apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Oszczędź cioteczkę - dobrze Jej idzie :razz::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Nooooo skoro nalegasz:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Nooooo skoro nalegasz:roll:[/FONT] Widzę, że cUś nie pasi Tobie? :razz: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Widzę, że cUś nie pasi Tobie? :razz:[FONT=Century Gothic]Ano nie pasi.................................................no bo cioteczka Iv to ona........ona.....ona mnie zaczepia:roll:........dlatego lepiej jak się jej pozbęde:razz::diabloti:[/FONT];):evil_lol: Quote
Bila Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Ale popłoch tu zrobiłaś - tylko nocą jakoś tu przychodzą :shake: :evil_lol: No dobra rano też przyszłam. Czeeeeeeść Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Bila']No dobra rano też przyszłam. Czeeeeeeść [FONT=Century Gothic]No i co ja mam teraz z tobą zrobić:razz::mad:[/FONT]:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ano nie pasi.................................................no bo cioteczka Iv to ona........ona.....ona mnie zaczepia:roll:........dlatego lepiej jak się jej pozbęde:razz::diabloti:[/FONT];):evil_lol: Ale Iv twarda jest - łatwo Ci nie pójdzie :shake: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale Iv twarda jest - łatwo Ci nie pójdzie :shake:[FONT=Century Gothic]Ale ty zapomniałeś ze ja jestem King Bruce Lee Karate MiSZcz:diabloti: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ale ty zapomniałeś ze ja jestem King Bruce Lee Karate MiSZcz:diabloti:[/FONT] Własnie u Izy o tym wspomniałem :roflt: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Własnie u Izy o tym wspomniałem :roflt:[FONT=Century Gothic]A z czego ty tak się śmiejesz:cool3::mad: [/FONT] Quote
Bila Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No i co ja mam teraz z tobą zrobić:razz::mad:[/FONT]:diabloti: Hm, nie wiem:oops::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A z czego ty tak się śmiejesz:cool3::mad:[/FONT] A tak se :razz: Argon zgoopiał - ciągnie mnie do drzwi :crazyeye: Chyba chce do wetki :crazyeye: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Bila']Hm, nie wiem:oops::evil_lol:[FONT=Century Gothic]Hmmm pomyśle:roll:....i coś wymyśle....a wcielę w życie później bo na razie muszę uciekać bo mała już śpiąca a przed nami jeszcze zakupy;) Aleeeeee miej się na baczności bo na pewno COŚ wymyśle:diabloti: Na razie całuski posyłam i uciekam:loveu: Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT] Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak se :razz: [FONT=Century Gothic]ja ci dam tak se:mad::evil_lol:[/FONT] Argon zgoopiał - ciągnie mnie do drzwi :crazyeye: Chyba chce do wetki :crazyeye:[FONT=Century Gothic]Może sie chłopak zakochał:razz::loveu: Dobra lece :hand:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bila napisał(a):Hm, nie wiem:oops::evil_lol: Spoko....ja też z rańca ciężko myślę :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bila napisał(a):No dobra rano też przyszłam. Czeeeeeeść Normalny szok :crazyeye:......nie bałaś się? :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Może sie chłopak zakochał:razz::loveu:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Dobra lece :hand:[/FONT] Czymnij się ciepłoooooooo :multi::loveu: Quote
Bila Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Normalny szok :crazyeye:......nie bałaś się? :evil_lol: A w takim bojowym nastroju jestem, chwilowo:evil_lol: Quote
Bila Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Spoko....ja też z rańca ciężko myślę :evil_lol: U mnie z rańca szare w ogóle nie funkcjonują:placz: Quote
Bila Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Hmmm pomyśle:roll:....i coś wymyśle....a wcielę w życie później bo na razie muszę uciekać bo mała już śpiąca a przed nami jeszcze zakupy;) Aleeeeee miej się na baczności bo na pewno COŚ wymyśle:diabloti: [/FONT] To nie wiem, już się zacząć bać:razz:, czy jeszcze poczekać? Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bila napisał(a):A w takim bojowym nastroju jestem, chwilowo:evil_lol: Właśnie widzę - Jabkowa od razu uciekła :diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bila napisał(a):U mnie z rańca szare w ogóle nie funkcjonują:placz: Kawa z ptasim jest dobre na rozruszanie zwojów ;) Quote
Bila Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Menrzuś napisał(a):Kawa z ptasim jest dobre na rozruszanie zwojów ;) Kawę mam:diabloti:, ptasie to mam tylko gówienka na parapecie:angryy: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bila napisał(a):Kawę mam:diabloti:, ptasie to mam tylko gówienka na parapecie:angryy: To trzeba być PZU :evil_lol: Normalnie Argon mi zwariował - stoi przy drzwiach i patrzy na mnie. On naprawdę się przyzwyczaił do tych porannych wyjazdów i kilkugodzinnych miziań :crazyeye: Quote
Bila Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Menrzuś napisał(a):To trzeba być PZU :evil_lol: Normalnie Argon mi zwariował - stoi przy drzwiach i patrzy na mnie. On naprawdę się przyzwyczaił do tych porannych wyjazdów i kilkugodzinnych miziań :crazyeye: No to do roboty, najpierw myzianko, a potem przejażdżka spacerowa, niekoniecznie do weta :cool3:. Koniec z ptasim i kawą:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Bila napisał(a):No to do roboty, najpierw myzianko, a potem przejażdżka spacerowa, niekoniecznie do weta :cool3:. Koniec z ptasim i kawą:diabloti: Masz rację - trzeba dać się stadu wybiegać. Ostatnio to tylko na smyczy po osiedlu :shake: Śmigam :hand: Quote
Recommended Posts