Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 nie???????? no ale przecież jakoś trzeba ją ściągnąć Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Jeszcze się mój moderator wetnie i koniec z kompem :mad: Dla Asiorki to trochę za wcześnie, chociaż to troche frustrujące. Asiorku, odwiedź nas, "plis, plis" Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no ja wiem, ze dla niej za wcześnie, a dla mnie już dosyć późno:cool3: 5:30 rano muszę wstać dobranoc, rano sobie wpadnę na kawkę:lol: Quote
AgaiTheta Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Widzieliście Sienkę schroniskową Oli (Bulabez) :loveu: mało... mało... mało... Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Widać głodna zabawy :p Chociaż chyba staruszka Dużo juz osób głosowało? Quote
AgaiTheta Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 nooo nie jest źle, zważywszy na małą reklamę akcji, wystarczy! chodzi o to by dobrze wybrać. Widziałeś Menrzuś fotki Bulabez? wstawiłam niedawno! Ps. Zgadzam się z Tobą odnośnie typów :cool3: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='AgaiTheta']nooo nie jest źle, zważywszy na małą reklamę akcji, wystarczy! chodzi o to by dobrze wybrać. Widziałeś Menrzuś fotki Bulabez? wstawiłam niedawno! Ps. Zgadzam się z Tobą odnośnie typów :cool3: Ale mi net mieli -chyba Asiorka leci :razz: Widziałem, widziałem - i chyba bym trochę zmienił :p PS. :loveu: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 No cóż, bukiet róż - Asiorki i Szyszki nie ma:placz: a tak czekałem :-( Idę spać - dobranoc dziewczyny. Dobrych snów. Quote
Asior Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Danusia12']Myślisz? Eeee, na nas ? To niemożliwe. Asiorek szaleje za mną:evil_lol: nooooo jak byś zgadł :evil_lol: [SIZE="1"]( aaa niech się chłopak cieszy :cool3:) nie było mnie bo mam 70 maili do przeczytania........:placz: a wróciłam do chałupki ok 20 dopiero bo chodziłam po szmatlandiach i szukałam czegoś co nadawało by się na pelerynę zorra :razz: bo młody ma bal w szkole w poniedziałek..No i kupiłam jakąś kieckę i będe ja przerabiać na pelerynę :eviltong: ale aż mi się ciepluctko na serduchu zrobiło, że tak tęskniliście za mną.....:loveu: to teraz dla rozrywki: Wchodzi blądynka do salonu mercedesa i rozgląda się z podziwem. Nagle patrzy a na środku salonu stoi piękny merol klasy "S". Podbiegła szybciutko i podziwia z każdej strony. Auto po prostu cacuszko. Otwiera drzwi - a tam wszystko w skórze, wykończenia w drewnie. Normalnie orgazm. Delikatnie koniuszkami palców gładzi skórzane fotele i nagle.... Prrrr - wymknął jej się niechcący bąk. Speszyła się i rozgląda się nerwowo czy nikt nie słyszał. A tu za sobą słyszy znaczące chrząkanie. Odwraca się - stoi gość w gajerku pod krawatem i grzecznie pyta - W czym mogę pani pomóc? Ona speszona sytuacją bez zastanowienia zadaje pytanie - A ile kosztuje taki samochód? Na co pan sprzedawca poważnym głosem odpowiada - "Widzi Pani, obawiam się że skoro się Pani spierdziała jedynie dotykając fotela, to Pani się zesra jak usłyszy cenę." [quote name='Danusia12']No cóż, bukiet róż - Asiorki i Szyszki nie ma:placz: a tak czekałem :-( Idę spać - dobranoc dziewczyny. Dobrych snów. buuuuuu ominęły nie róże :placz: a ja tak kofam te kwaituszki:placz: Quote
szyszka.fr Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Danusia12 napisał(a):No cóż, bukiet róż - Asiorki i Szyszki nie ma:placz: a tak czekałem :-( Idę spać - dobranoc dziewczyny. Dobrych snów. o ktos sie stesknil?:lol: witam! jak zwykle dopijam kawusie i widze, ze nie ma fotek:mad: obijasz sie mezusiu? ps. ostatni dzien glosowania, wybrales juz walentynki? ciezko sie zdecydowac, 4 to zamalo:lol: Quote
szyszka.fr Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 czytalam ostatnio watek boksia Buby z Krakowa, ktorego ludzie zaadoptowali i po 2 3 dniach zwrocili bo jest radosny i zywiolowy szok!:-o :crazyeye: :-o tz-ta rzucilo o sciane, spienil sie caly i mial mord w oczach swoja droga glupota ludzka nie ma granic:mad: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):o ktos sie stesknil?:lol: witam! jak zwykle dopijam kawusie i widze, ze nie ma fotek:mad: obijasz sie mezusiu? ps. ostatni dzien glosowania, wybrales juz walentynki? ciezko sie zdecydowac, 4 to zamalo:lol: Cześć Szyszka - coś sie przeniosłaś z wieczoru na ranek :cool3: A co mało fotek? To jakie chcesz? Z domu czy na śniegu? A zaraz wkleję :razz: Juz z Danusią głosowaliśmy Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 szyszka.fr napisał(a):czytalam ostatnio watek boksia Buby z Krakowa, ktorego ludzie zaadoptowali i po 2 3 dniach zwrocili bo jest radosny i zywiolowy szok!:-o :crazyeye: :-o tz-ta rzucilo o sciane, spienil sie caly i mial mord w oczach swoja droga glupota ludzka nie ma granic:mad: TZ miał normalny odruch normalnego człowieka. Tak to szok - Ci ludzie powinni trafić na czarną listę. Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 [quote name='Asior']nooooo jak byś zgadł :evil_lol: ( aaa niech się chłopak cieszy :cool3:) nie było mnie bo mam 70 maili do przeczytania........:placz: a wróciłam do chałupki ok 20 dopiero bo chodziłam po szmatlandiach i szukałam czegoś co nadawało by się na pelerynę zorra :razz: bo młody ma bal w szkole w poniedziałek..No i kupiłam jakąś kieckę i będe ja przerabiać na pelerynę :eviltong: ale aż mi się ciepluctko na serduchu zrobiło, że tak tęskniliście za mną.....:loveu: buuuuuu ominęły nie róże :placz: a ja tak kofam te kwaituszki:placz: A niech się chłopak cieszy - zraniłaś moje uczucia :-( Tęskniliśmy, tęskniliśmy. Musimy się umówić na przelot nad Łodzią, bo Imbirka już nogami przebiera, nie mogąc się doczekać tego widowiskowego nalotu :cool3: A na kwiatuszki przyjdzie jeszcze czas :loveu: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hejka, ja dzisiaj troszku spóźniona ale jestem:lol:, od samego rana w pracy zamęt:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Cześć Imbirko :multi: A ja tu czekam i czekam. Walczę z Argonem, bo on bardzo lubi ptasie mleczko - cały stolik mam zafafluniony. Z faflów mu cieknie jak z kranu :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted February 2, 2007 Author Posted February 2, 2007 Wiecie co!!!!!! To jest podłe, żeby człowiek rano w pracy nie mógł sobie przy kawce poklikać, tylko jakis US nas tu nawiedza (trzeba chyba pomyśleć nad zmianą roboty :mad: ) Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Biedna jesteś :razz: Tak z samego rana - ja bym ich przywitał :mad: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hehe, jak zwykle wszystko na cito trza zrobić:cool3: zaraz ide do archiwum, grzebać się w starych aktach:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 Przed powrotem nie zapomnij się otrzepać, żeby zamiast blondynki jakaś siwulka ze mną nie klikała :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 hehe, wiesz ale ja jestem taka sia blondynka, taka myszowata:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 2, 2007 Posted February 2, 2007 No, ale zawsze blondynka, a nie siwulka :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts