Bila Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Menrzuś']Bo trzeba twardym być :p (tylko, że ja chyba z tych mNiętkich :oops:) Nic się nie martw:calus:, ja też. Jak piesa choruje, trudno być twardym Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 [quote name='Alicja'] [FONT=Arial]mogę się cieszyć :razz::razz: mogę .... mogę .....:multi: :multi: :loveu: :multi: :multi:[/FONT] Po czerniaku czekałem pół roku, żeby móc powiedzieć, że wyszedł z tego. Teraz też trzeba trochę poczekać - jeszcze te leukocyty są :shake: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bila napisał(a):Nic się nie martw:calus:, ja też. Jak piesa choruje, trudno być twardym Bo jak można być twadym jak Ci tak spojrzy pełnymi zaufania oczyskami? Eeeeech...... ale teraz to ma w nich iskierki :lol: Quote
Bila Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Menrzuś napisał(a):Bo jak można być twadym jak Ci tak spojrzy pełnymi zaufania oczyskami? Eeeeech...... ale teraz to ma w nich iskierki :lol: I to najważniejsze. Może się te leukocyty jeszcze unormują, on przeciez osłabiony po tych wątpliwych atrakcjach. A wety, co gadają? Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bila napisał(a):I to najważniejsze. Może się te leukocyty jeszcze unormują, on przeciez osłabiony po tych wątpliwych atrakcjach. A wety, co gadają? Co gadają? A to, że napewno zapalenie wyleczone, wszystkie organy w idealnym stanie, białaczka wykluczona. Dlatego dają Argonowi te 10 dni na wyregulowanie się - dostał przecież litry antybiotyków. Quote
Bila Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 To już będzie tylko dobrze i lepiej:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bila napisał(a):To już będzie tylko dobrze i lepiej:loveu: Taaaaaa......mniód i orzeszki? :razz: On się tak rozszalał....normalnie jak szczeniak się zachowuje. Dzisiaj był w lesie pierszy raz od 8-9 dni - To był szał, po powrocie michę wody wypił :evil_lol: Quote
Bila Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 No wiesz, musi odpracować chorobowe unieruchomienie:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bila napisał(a):No wiesz, musi odpracować chorobowe unieruchomienie:evil_lol: Ale jak czołg przez krzaszory pruje :evil_lol: Quote
Bila Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Widac stwierdziła, że Sylwa z Gackiem zaniedbali przez ten czas zieleń i inne roboty ziemno-krzaczorowo-kopne:lol:. I sam się zabrał do roboty:cool3: Quote
Menrzuś Posted October 21, 2008 Posted October 21, 2008 Bila napisał(a):Widac stwierdziła, że Sylwa z Gackiem zaniedbali przez ten czas zieleń i inne roboty ziemno-krzaczorowo-kopne:lol:. I sam się zabrał do roboty:cool3: Pewnie tak....ale niedługo będzie pewnie filmik jak to Argon mnie tratuje :diabloti: Quote
szyszka.fr Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Dziendoberek!!! Cieszę się razem z Wami!!:multi::multi::multi::multi: Teraz juz będzie z górki:lol: Czekam na zdjęcia, zdrowego Argona:loveu: To będzie UCZTA!:evil_lol: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Menrzuś']:multi::loveu::razz: Dzięki :loveu: To chcesz robić za straszaka? Wszystkie się stąd wyniosą :roll: [FONT=Century Gothic]No przecież na to liczę:diabloti::evil_lol:;) Witam baaardzo jesiennie coś czuję że dzisiaj będzie świetny dzień:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]..........................................................................................[/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Halooooooooooooo! Jest tu kto? Pszłam na kaff, ale chyba tu nie leją :roll: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Halooooooooooooo! Jest tu kto? Pszłam na kaff, ale chyba tu nie leją :roll: [FONT=Century Gothic]No chyba nie:cool1:........kelner zaspał czy co:roll:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 szyszka.fr napisał(a):Dziendoberek!!! Cieszę się razem z Wami!!:multi::multi::multi::multi: Teraz juz będzie z górki:lol: Czekam na zdjęcia, zdrowego Argona:loveu: To będzie UCZTA!:evil_lol: Będą, będą.....ale na początek jeszcze te zaległe Cześć Szyszkaaaa :multi::loveu: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Menrzuś']No jezdem już, jezdem :multi: [FONT=Comic Sans MS]JESTEŚ!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb: :bigcool::bigcool::bigcool: :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: :klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz: :cunao::cunao::cunao::cunao::cunao: [/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]No przecież na to liczę:diabloti::evil_lol:;)[/FONT] [FONT=Century Gothic]Witam baaardzo jesiennie coś czuję że dzisiaj będzie świetny dzień:razz:[/FONT] [FONT=Century Gothic]..........................................................................................[/FONT] Ale się zjeNdzowaciłaś ostatnio :evil_lol: Witanko Jabłkowej :loveu::multi: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Comic Sans MS]JESTEŚ!!![/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:bigcool::bigcool::bigcool:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]:cunao::cunao::cunao::cunao::cunao:[/FONT] Woooow...... :oops: ciiiiiiiiii ;) Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale się zjeNdzowaciłaś ostatnio :evil_lol: Witanko Jabłkowej :loveu::multi:[FONT=Century Gothic]Jak zjendzowaciłam:roll:..................porządek musi być:diabloti::evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Halooooooooooooo! Jest tu kto? Pszłam na kaff, ale chyba tu nie leją :roll: Jejom kaffkę i zagryzają ptasim :p Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]Jak zjendzowaciłam:roll:..................porządek musi być:diabloti::evil_lol:[/FONT] Ale popłoch tu zrobiłaś - tylko nocą jakoś tu przychodzą :shake: :evil_lol: Quote
apple Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='Menrzuś']Ale popłoch tu zrobiłaś - tylko nocą jakoś tu przychodzą :shake: :evil_lol: [FONT=Century Gothic]o to chodziło.............................:diabloti: Tylko Iv się jakoś nie boi.......ale pracuje nad tym:evil_lol:[/FONT] Quote
Menrzuś Posted October 22, 2008 Posted October 22, 2008 [quote name='apple'][FONT=Century Gothic]o to chodziło.............................:diabloti:[/FONT] [FONT=Century Gothic]Tylko Iv się jakoś nie boi.......ale pracuje nad tym:evil_lol:[/FONT] Oszczędź cioteczkę - dobrze Jej idzie :razz::evil_lol: Quote
Recommended Posts