Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka!
Zajrzę co u Was, ale nie wiem czy odczytacie, ponieważ coś chyba narozrabiałam i moje dzisiejsze posty są usuwane, nic nie rozumiem, ale chyba czas na emeryturę się wybrać :-( :shake:

Posted

Imbir1 napisał(a):
bo ja się staram ją dzisiaj rozkręcić a ona tylko bleeee i bleeee:cool3: cały czas tak marudzi i już mi pałą groziła:evil_lol:

Ale Bodziulka zdaje się ma dzisiaj egzamin z macierzy :shake:

Posted

eeee, no co ty? wczoraj to chyba wszyscy się z dogo wynieśli przez te kradziejstwa postów:cool3: miłościwie nam panujący Admin nieźle rozrabia, przerabia, zmienia:cool3: ciekawa jestem co mu z tego wyjdzie

Posted

[quote name='AgaiTheta']Na głosowanie MARSZ!!!!!!!!!!!!!! :angryy:

Jeszcze kupa czasu :evil_lol:

Nie moge się zdecydować. Najlepiej dam wszystkim 4 pkt i głos będzie nieważny;)

A Ty głosowałaś ? :evil_lol:

Posted

A czemu masz te obiekcje. Niepowinnaś tylko glosować na siebie, żeby nie być........:razz:
Twoje niegłosowanie odczytałbym, jako na siłę forowanie swojej Walentynki, bo nie dałabyś kilku punktów "przeciwniczkom" :cool1:

A Aga powie mi, czy głosowałaś, no nie Aga?

Posted

Imbir1 napisał(a):
no wiesz? dlaczego?:cool3:

Zobacz - dam Thecie 1 pkt, albo nie daj Boże 0pkt -Aga się obrazi że ją "olałem". Dam 4pkt - pomyśli, że to jakieś końskie zaloty i sie obrazi. Dam 3, albo 2 - pomyśli, że dlaczego nie 4 - i się obrazi. Eeee tam, jakby się nie kręcić, tyłek zawsze z tyłu :placz: