Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

[FONT=Century Gothic]Witajcie......doczytałam ze jeszcze tylko dwa dni tankowania:multi:
Doczytałam też, że ktoś się tu zepsuł i nie kuma:roll: hmmmmm ciężka sprawa:roll:.........Menrzusiu ty się musisz za siebie wziąć i wrócić do formy do środy bo jak tu ze mną zasiądziesz przy klikaniu to to nie bedzie taka łatwizna jak z Iv:diabloti: wiesz że ja potrafię prawdziwie zamotać:evil_lol: Musisz mieć sprawny umysł:razz::lol:

Aaaaa widziałam te kompletne nudy.....................znaczy dla Argona kompletne nudy.......mnie się podobało:loveu: Gacor powerade:loveu::evil_lol:
[/FONT]

[FONT=Century Gothic]
aaaaaaaaaaa i porozrzucam ci tu troche mojego uroku osobistego .......dwa dni mnie nie było to tu go jakoś mało:roll::evil_lol:

[/FONT]

[FONT=Century Gothic]:B-fly::B-fly::B-fly::B-fly::B-fly:[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witajcie......doczytałam ze jeszcze tylko dwa dni tankowania:multi:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Doczytałam też, że ktoś się tu zepsuł i nie kuma:roll: hmmmmm ciężka sprawa:roll:.........Menrzusiu ty się musisz za siebie wziąć i wrócić do formy do środy bo jak tu ze mną zasiądziesz przy klikaniu to to nie bedzie taka łatwizna jak z Iv:diabloti: wiesz że ja potrafię prawdziwie zamotać:evil_lol: Musisz mieć sprawny umysł:razz::lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aaaaa widziałam te kompletne nudy.....................znaczy dla Argona kompletne nudy.......mnie się podobało:loveu: Gacor powerade:loveu::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]aaaaaaaaaaa i porozrzucam ci tu troche mojego uroku osobistego .......dwa dni mnie nie było to tu go jakoś mało:roll::evil_lol:[/FONT]

Cześć Appelka :loveu:
:roll: No własnie Menrzuś trochę zepsuty jest ostatnio, trzeba go naprawić:razz:
Ja nie chciałam zbytnio go motać, bo i tak ledwo zipie :shake:, może Ty Gwiazdo z cudownym urokiem osobistym ;) bardziej go odremontujesz :evil_lol:

Posted

[quote name='Iv_']Cześć Appelka :loveu:
:roll: No własnie Menrzuś trochę zepsuty jest ostatnio, trzeba go naprawić:razz:
Ja nie chciałam zbytnio go motać, bo i tak ledwo zipie :shake:, może Ty Gwiazdo z cudownym urokiem osobistym ;) bardziej go odremontujesz :evil_lol:[FONT=Century Gothic]Cześć Iv:loveu:.....ano zabiorę się ja chyba za mały remoncik intelektualny i doprowadzę tego naszego Menrzusia do stanu używalności;) Obiecujem;).....w końcu ma się ten słwetny urok osobisty:B-fly:[/FONT]

Posted

Poszukiwany żywy lub martwy MENrzuś :evil_lol:

[SIZE=2]wolę jednak opcję-żywy :diabloti:

P.S
koniec tego obijania się :mad:, wracaj na wątek :p
i nic nie mów, że Ci net nie chodzi (chociaż to prawda:roll:), bo dziewczyny tu za Tobą tęsknią i tęsknią :eviltong: :loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Cześć Iv:loveu:.....ano zabiorę się ja chyba za mały remoncik intelektualny i doprowadzę tego naszego Menrzusia do stanu używalności;) Obiecujem;).....w końcu ma się ten słwetny urok osobisty:B-fly:[/FONT]

:evil_lol: własnie liczę na ten Twój nieodparty urok Jabłuszkowa :cool3: i że zdziałasz nim cuda :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']:evil_lol: własnie liczę na ten Twój nieodparty urok Jabłuszkowa :cool3: i że zdziałasz nim cuda :diabloti:[FONT=Century Gothic]Się zrobi jak się uciekinier pokaże:mad:

Witaj Menrzusiu.....dziś jest ostatni dzień jaki przejdzie ci płazem bez usprawiedliwienia na piśmie:diabloti:

A to byłam ja twoja JApkowa:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Się zrobi jak się uciekinier pokaże:mad:[/FONT]

:roll: w końcu kiedyś wróci-chyba :roll: :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]Witaj Menrzusiu.....dziś jest ostatni dzień jaki przejdzie ci płazem bez usprawiedliwienia na piśmie:diabloti:[/FONT]

nawet L-4 mu nie pomoże? :razz: :evil_lol:

[FONT=Century Gothic]A to byłam ja twoja JApkowa:loveu:[/FONT]

to brzmi jak wyznanie miłosne :diabloti: (ale pięknie brzmi):p

Posted

[quote name='Iv_']to brzmi jak wyznanie miłosne :diabloti: (ale pięknie brzmi):p[FONT=Century Gothic]No wieszzzzzzz:oops: Wstydziała byś się Iv........takie podejrzenia rzucać......................na mnie niewinną:roll::oops:[/FONT]

hi hi hi:diabloti:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No wieszzzzzzz:oops: Wstydziała byś się Iv........takie podejrzenia rzucać......................na mnie niewinną:roll::oops:[/FONT]

hi hi hi:diabloti:

e tam, jakie podejrzenia :roll:, przecież napisałam, ze to tak pięknie zabrzmiało :eviltong:

no no uuuuuuu ciiiiiiiii psssyttttt :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']e tam, jakie podejrzenia :roll:, przecież napisałam, ze to tak pięknie zabrzmiało :eviltong:

no no uuuuuuu ciiiiiiiii psssyttttt :diabloti:[FONT=Century Gothic]Ide se bo tu Iv jakies goopie goopoty opowiada:roll:
[/FONT]

a ty co gazy puszczasz?:roll:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Ide se bo tu Iv jakies goopie goopoty opowiada:roll:[/FONT]
Nigdzie nie ić :mad:, siedz na doopce tu :razz:

:mdleje: jakie goopie goopoty :roll:, no soś Ty, ja tylko żartuję :roll::eviltong:
nie musisz tak tego brać na serio :shake:
a ty co gazy puszczasz?:roll:

eeeeee raczej nie, chyba się letko krztuszę tylko :roll: :diabloti:

Posted

[quote name='Iv_']eeeeee raczej nie, chyba się letko ksztuszę tylko :roll: :diabloti:[FONT=Century Gothic]A nie mówiła mamusia ze nie mówi sie z pełnymi ustami:razz::diabloti:

No dobra bym nie poszła jak bym nie musiała- mnie przekonałaś:roll:......ale ide bo musze :roll::evil_lol:

Przyjdę jeszcze..................................................na pewno:razz::diabloti:

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:
[/FONT]

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]A nie mówiła mamusia ze nie mówi sie z pełnymi ustami:razz::diabloti:[/FONT]
Ja się krztusiłam ze śmiechu.....:eviltong: :roll:

[FONT=Century Gothic]No dobra bym nie poszła jak bym nie musiała- mnie przekonałaś:roll:......ale ide bo musze :roll::evil_lol:[/FONT]

szkoda, że musisz :-(, ale jak wrócisz to ok :loveu:

[FONT=Century Gothic]Przyjdę jeszcze..................................................na pewno:razz::diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:loveu:[/FONT]

:multi: ufffffffffffffffffff już się bałam, że narozrabiałam cósik :roll: ;)

To miłego tego co będziesz robić ;) paaaaaaaaaaaa:loveu:

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Witajcie......doczytałam ze jeszcze tylko dwa dni tankowania:multi:[/FONT]
[FONT=Century Gothic]Doczytałam też, że ktoś się tu zepsuł i nie kuma:roll: hmmmmm ciężka sprawa:roll:.........Menrzusiu ty się musisz za siebie wziąć i wrócić do formy do środy bo jak tu ze mną zasiądziesz przy klikaniu to to nie bedzie taka łatwizna jak z Iv:diabloti: wiesz że ja potrafię prawdziwie zamotać:evil_lol: Musisz mieć sprawny umysł:razz::lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Aaaaa widziałam te kompletne nudy.....................znaczy dla Argona kompletne nudy.......mnie się podobało:loveu: Gacor powerade:loveu::evil_lol:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]aaaaaaaaaaa i porozrzucam ci tu troche mojego uroku osobistego .......dwa dni mnie nie było to tu go jakoś mało:roll::evil_lol:[/FONT]

Niezbyt dobrze doczytałaś - wczoraj wieczorem miał być hucznie wyciągnięty ostatni weflon, a dzisiejszy dzień miał być dniem badań. Tylkoże wczorajsze badanie krwi okazało, że leukocytoza wróciła do 17,8 Weflon został i dzisiaj dalej wlewy były :shake:....potem pojechałem na usg - i tu niespodzianka:płynu ani kropli, wszystkie organy w stanie idealnym. I jeszcze raz badanie krwi. Pewne wyniki wykluczają zapalenie otrzewnej, inne znowu wykluczają białaczkę. Może coś więcej będę wiedział wieczorkiem.
Ze środą to jeszcze nie wiem co będzie.....kurcze - ja nic nie wiem! :crazyeye:

Witanko :loveu::multi:

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Doberek Menrzusiu! :loveu: Jak Wasze szanowne zdrówka??? :p

Nasze zdrówka są w porządku, a Argon dawno tak nie szalał jak teraz. Pewnie to też przez to, że do lasu nie chodzimy i się facet nie wybiegał.
A jak tam u Ciebie?

Posted

Iza i Avanti napisał(a):
Cześć Menrzusiu! Czemu Cię nie ma i nie ma? :niewiem: Tęsknię.... :bigcry:

Wczoraj wieczorem ktoś mi neta ukradł i do północy nie oddał :shake:.....ale już jestem :calus:

Posted

[quote name='Iv_']Poszukiwany żywy lub martwy MENrzuś :evil_lol:

[SIZE=2]wolę jednak opcję-żywy :diabloti:

P.S
koniec tego obijania się :mad:, wracaj na wątek :p
i nic nie mów, że Ci net nie chodzi (chociaż to prawda:roll:), bo dziewczyny tu za Tobą tęsknią i tęsknią :eviltong: :loveu:
No, jezdem już, jezdem :loveu:.....ja też już stęskniony jestem :roll:;)

Posted

[quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Się zrobi jak się uciekinier pokaże:mad:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]Witaj Menrzusiu.....dziś jest ostatni dzień jaki przejdzie ci płazem bez usprawiedliwienia na piśmie:diabloti:[/FONT]

[FONT=Century Gothic]A to byłam ja twoja JApkowa:loveu:[/FONT]
Właśnie przed chwileczką dostałem telefon od wetki - wieczorkiem będzie huczne zdejmowanie weflona :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:
Potem tylko obserwacja i zaraz po Wszystkich Świętych kontrola krwi:p

No mówiłem, że z wyznaniami na PW :mad: ...... :evil_lol: