Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

nooo nie jest źle, zważywszy na małą reklamę akcji, wystarczy! chodzi o to by dobrze wybrać.
Widziałeś Menrzuś fotki Bulabez? wstawiłam niedawno!

Ps. Zgadzam się z Tobą odnośnie typów :cool3:

Posted

[quote name='AgaiTheta']nooo nie jest źle, zważywszy na małą reklamę akcji, wystarczy! chodzi o to by dobrze wybrać.
Widziałeś Menrzuś fotki Bulabez? wstawiłam niedawno!

Ps. Zgadzam się z Tobą odnośnie typów :cool3:

Ale mi net mieli -chyba Asiorka leci :razz:

Widziałem, widziałem - i chyba bym trochę zmienił :p

PS. :loveu:

Posted

[quote name='Danusia12']Myślisz? Eeee, na nas ? To niemożliwe. Asiorek szaleje za mną:evil_lol:

nooooo jak byś zgadł :evil_lol: [SIZE="1"]( aaa niech się chłopak cieszy :cool3:)

nie było mnie bo mam 70 maili do przeczytania........:placz:
a wróciłam do chałupki ok 20 dopiero bo chodziłam po szmatlandiach i szukałam czegoś co nadawało by się na pelerynę zorra :razz: bo młody ma bal w szkole w poniedziałek..No i kupiłam jakąś kieckę i będe ja przerabiać na pelerynę :eviltong:

ale aż mi się ciepluctko na serduchu zrobiło, że tak tęskniliście za mną.....:loveu:

to teraz dla rozrywki:

Wchodzi blądynka do salonu mercedesa i rozgląda się z podziwem. Nagle patrzy a na środku salonu stoi piękny merol klasy "S". Podbiegła szybciutko i podziwia z każdej strony. Auto po prostu cacuszko. Otwiera drzwi - a tam wszystko w skórze, wykończenia w drewnie. Normalnie orgazm. Delikatnie koniuszkami palców gładzi skórzane fotele i nagle.... Prrrr - wymknął jej się niechcący bąk. Speszyła się i rozgląda się nerwowo czy nikt nie słyszał. A tu za sobą słyszy znaczące chrząkanie. Odwraca się - stoi gość w gajerku pod krawatem i grzecznie pyta
- W czym mogę pani pomóc? Ona speszona sytuacją bez zastanowienia zadaje pytanie
- A ile kosztuje taki samochód?
Na co pan sprzedawca poważnym głosem odpowiada -
"Widzi Pani, obawiam się że skoro się Pani spierdziała jedynie dotykając fotela,
to Pani się zesra jak usłyszy cenę."

[quote name='Danusia12']No cóż, bukiet róż - Asiorki i Szyszki nie ma:placz: a tak czekałem :-(

Idę spać - dobranoc dziewczyny. Dobrych snów.

buuuuuu ominęły nie róże :placz: a ja tak kofam te kwaituszki:placz:

Posted

Danusia12 napisał(a):
No cóż, bukiet róż - Asiorki i Szyszki nie ma:placz: a tak czekałem :-(

Idę spać - dobranoc dziewczyny. Dobrych snów.

o ktos sie stesknil?:lol:
witam!
jak zwykle dopijam kawusie i widze, ze nie ma fotek:mad:
obijasz sie mezusiu?

ps. ostatni dzien glosowania, wybrales juz walentynki?
ciezko sie zdecydowac, 4 to zamalo:lol:

Posted

czytalam ostatnio watek boksia Buby z Krakowa, ktorego ludzie zaadoptowali i po 2 3 dniach zwrocili bo jest radosny i zywiolowy szok!:-o :crazyeye: :-o
tz-ta rzucilo o sciane, spienil sie caly i mial mord w oczach
swoja droga glupota ludzka nie ma granic:mad:

Posted

szyszka.fr napisał(a):
o ktos sie stesknil?:lol:
witam!
jak zwykle dopijam kawusie i widze, ze nie ma fotek:mad:
obijasz sie mezusiu?

ps. ostatni dzien glosowania, wybrales juz walentynki?
ciezko sie zdecydowac, 4 to zamalo:lol:

Cześć Szyszka - coś sie przeniosłaś z wieczoru na ranek :cool3:

A co mało fotek? To jakie chcesz? Z domu czy na śniegu? A zaraz wkleję :razz: Juz z Danusią głosowaliśmy

Posted

szyszka.fr napisał(a):
czytalam ostatnio watek boksia Buby z Krakowa, ktorego ludzie zaadoptowali i po 2 3 dniach zwrocili bo jest radosny i zywiolowy szok!:-o :crazyeye: :-o
tz-ta rzucilo o sciane, spienil sie caly i mial mord w oczach
swoja droga glupota ludzka nie ma granic:mad:

TZ miał normalny odruch normalnego człowieka. Tak to szok - Ci ludzie powinni trafić na czarną listę.

Posted

[quote name='Asior']nooooo jak byś zgadł :evil_lol: ( aaa niech się chłopak cieszy :cool3:)

nie było mnie bo mam 70 maili do przeczytania........:placz:
a wróciłam do chałupki ok 20 dopiero bo chodziłam po szmatlandiach i szukałam czegoś co nadawało by się na pelerynę zorra :razz: bo młody ma bal w szkole w poniedziałek..No i kupiłam jakąś kieckę i będe ja przerabiać na pelerynę :eviltong:

ale aż mi się ciepluctko na serduchu zrobiło, że tak tęskniliście za mną.....:loveu:

buuuuuu ominęły nie róże :placz: a ja tak kofam te kwaituszki:placz:

A niech się chłopak cieszy - zraniłaś moje uczucia :-(

Tęskniliśmy, tęskniliśmy. Musimy się umówić na przelot nad Łodzią, bo Imbirka już nogami przebiera, nie mogąc się doczekać tego widowiskowego nalotu :cool3:
A na kwiatuszki przyjdzie jeszcze czas :loveu:

Posted

Cześć Imbirko :multi:

A ja tu czekam i czekam. Walczę z Argonem, bo on bardzo lubi ptasie mleczko - cały stolik mam zafafluniony. Z faflów mu cieknie jak z kranu :evil_lol:

Posted

Wiecie co!!!!!! To jest podłe, żeby człowiek rano w pracy nie mógł sobie przy kawce poklikać, tylko jakis US nas tu nawiedza (trzeba chyba pomyśleć nad zmianą roboty :mad: )