Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jasne że się nie obraże!!!!!!! Tu chodzi przecież o wybranie tych walentynek które sprzedadzą się jak ciepłe bułeczki! Ja i tak wiem, że moja Klusunia jest najcudniejsza :loveu: :evil_lol:

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

AgaiTheta napisał(a):
Jasne że się nie obraże!!!!!!! Tu chodzi przecież o wybranie tych walentynek które sprzedadzą się jak ciepłe bułeczki! Ja i tak wiem, że moja Klusunia jest najcudniejsza :loveu: :evil_lol:

Dobra, dobra :p I tak poczekam na Danusię

Posted

o rety jak Danusia ma dobrze z tobą:lol: ja dotrę do domu gdzieś koło godz. 16-stej i sama bede musiała sobie coś zrobić:shake: Imbir taki jakiś nie kumaty w te klocki:cool3::diabloti:

Posted

Menrzuś jest tylko jeden :lol:

Tylko co ja mam z tego mięcha zrobić??? Ryby, sałatki, jąderka, zapiekanki - wporządku, zrobię. Ale mięcho??? :shake:

Idę na spacerek, może cosik wymyślę.

Posted

Już wiem co zrobię - powiem Danusi, że Gremlina mięcho zżarła. Ona wszystko wybacza tej małej łykająco-trawiąco-wydalającej pokrace. A ja walnę na stół kalafiora z jajeczkami. I do tego jakaś kolorowa sałatka w dużej ilości. Od mięsa ma się tylko wiatry :razz:

Jak będę robił żeberka, to Ciebie uprzedzę, żebyś głośniki wyłączyła. Ślinianki i klawiatura by nie wytrzymały tego :diabloti:

Posted

Imbir1 napisał(a):
przyszłam ponawoływać Asiorka, hop, hop Asiorkuuuuuuuuuuuuu
bo ja później rano nie mam co czytać:cool3::evil_lol:

Ja już ją przywołam całym jestestwem :p