Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Dzieńdobry kochani:multi: :multi: :multi:
Wiecie co? 200 stronka przeszła bez echa:cool3: , albo z echem morderstwa:angryy: rety co wy po nocy wyczyniacie:crazyeye: , bryyyyyyyyyyy
[quote name='Danusia12']Delicje pomarańczowe, czy ptasie mleczko do kawy ? :p
poproszę ptasie mleczko do kawusi, muszę ochłonąć po takich postach:cool1:

A tak swoją drogą to myślałam, ze się dowiem jak bedzie wyglądać głosowanie, ale nie daliście Adze dojść do głosu:mad: :cool3:

Posted

Aga wczoraj została wygoniona od kompa, a ten został drastycznie zamkniety! TZ wkurzył sie nie na żarty jak zaczęłam ryczeć. Tak więc mam zakaz dogo po 21 godzinie :angryy: Trzeba dzisiaj kolacyjke dobrą zmajstrować.

Już obmyślam zasady głosowania, wczoraj nie miałam sił, zresztą i tak przed oczami mam jeden widok....

Ps. Menrzuś - dziękuję!!! Rewelacyjne!!!

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Aga wczoraj została wygoniona od kompa, a ten został drastycznie zamkniety! TZ wkurzył sie nie na żarty jak zaczęłam ryczeć. Tak więc mam zakaz dogo po 21 godzinie :angryy: Trzeba dzisiaj kolacyjke dobrą zmajstrować.

Już obmyślam zasady głosowania, wczoraj nie miałam sił, zresztą i tak przed oczami mam jeden widok....

no tak... ja zwykle slysze "po co zagladasz jesli wiesz, ze bedziesz ryczec"
wzielam sie na sposob i chlipie gdy tz spi, bo niewiele brakowalo do calkowitego zakazu wejscia na dogo:mad:
juz myslal jak poblokowac wejscie na niektore strony:angryy:

Posted

Cześć dziewczyny :multi:

Szyszka - i dlatego po prostu na większości stron nie bywam. Znając siebie, nie ładuję swojego nosa tam, gdzie i tak pomóc nie mogę.
Imbir - właśnie zajadam sie waniliowym z gorzką kawusią :p
AgaiTheta - :loveu:

Posted

Imbir1 napisał(a):
no to dobrze:lol: , mnie też pomaga jak się wyryczę i wykrzyczę tą swoją bezradność:cool3:

Menrzuś tylko nie krzycz na nas za te babskie pogaduchy przy kawie

Nie krzyczę, bo to mnie też w jakiś sposób dotyczy ;)

Posted

Zasady głosowania:
Zaczynamy o 18:00 31.stycznia.
Głosujemy do 20:00 2 lutego.
Ogłoszenie wyników i zlecenie do wywołania - 2 lutego (ok.22:00).
Aukcja - postaram się 2 lutego, najpierw wystawie na bazarku, a w niedziele zacznę na allegro.
Głosujemy na 4 najpiękniejsze, przyznając im punkty od 4 do 1. (Nie można różnym zdjęciom przyznać tej samej liczby punktów). Punkty przysyłajcie do mnie na PW (wystarczy podać numer postu i nr zdjęcia jeżeli jest kilka zdjęć i oczywiście liczbę punktów).

Dla spóźnialskich - macie czas do 18:00 ze swoimi walentynkami!!!!!!!!!

A teraz cena za szt - ja proponuje 10 zł, co myslicie o tym?

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Zasady głosowania:
Zaczynamy o 18:00 31.stycznia.
Głosujemy do 20:00 2 lutego.
Ogłoszenie wyników i zlecenie do wywołania - 2 lutego (ok.22:00).
Aukcja - postaram się 2 lutego, najpierw wystawie na bazarku, a w niedziele zacznę na allegro.
Głosujemy na 4 najpiękniejsze, przyznając im punkty od 4 do 1. (Nie można różnym zdjęciom przyznać tej samej liczby punktów). Punkty przysyłajcie do mnie na PW (wystarczy podać numer postu i nr zdjęcia jeżeli jest kilka zdjęć i oczywiście liczbę punktów).

Dla spóźnialskich - macie czas do 18:00 ze swoimi walentynkami!!!!!!!!!

A teraz cena za szt - ja proponuje 10 zł, co myslicie o tym?

Mi pasują te zasady.

Posted

nosz kurde :angryy: już trzecie podejście robię coby na kawusię się do was załapać, tym bardziej, że Menrzuś jakimiś słodkościami dzisiaj częstuje (ptasie mleczko, mmmm pycha :cool3: ) a tu mi ciągle jakiś "wystąpił błąd na stronie...."
Chochlika mam chyba w tym kompie :evil_lol:

Posted

Agniest napisał(a):
nosz kurde :angryy: już trzecie podejście robię coby na kawusię się do was załapać, tym bardziej, że Menrzuś jakimiś słodkościami dzisiaj częstuje (ptasie mleczko, mmmm pycha :cool3: ) a tu mi ciągle jakiś "wystąpił błąd na stronie...."
Chochlika mam chyba w tym kompie :evil_lol:

Cześć Agniest,
A, to Imbirka drzwi przyblokowała, bo chciała to ptasie mleczko wykończyć :evil_lol: :evil_lol:

Posted

dziewczyny mam nadzieje że nie gniewacie się na mnie za to że to wkleiłam :(
Chciałam tylko żeby ludzie mieli świadomość co się dzieje :( wiem drastyczne, ale prawdziwe!!!!!