AgaiTheta Posted February 1, 2007 Author Posted February 1, 2007 Jasne że się nie obraże!!!!!!! Tu chodzi przecież o wybranie tych walentynek które sprzedadzą się jak ciepłe bułeczki! Ja i tak wiem, że moja Klusunia jest najcudniejsza :loveu: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 AgaiTheta napisał(a):Jasne że się nie obraże!!!!!!! Tu chodzi przecież o wybranie tych walentynek które sprzedadzą się jak ciepłe bułeczki! Ja i tak wiem, że moja Klusunia jest najcudniejsza :loveu: :evil_lol: Dobra, dobra :p I tak poczekam na Danusię Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 o rety jak Danusia ma dobrze z tobą:lol: ja dotrę do domu gdzieś koło godz. 16-stej i sama bede musiała sobie coś zrobić:shake: Imbir taki jakiś nie kumaty w te klocki:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Menrzuś jest tylko jeden :lol: Tylko co ja mam z tego mięcha zrobić??? Ryby, sałatki, jąderka, zapiekanki - wporządku, zrobię. Ale mięcho??? :shake: Idę na spacerek, może cosik wymyślę. Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Nie ma skóry, więc to chyba nie kurczak :cool1: Jakieś takie podejrzane to mięcho :) Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hehe, ja od kilku dni mam ochotę na zberka w sosie grzybowym:p Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Już wiem co zrobię - powiem Danusi, że Gremlina mięcho zżarła. Ona wszystko wybacza tej małej łykająco-trawiąco-wydalającej pokrace. A ja walnę na stół kalafiora z jajeczkami. I do tego jakaś kolorowa sałatka w dużej ilości. Od mięsa ma się tylko wiatry :razz: Jak będę robił żeberka, to Ciebie uprzedzę, żebyś głośniki wyłączyła. Ślinianki i klawiatura by nie wytrzymały tego :diabloti: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 a ja coraz większą mam ochotę na żeberka:cool3::diabloti: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Żeberka będą następnym razem - teraz mam tylko to podejrzane mięcho :cool3: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 to rób to mięcho a ja spływam, bo już się ślinić zaczęłam:cool3::evil_lol: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 przyszłam ponawoływać Asiorka, hop, hop Asiorkuuuuuuuuuuuuu bo ja później rano nie mam co czytać:cool3::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Imbir1 napisał(a):przyszłam ponawoływać Asiorka, hop, hop Asiorkuuuuuuuuuuuuu bo ja później rano nie mam co czytać:cool3::evil_lol: Ja już ją przywołam całym jestestwem :p Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 uuuuuuuuu, a może Asiorek się obraziła?:cool3: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Myślisz? Eeee, na nas ? To niemożliwe. Asiorek szaleje za mną:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 hehehe :evil_lol: Przecież na takie oświadczenie na pewno odpowie. Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 A tak w ogóle, to gdzie Szyszkę wcieło?:shake: Quote
Imbirka Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 aaaaaaaaa, no przecie ja zapomniałam że wy brudzia po nocach pijecie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted February 1, 2007 Posted February 1, 2007 Ciiiiiicho, nie na tym wątku!!:shake: :-o Quote
Recommended Posts