cool3: spokojnych snów :multi: :loveu: :diabloti: Śnij ciekawie :razz:....dobrej :loveu: Quote
apple Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: cześć ;) "" to chyba mój nowy radosny uśmiech zaprezentuję :cool3: :roll: :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Iv po prostu......cóż ja mogę powiedzieć:roll:.......robisz mi konkurencję:evil_lol: Menrzusiu witam się z Tobą radośnie ale lekko mgliście:loveu::multi: Widziałam filmiki...a i owszem:p.......i bardzo mi się podoba zaciętość Gacorka.....mały ale się nie poddaje:evil_lol: A ataki 1 i 2 hmmmm no cóż mało mi zaworki nie puściły....dobrze ze wymieniłam na japońskie:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Iv po prostu......cóż ja mogę powiedzieć:roll:.......robisz mi konkurencję:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Menrzusiu witam się z Tobą radośnie ale lekko mgliście:loveu::multi:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Widziałam filmiki...a i owszem:p.......i bardzo mi się podoba zaciętość Gacorka.....mały ale się nie poddaje:evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A ataki 1 i 2 hmmmm no cóż mało mi zaworki nie puściły....dobrze ze wymieniłam na japońskie:evil_lol:[/FONT] Ja też nie wiem czy to mgła, czy czas na mycie okien :lol: Wiedziałem, że Ci się filmiki spodobają :p (to taki test nowych zaworków:evil_lol:) Quote
apple Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Ja też nie wiem czy to mgła, czy czas na mycie okien :lol: [FONT=Century Gothic]Hmmmmm u mnie i to i to:evil_lol:[/FONT] Wiedziałem, że Ci się filmiki spodobają :p (to taki test nowych zaworków:evil_lol:) [FONT=Century Gothic]Baaaaaardzo mi sie podobały:evil_lol:.........znaczy się- co marka to marka:p[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Baaaaaardzo mi sie podobały:evil_lol:.........znaczy się- co marka to marka:p[/FONT] Chyba czeka mnie mycie okien :shake: Tam marka nie było :evil_lol:......własnie wgrywam następne :razz: Quote
apple Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Chyba czeka mnie mycie okien :shake: [FONT=Century Gothic]No ja ci nie pomogę....mam swoje do mycia:cool1:[/FONT][FONT=Century Gothic] Wykorzystam na to ten zbliżający się długi weekend:p[/FONT] Tam marka nie było :evil_lol:......własnie wgrywam następne :razz:[FONT=Century Gothic]Równie zabawne?:razz:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Równie zabawne?:razz:[/FONT] Alfa chyba do weekendu nie wytrzyma i wybuchnie :diabloti: chyba też......ale będą niestety potrzebne głośniki :shake: Bez nich to doopa z oglądania :shake: Quote
apple Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Alfa chyba do weekendu nie wytrzyma i wybuchnie :diabloti: [FONT=Century Gothic]Znaczy się będzie sajgon?:razz::diabloti:[/FONT] chyba też......ale będą niestety potrzebne głośniki :shake: Bez nich to doopa z oglądania :shake: [FONT=Century Gothic]Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do doopy:cool1:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee do doopy:cool1:[/FONT] Ciiiiiiiiii......lepiej nie wywoływać wilka z lasu :roll: :glaszcze: Ale jak juz będziesz miała laptoka to Ci cały zestaw filmików podrzucę ;) Quote
apple Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Ciiiiiiiiii......lepiej nie wywoływać wilka z lasu :roll: [FONT=Century Gothic]ja nie wywołuję......ja jasnowidzę[/FONT] :glaszcze: Ale jak juz będziesz miała laptoka to Ci cały zestaw filmików podrzucę ;) [FONT=Century Gothic]Na prawde?:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Na prawde?:roll:[/FONT] Jak już tak jasnowidzisz, to jeszcze powiedz czy w doopalona dostanę czy też pod oko?:evil_lol: Siur :p Quote
Recommended Posts