Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Bila napisał(a):Smakowitą łapkę Gacek ma:evil_lol: Sylwa uwielbia tą pytke memłać :lol: Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Bila napisał(a):W pewnym momencie to już zgłupiałam kto tam chce alfować. Chyba wszyscy:evil_lol: No co Ty - widać, że Sylwa wszystkich goni :p Quote
Iv_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Chyba Ci net dzisiaj niedomaga :shake: Mi sie ładnie otwiera no :roll: dogo też mi ledwo lezie :roll: Quote
Bila Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Iv_ napisał(a)::roll: no ciągle jakoś mi się gwiazdorska gubi i nie wiem dlaczego :shake: a Ty gdzie masz hipka? bo jakoś go dzisiaj nie widziałam :hmmmm: :eviltong: Bo Ty taka bałaganiara jesteś:eviltong: Quote
Iv_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Bila napisał(a):Bo Ty taka bałaganiara jesteś:eviltong: no w kwesti tej emoty-to jestem bałaganiara jakaś :roll: :cool3: oooooooo jest hipolit :multi:normalnie jego widok powala mnie na podłogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bila Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Iv_ napisał(a): oooooooo jest hipolit :multi:normalnie jego widok powala mnie na podłogę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mnie też:diabloti::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Iv_ napisał(a):no :roll: dogo też mi ledwo lezie :roll: Bidulka :glaszcze:...będziesz musiała chyba do rana poczekać :shake: Spróbuj zrestartować kompa - czasami pomaga Quote
Iv_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Menrzuś napisał(a):Bidulka :glaszcze:...będziesz musiała chyba do rana poczekać :shake: Spróbuj zrestartować kompa - czasami pomaga Nie mam siły na tego neta dziś :shake:, wyłącze go w diabły i idę spać :roll:, gardło mnie znowu boli :placz: Spokojnej nocy cioteczka Bila :loveu:, Menrzuś :loveu: innych chyba nie ma na wątku do żegnania :razz: Quote
Menrzuś Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Iv_ napisał(a):Nie mam siły na tego neta dziś :shake:, wyłącze go w diabły i idę spać :roll:, gardło mnie znowu boli :placz: Spokojnej nocy cioteczka Bila :loveu:, Menrzuś :loveu: innych chyba nie ma na wątku do żegnania :razz: Śpi dobrze :loveu: Dam Ci na dobranoc dwie fotki :razz: :hand::sleeping: Quote
Iv_ Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 :crazyeye: boszszsz ale cudny pynio :multi: chciałoby się go pocałować :loveu: Quote
Bila Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Kolorowych Wam życzę, też bym musiała iść spać wreszcie. To do jutra:cool3: Quote
apple Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Century Gothic]Oznajmiam że przybyłam:grins: Foty widziałam i filmy tysz:grins: Ale Sylwa ma fajoskie czyczuchy:loveu::loveu::loveu: http://img73.imageshack.us/img73/3547/obraz470oa4.jpg A co do filmów to - dlaczemu ja nie mam głosu:placz: chciałam posłuchać jak Argon sie domaga zabawy.......ale swoją drogą to troche go olali....nie ładnie:shake::evil_lol: Zabaweczka.....buhahahaha....boska:evil_lol: [/FONT] Quote
apple Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 [FONT=Century Gothic]ehhhhhhhh:sadCyber:[/FONT] Quote
Iv_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]ehhhhhhhh:sadCyber:[/FONT] :crazyeye: co za miny tu stroisz :mad: Trza czekać :cool3: gdzieś go zawiało, albo zamgliło z rana :roll:, przyjdzie to sobie poświergolicie :evil_lol: Cześć Appelka :multi: :loveu: Quote
Iv_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 :roll: Biedny Gacor jako ta zabawka dla wielkopsów :shake: Quote
apple Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: co za miny tu stroisz :mad: Trza czekać :cool3: gdzieś go zawiało, albo zamgliło z rana :roll:, przyjdzie to sobie poświergolicie :evil_lol: Cześć Appelka :multi: :loveu:[FONT=Century Gothic]Nie stroję min tylko czarna rozpacz mnie dopadła.....nie poświergolić z Menrzusiem z rana to tak jakby wstać lewą nogą:shake: Myślisz że się zgubił we mgle:crazyeye: To ja może pójde go poszukać:roll:[/FONT] Quote
Iv_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Nie stroję min tylko czarna rozpacz mnie dopadła.....nie poświergolić z Menrzusiem z rana to tak jakby wstać lewą nogą:shake:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Myślisz że się zgubił we mgle:crazyeye: To ja może pójde go poszukać:roll:[/FONT] Oj nie rozpaczaj tak :roll: :roll: Taaaaa on we mgle, Ty będziesz we mgle i .....we dwoje się zamglicie :roll: i pewnie się w doddatku miniecie :roll:, lepiej siedź tu i czekaj, aż Menrzuś się odmgli i wróci :cool3: Quote
Iza i Avanti Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Iv_ napisał(a):Oj nie rozpaczaj tak :roll: :roll: Taaaaa on we mgle, Ty będziesz we mgle i .....we dwoje się zamglicie :roll: i pewnie się w doddatku miniecie :roll:, lepiej siedź tu i czekaj, aż Menrzuś się odmgli i wróci :cool3: No wlaśnie! Siedź na doopie, bo się zgubisz!!! :roll: Quote
Iv_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Iza i Avanti napisał(a):No wlaśnie! Siedź na doopie, bo się zgubisz!!! :roll: :niewiem: za późno, poszła już i pewnie zaginie :shake: :hmmmm: i nie wiem czy się cieszyć czy płakać z tego powodu :roll:, trochę ją lubię to mi będzie żal jak zaginie :-( Quote
Iza i Avanti Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Iv_ napisał(a)::niewiem: za późno, poszła już i pewnie zaginie :shake: :hmmmm: i nie wiem czy się cieszyć czy płakać z tego powodu :roll:, trochę ją lubię to mi będzie żal jak zaginie :-( :placz::placz::placz: Apluszkowa! Nie gub się!!! :placz::placz::placz: Quote
Iv_ Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Bila napisał(a):Cześć dziewczyny i chłopaku:multi: Cze uczynna kobieto :eviltong: :loveu: Nie ma dziewczyn i chłopaka :roll: zaginęli w akcji :cool3: Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 apple napisał(a):[FONT=Century Gothic]Oznajmiam że przybyłam:grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Foty widziałam i filmy tysz:grins:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Ale Sylwa ma fajoskie czyczuchy:loveu::loveu::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]http://img73.imageshack.us/img73/3547/obraz470oa4.jpg[/FONT] [FONT=Century Gothic]A co do filmów to - dlaczemu ja nie mam głosu:placz: chciałam posłuchać jak Argon sie domaga zabawy.......ale swoją drogą to troche go olali....nie ładnie:shake::evil_lol:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Zabaweczka.....buhahahaha....boska:evil_lol:[/FONT] Czyczuchy jak czyczuchy - ja tam nic fajoskiego nie widzę :evil_lol: To kiedy tego laptoka będziesz miała? Witanko w ten piękny dzień :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted November 6, 2008 Posted November 6, 2008 Iv_ napisał(a)::crazyeye: co za miny tu stroisz :mad: Trza czekać :cool3: gdzieś go zawiało, albo zamgliło z rana :roll:, przyjdzie to sobie poświergolicie :evil_lol: Cześć Appelka :multi: :loveu: Rano mnie nie było, bo byłem wyjechany....a zamglić mni nie mogło, bo już nie ma mgły, tylko świeci słoneczko ;) Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Recommended Posts