Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Już Ty mi tu nie becz z samego rana - pomarzyć dobra rzecz :glaszcze: Quote
Agniest Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 nie lubię zimy, wstawania gdy na dworze jest ciemno, dojazdów do pracy po nieodśnieżonych drogach itp. itd. ale humorek zawsze mi się poprawia, jak do was zaglądam ;) Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 już nie beczę:oops: a u nas sypie i za oknem mam biało, jak jeszcze trochę popada to nie wiem jak ja wrócę do domu:cool3: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ja tam lubię zimę - jak jest zimno, to zawsze można cos dodatkowego ubrać. A w lecie nie można zdjąć więcej niż można :evil_lol: A to zaglądaj, zaglądaj :razz: A tak właściwie, to co z fotami u Ciebie? Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Imbir1 napisał(a):już nie beczę:oops: a u nas sypie i za oknem mam biało, jak jeszcze trochę popada to nie wiem jak ja wrócę do domu:cool3: :p Może Asiorka pożyczy Ci swój wehikuł :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 ale Asiorka dostępna jest tylko wieczorami, a ja tyle czasu nie chcę siedzieć w pracy:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 To zrobisz dzisiaj to, co miałabyś zrobić jutro. A jutro będziesz miała wolne. Ale wykombinowałem :evil_lol: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 bleeeeee, tak to nie wymyślaj, nigdy nie lubiłam tego powidzenia, ja zawsze na odwrót robię:oops::cool3: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Rozumiem, że jutro robisz to co powinnaś dzisiaj? To też ma sens, ale raczej latem :diabloti: Quote
Imbirka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hehe, ja zawsze budzę się na ostatnią chwilę:cool3: oki, czas popracować, bo niedługo bede miała straszne tyły:cool3: miłego dnia życzę:lol: Quote
Agniest Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Danusia12 napisał(a): A to zaglądaj, zaglądaj :razz: A tak właściwie, to co z fotami u Ciebie? no to zaglądam znowu :razz: bo małą przerwę lanczykową sobie robię. A fotki będą, ale wiesz jak to jest - w tygodniu jak wracam, to już szarówka, a poza tym człowiek zmęczony, psiury nakarmić trzeba, mężusiowi i synkowi coś upichcić, posprzątać i....... robi się noc. Może w weekend popstrykam, żeby z zimą w tle coś było, bo w domu monotonnia - sunie tylko jedzą i śpią :evil_lol: . Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 No to rozruszać psiny. Żeby się nie pożarły - to najpierw z jedną, a później z drugą :evil_lol: Tak więc jutro zdjęcia z domku, a w poniedziałek zdjęcia ze spacerku :razz: Quote
Agniest Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Menrzuś, napastliwy się robisz :) chyba znam to z autopsji :) :) Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ale to jeszcze nie jest molestowanie :evil_lol: Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Danusia12 napisał(a):Cześć Imbir - Asior padł wczoraj nam i trzeba było reanimować :razz: taaa fajnie było :razz: zwłaszcza to "usta-usta" w Twoim wykonaniu :evil_lol: Quote
Asior Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Imbir1 napisał(a):ale Asiorka dostępna jest tylko wieczorami, a ja tyle czasu nie chcę siedzieć w pracy:evil_lol: ooo przepraszam ASIORKA JEST caaaały CZAS...WEHIKUŁ??? MÓWISZ-MASZ!!! LECI DO CIEBIE ;) Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Asior napisał(a):taaa fajnie było :razz: zwłaszcza to "usta-usta" w Twoim wykonaniu :evil_lol: Na pw takie opowieści :mad: Quote
halbina Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 hmm... chyba przeszkadzam w jakichś intymnościach... :eviltong: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Ależ gdzie tam - Asiorce się wymskło :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Wszędzie śnieg, to może tym razem ze spaceru bez niego. 25 grudnia, na 6 dni przed pojawieniem się u nas Sylwy - ostatni wyjazd z Argonem jako księciem domu. Dla tych co dawno morza nie widzieli, bądź nie widzieli pustej plaży :razz: Badanie terenu Czemu ta woda jest taka słona? I to co lubię - biegi na piasku. Ten, kto ma boksera, zna ten widok - podkulony tyłek i szalony bieg Aż sie morda śmieje Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 I jeszcze parę Znalazł sobie kijaszka Tu już kondycji brakowało Przekopywał wydmy także mordą Chwila odpoczynku w lesie Plaża w Chałupach, a golasów nie było :shake: Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Cześć Szyszka - już możesz komentować :razz: Quote
shirrrapeira Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 Teraz ja powiem, mialam cudowny weekend, szczegolnie sobote, bylam na spotkaniu dogomaniackim. Byly supergoga, Opal, Olesia.b, pucka69, Yboty 2 i ja. Zjedlismy kupe pychotek i bawilismy sie do 0:45 a mielismy do 21. To znaczy, ze sie dobrze bawilismy. Quote
Menrzuś Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 shirrrapeira napisał(a):Teraz ja powiem, mialam cudowny weekend, szczegolnie sobote, bylam na spotkaniu dogomaniackim. Byly supergoga, Opal, Olesia.b, pucka69, Yboty 2 i ja. Zjedlismy kupe pychotek i bawilismy sie do 0:45 a mielismy do 21. To znaczy, ze sie dobrze bawilismy. A psów ze sobą nie wzięłyście? :lol: Quote
Recommended Posts