Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Iv_']to brzmi jak wyznanie miłosne :diabloti: (ale pięknie brzmi):p Oj.....czepiasz się :eviltong: Nie wiedziałaś, że Jabłuszkowa szaleje za mną? :crazyeye: :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wieszzzzzzz:oops: Wstydziała byś się Iv........takie podejrzenia rzucać......................na mnie niewinną:roll::oops:[/FONT] hi hi hi:diabloti: :roflt::roflt::roflt: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/7GaRhtESPF4[/FONT][FONT=Times New Roman] Totalne nuuuuuudy[/FONT] [FONT=Times New Roman]http://www.youtube.com/v/YggAHzNHgkY[/FONT][FONT=Times New Roman] Chłopaki się bawią [/FONT] Quote
Agniest Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Właśnie przed chwileczką dostałem telefon od wetki - wieczorkiem będzie huczne zdejmowanie weflona :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Potem tylko obserwacja i zaraz po Wszystkich Świętych kontrola krwi:p No mówiłem, że z wyznaniami na PW :mad: ...... :evil_lol: baaaaaaardzoooooo się cieszę :multi: pewnie będzie dzisiaj impra u was......:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Właśnie przed chwileczką dostałem telefon od wetki - wieczorkiem będzie huczne zdejmowanie weflona :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Potem tylko obserwacja i zaraz po Wszystkich Świętych kontrola krwi:p No mówiłem, że z wyznaniami na PW :mad: ...... :evil_lol: :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tak się cieszę! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Quote
e.v.a Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
apple Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Właśnie przed chwileczką dostałem telefon od wetki - wieczorkiem będzie huczne zdejmowanie weflona :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Potem tylko obserwacja i zaraz po Wszystkich Świętych kontrola krwi:p No mówiłem, że z wyznaniami na PW :mad: ...... :evil_lol: [FONT=Century Gothic]siem cieszem........o tak oooo:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: I czekam na wielki come back:razz::diabloti: i wcale się nie będe czaiła na PW:eviltong: A co:razz::diabloti:[/FONT] Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [FONT=Arial]to ja czekam na te wszystkie radości razem :kciuki:...bo krwia musi być naj naj ...;)[/FONT] Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 same dobre wiadomości a za dalsze badania trzymam :kciuki: Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Menrzuś napisał(a):No, jezdem już, jezdem :loveu:.....ja też już stęskniony jestem :roll:;) :roll: ale entuzjastyczne miny robiłeś tu :roll: pisząc o stęsknieniu :roll:, dobrze że ja się nie stęskniłam :eviltong: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Menrzuś napisał(a): No mówiłem, że z wyznaniami na PW :mad: ...... :evil_lol: uuuuuuuuu o la la laaaaaaaa :siara: :siara: oooooooo :p Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Oj.....czepiasz się :eviltong: Nie wiedziałaś, że Jabłuszkowa szaleje za mną? :crazyeye: :diabloti: :niewiem: nic nie wiedziałam :shake:, bo i niby skąd :niewiem: jak ponoć wyznania macie tylko na PW :eviltong: :roll: :evil_lol: :cool3: :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]I czekam na wielki come back:razz::diabloti: i wcale się nie będe czaiła na PW:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A co:razz::diabloti:[/FONT] Romansem mi zalatuje :cool1:, chyba przestawie się na taką literaturę :evil_lol: oj będzie tu co poczytać w takim razie :diabloti: :siara: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 ale się nagadałam :roll: w zasadzie namonologowałam :cool3: a tak w ogóle to dobry wieczór :loveu: obecnym i nieobecnym też :razz: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Agniest napisał(a):baaaaaaardzoooooo się cieszę :multi: pewnie będzie dzisiaj impra u was......:evil_lol: Piwo leje się strumieniami :evil_lol: :loveu: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Iza i Avanti napisał(a)::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Tak się cieszę! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: Ja też Izuniu - jutro wracam do żywych :p Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='evaxon']:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: :multi::loveu::razz: [quote name='apple'] [FONT=Century Gothic]siem cieszem........o tak oooo:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] [FONT=Century Gothic]I czekam na wielki come back:razz::diabloti: i wcale się nie będe czaiła na PW:eviltong:[/FONT] [FONT=Century Gothic]A co:razz::diabloti:[/FONT] Dzięki :loveu: To chcesz robić za straszaka? Wszystkie się stąd wyniosą :roll: Quote
Bila Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Ja siem nie przestraszyłam i przyszłam:p. Cieszkam się, że wychodzicie na prostą:loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]to ja czekam na te wszystkie radości razem :kciuki:...bo krwia musi być naj naj ...;)[/FONT] Tak przeglądam wyniki tej krwi i tylko leukocyty są za duże. Wątroba na granicy jest już no i kreatynina tylko o 0,02 za mała. A tak to wszystko w porządku. Białaczka jest wykluczona. Quote
Alicja Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Tak przeglądam wyniki tej krwi i tylko leukocyty są za duże. Wątroba na granicy jest już no i kreatynina tylko o 0,02 za mała. A tak to wszystko w porządku. Białaczka jest wykluczona. [FONT=Arial] mogę się cieszyć :razz::razz: mogę .... mogę .....:multi: :multi: :loveu: :multi: :multi:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Iv_'] same dobre wiadomości a za dalsze badania trzymam :kciuki: Ano same dobre.....a tak juz źle było. Drugą poważną chorobę pokonał :multi: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Iv_ napisał(a):ale się nagadałam :roll: w zasadzie namonologowałam :cool3: a tak w ogóle to dobry wieczór :loveu: obecnym i nieobecnym też :razz: Dooooobry :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Bila']Ja siem nie przestraszyłam i przyszłam:p. Cieszkam się, że wychodzicie na prostą:loveu::multi: Bo trzeba twardym być :p (tylko, że ja chyba z tych mNiętkich :oops:) Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 halbina napisał(a):JA też, duchem byliśmy z Wami! :loveu: Chyba czuł to, tak jak przy czerniaku - pomogło ;) Quote
Recommended Posts