Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Menrzuś']Widzę, że cUś nie pasi Tobie? :razz:[FONT=Century Gothic]Ano nie pasi.................................................no bo cioteczka Iv to ona........ona.....ona mnie zaczepia:roll:........dlatego lepiej jak się jej pozbęde:razz::diabloti:[/FONT];):evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Ale popłoch tu zrobiłaś - tylko nocą jakoś tu przychodzą :shake:

:evil_lol:

No dobra rano też przyszłam. Czeeeeeeść

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ano nie pasi.................................................no bo cioteczka Iv to ona........ona.....ona mnie zaczepia:roll:........dlatego lepiej jak się jej pozbęde:razz::diabloti:[/FONT];):evil_lol:
Ale Iv twarda jest - łatwo Ci nie pójdzie :shake:

Posted

[quote name='Menrzuś']Ale Iv twarda jest - łatwo Ci nie pójdzie :shake:[FONT=Century Gothic]Ale ty zapomniałeś ze ja jestem King Bruce Lee Karate MiSZcz:diabloti:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A z czego ty tak się śmiejesz:cool3::mad:[/FONT]

A tak se :razz:

Argon zgoopiał - ciągnie mnie do drzwi :crazyeye: Chyba chce do wetki :crazyeye:

Posted

[quote name='Bila']Hm, nie wiem:oops::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Hmmm pomyśle:roll:....i coś wymyśle....a wcielę w życie później bo na razie muszę uciekać bo mała już śpiąca a przed nami jeszcze zakupy;)

Aleeeeee miej się na baczności bo na pewno COŚ wymyśle:diabloti:

Na razie całuski posyłam i uciekam:loveu:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='Menrzuś']A tak se :razz:

[FONT=Century Gothic]ja ci dam tak se:mad::evil_lol:[/FONT]

Argon zgoopiał - ciągnie mnie do drzwi :crazyeye: Chyba chce do wetki :crazyeye:[FONT=Century Gothic]Może sie chłopak zakochał:razz::loveu:

Dobra lece :hand:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Może sie chłopak zakochał:razz::loveu:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Dobra lece :hand:[/FONT]
Czymnij się ciepłoooooooo :multi::loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hmmm pomyśle:roll:....i coś wymyśle....a wcielę w życie później bo na razie muszę uciekać bo mała już śpiąca a przed nami jeszcze zakupy;)

Aleeeeee miej się na baczności bo na pewno COŚ wymyśle:diabloti:
[/FONT]

To nie wiem, już się zacząć bać:razz:, czy jeszcze poczekać?

Posted

Menrzuś napisał(a):
Kawa z ptasim jest dobre na rozruszanie zwojów ;)

Kawę mam:diabloti:, ptasie to mam tylko gówienka na parapecie:angryy:

Posted

Bila napisał(a):
Kawę mam:diabloti:, ptasie to mam tylko gówienka na parapecie:angryy:

To trzeba być PZU :evil_lol:
Normalnie Argon mi zwariował - stoi przy drzwiach i patrzy na mnie. On naprawdę się przyzwyczaił do tych porannych wyjazdów i kilkugodzinnych miziań :crazyeye:

Posted

Menrzuś napisał(a):
To trzeba być PZU :evil_lol:
Normalnie Argon mi zwariował - stoi przy drzwiach i patrzy na mnie. On naprawdę się przyzwyczaił do tych porannych wyjazdów i kilkugodzinnych miziań :crazyeye:

No to do roboty, najpierw myzianko, a potem przejażdżka spacerowa, niekoniecznie do weta :cool3:. Koniec z ptasim i kawą:diabloti:

Posted

Bila napisał(a):
No to do roboty, najpierw myzianko, a potem przejażdżka spacerowa, niekoniecznie do weta :cool3:. Koniec z ptasim i kawą:diabloti:

Masz rację - trzeba dać się stadu wybiegać. Ostatnio to tylko na smyczy po osiedlu :shake:
Śmigam :hand: