Imbirka Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 bo ja się staram ją dzisiaj rozkręcić a ona tylko bleeee i bleeee:cool3: cały czas tak marudzi i już mi pałą groziła:evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted January 31, 2007 Author Posted January 31, 2007 Hejka! Zajrzę co u Was, ale nie wiem czy odczytacie, ponieważ coś chyba narozrabiałam i moje dzisiejsze posty są usuwane, nic nie rozumiem, ale chyba czas na emeryturę się wybrać :-( :shake: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Znaczy się, że jakiś haker-dowcipniś grasuje na stronce:shake: Witaj Aga :multi: Quote
Menrzuś Posted January 31, 2007 Posted January 31, 2007 Imbir1 napisał(a):bo ja się staram ją dzisiaj rozkręcić a ona tylko bleeee i bleeee:cool3: cały czas tak marudzi i już mi pałą groziła:evil_lol: Ale Bodziulka zdaje się ma dzisiaj egzamin z macierzy :shake: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 dzieńdobrek, to ja z kawusią tutaj zasiadam zeby sobie poczytać, a tu pusto:shake: czy to znaczy, ze wasze posty też coś zjadło?:cool3::angryy: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Cześć Imbir, Coraz gorzej z tym pisaniem. Widać przyjdzie poczekać do piątej łapki i trzeba będzie zwijać ten kramik :-( Eeeech.... Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 eeee, no co ty? wczoraj to chyba wszyscy się z dogo wynieśli przez te kradziejstwa postów:cool3: miłościwie nam panujący Admin nieźle rozrabia, przerabia, zmienia:cool3: ciekawa jestem co mu z tego wyjdzie Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Chyba pisze reportaż i zbiera co ciekawsze wypowiedzi :lol: A może to Halbina - ona coś tam pisze? :mad: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ech, ktoś tworzy jakieś dzieło na dogo:shake::cool3: oki, spadam do pracy bo mi się kocioł zaczyna, miłego dnia życzę:lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 To w tym kotle przykryj sie deklem, a nikt Cię nie zauważy :evil_lol: Spokojnej pracy. Quote
Bodziulka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Danusia12 napisał(a):Ale Bodziulka zdaje się ma dzisiaj egzamin z macierzy :shake: ano :cool1: bleee bbleee :evil_lol: Quote
AgaiTheta Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Na głosowanie MARSZ!!!!!!!!!!!!!! :angryy: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 [quote name='AgaiTheta']Na głosowanie MARSZ!!!!!!!!!!!!!! :angryy: Jeszcze kupa czasu :evil_lol: Nie moge się zdecydować. Najlepiej dam wszystkim 4 pkt i głos będzie nieważny;) A Ty głosowałaś ? :evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 ech a ja mam obiekcje zeby wziąść udział w głosowaniu:cool3::oops: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A czemu masz te obiekcje. Niepowinnaś tylko glosować na siebie, żeby nie być........:razz: Twoje niegłosowanie odczytałbym, jako na siłę forowanie swojej Walentynki, bo nie dałabyś kilku punktów "przeciwniczkom" :cool1: A Aga powie mi, czy głosowałaś, no nie Aga? Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 poieram:p Aga najpierw ty, a później ja:eviltong: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Imbir1 napisał(a):no wiesz? dlaczego?:cool3: Zobacz - dam Thecie 1 pkt, albo nie daj Boże 0pkt -Aga się obrazi że ją "olałem". Dam 4pkt - pomyśli, że to jakieś końskie zaloty i sie obrazi. Dam 3, albo 2 - pomyśli, że dlaczego nie 4 - i się obrazi. Eeee tam, jakby się nie kręcić, tyłek zawsze z tyłu :placz: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 no nie, załamałś mie teraz:cool3: AGA OBIECAJ MENRZUSIOWI, ZE SIĘ NIE OBRAZISZ:mad::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Eee tam, czekam na Danusię z tym głosowaniem :cool3: Teraz obserwuję kawał podejrzanego mięcha i myślę co z niego zrobić :razz: Quote
Recommended Posts