apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ty się dziwisz, a pomyśl sobie jak ja się dziwię :roll: A u mnie słoneczko :multi: Parasolki zapomniałaś? Taaaaa....z rumem - i jak do pracy sie doczłapiesz?:evil_lol: Własnie zapodałem kawunię z ptasim mleczkiem :p Dzieńdoberek :multi::loveu:Ze ty się dziwisz to ja się nie dziwie......ty się ciagle czemuś dziwisz.....za to ja bardzo rzadko a jak już się dziwuję to tak że hej:roll: eeeee tam kapeczka rumu jeszcze nikomu nie zaszkodziła......no ale jak nie masz to niech bedzie ta kaffka z ptasim:loveu: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']A tu masz do wyboru - kawunia lub herbatka :loveu: jako ze jestem zachłanna biore oba:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Ze ty się dziwisz to ja się nie dziwie......ty się ciagle czemuś dziwisz.....za to ja bardzo rzadko a jak już się dziwuję to tak że hej:roll: eeeee tam kapeczka rumu jeszcze nikomu nie zaszkodziła......no ale jak nie masz to niech bedzie ta kaffka z ptasim:loveu: Ja się ciągle dziwię? :crazyeye: napewno rzadziej niż Twoja szanowna osoba :eviltong: Pewnie - wolisz tą od Manuela......ppppppffffffffffffffffff :evil_lol: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja się ciągle dziwię? :crazyeye: napewno rzadziej niż Twoja szanowna osoba :eviltong: Pewnie - wolisz tą od Manuela......ppppppffffffffffffffffff :evil_lol:Ja się dziwię:crazyeye:..........no wypraszam sobie........ja nie mogę się dziwić.....z prostej przyczyny..............bo się od tego zmarszczki robią:p Facle nie:shake::crazyeye:......Manuel sam przlazł i się naprasza:roll:......ja tam wolę czarną z gruntem od ciebie niż rozpuszczalną z mleczkiem o niego:roll:......jak możesz we mnie wątpić i pfyfać......pfffffffff:roll: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Ja się dziwię:crazyeye:..........no wypraszam sobie........ja nie mogę się dziwić.....z prostej przyczyny..............bo się od tego zmarszczki robią:p Facle nie:shake::crazyeye:......Manuel sam przlazł i się naprasza:roll:......ja tam wolę czarną z gruntem od ciebie niż rozpuszczalną z mleczkiem o niego:roll:......jak możesz we mnie wątpić i pfyfać......pfffffffff:roll: ..... to sobie, wrodzoną ciekawością, wyprostujesz :evil_lol: yyyyyyyy.....ano chyba że..... :modla:przyjmij słowa przeprosin, za niesłuszne kalumNie :oops: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']..... to sobie, wrodzoną ciekawością, wyprostujesz :evil_lol: Nie wiem czy mam to potraktować jako komplement.....że niby taka dociekliwa jestem?:cool3: yyyyyyyy.....ano chyba że..... :modla:przyjmij słowa przeprosin, za niesłuszne kalumNie :oops: Nooo wstawaj......nie bede taka.......jeszcze coś ci się w kolanka stanie........no wstawaj:razz:.................aczkolwiek przyznaję bardzo to miły widok:diabloti: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Nooo wstawaj......nie bede taka.......jeszcze coś ci się w kolanka stanie........no wstawaj:razz:.................aczkolwiek przyznaję bardzo to miły widok:diabloti: Ależ dociekliwa - czy Ci ta kobieca nie podpowiada co i jak? :razz: To myslisz, że się z kolanami na groch rzuciłem? :evil_lol: Widzę, że lubisz widok płaszczek :diabloti: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ależ dociekliwa - czy Ci ta kobieca nie podpowiada co i jak? :razz: No ba.....ale zawsze dobrze sie upewnic:diabloti: To myslisz, że się z kolanami na groch rzuciłem? :evil_lol: Widzę, że lubisz widok płaszczek :diabloti:Na groch moze nie........ale mężczyzna na kolanach z rana........bossszzz to bedzie wspaniały dzień....już to czuje:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Na groch moze nie........ale mężczyzna na kolanach z rana........bossszzz to bedzie wspaniały dzień....już to czuje:loveu: Ja tam mojej kobiecej wierzę absolutnie :p Czegóż to się nie robi, żeby kobitka miała dobry humorek :razz: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Ja tam mojej kobiecej wierzę absolutnie :p Czegóż to się nie robi, żeby kobitka miała dobry humorek :razz: Wiem wiem niejendokrotnie zabłysnąłeś dzięki niej :evil_lol: Doceniam :Rose: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Wiem wiem niejendokrotnie zabłysnąłeś dzięki niej :evil_lol: Doceniam :Rose: Czasami cUś mi tam szepnie do ucha :razz: wooow.... :oops::loveu: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Czasami cUś mi tam szepnie do ucha :razz: wooow.... :oops::loveu:Moja nie szepta....moja krzyczy:evil_lol: No cooo no zasłużyłeś za te klęczki:loveu: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Moja nie szepta....moja krzyczy:evil_lol: No cooo no zasłużyłeś za te klęczki:loveu: Żebyś słuchu nie straciła :evil_lol: eeeeee.....yyyyyy.....:oops: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Cześć Menrzusiu Kochany... Zrobiłam przegrzebki przez Wasze pierdu-pierdu... Dopiero skończyłam! Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu Kochany... Zrobiłam przegrzebki przez Wasze pierdu-pierdu... Dopiero skończyłam! patrzcie ją....przyszła ta od yntelygentnego pierdu pierdu:evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Cześć Menrzusiu Kochany... Zrobiłam przegrzebki przez Wasze pierdu-pierdu... Dopiero skończyłam! Bardziej Ich niż moje :shake::evil_lol: [quote name='apple'] patrzcie ją....przyszła ta od yntelygentnego pierdu pierdu:evil_lol: bez sexizmu proszę :diabloti: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']Bardziej Ich niż moje :shake::evil_lol: bez sexizmu proszę :diabloti:Przeca ja nic o sexie nie mówiłam:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Przeca ja nic o sexie nie mówiłam:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: No to bez onomatopei sexistowskiej :diabloti: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']No to bez onomatopei sexistowskiej :diabloti:Uuuuuuhuuuuuuuuuu yhyyyyyyyyy taaaaaaaaaak:roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple'] patrzcie ją....przyszła ta od yntelygentnego pierdu pierdu:evil_lol: :evil_lol: yyyyyyyyyy.eeeeeeeeeeeeeeeeeeee :evil_lol: [quote name='Menrzuś']Bardziej Ich niż moje :shake::evil_lol: bez sexizmu proszę :diabloti: :crazyeye: [quote name='apple']Przeca ja nic o sexie nie mówiłam:roll: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ty nie musisz mówić! :evil_lol: [quote name='Menrzuś']No to bez onomatopei sexistowskiej :diabloti: Buuuuuuuuuuuuuuuuhahahaha Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Uuuuuuhuuuuuuuuuu yhyyyyyyyyy taaaaaaaaaak:roll: To jest porządny wątek, a nie ten drugi :diabloti: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti'] Ty nie musisz mówić! :evil_lol: udam ze nie rozumiem:roll: [quote name='Menrzuś']To jest porządny wątek, a nie ten drugi :diabloti:No przecież wiem ze nie jesteśmy u Izy:roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Uuuuuuhuuuuuuuuuu yhyyyyyyyyy taaaaaaaaaak:roll: O! I nawet tera jest onomatopeja seksistowska! To uu.yyyyyyyyyyy. :shake: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Iza i Avanti']O! I nawet tera jest onomatopeja seksistowska! To uu.yyyyyyyyyyy. :shake: GŁODNEMU CHLEB NA MYŚLI:diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='Menrzuś']To jest porządny wątek, a nie ten drugi :diabloti: ..........:mad:.......... [quote name='apple']udam ze nie rozumiem:roll: No przecież wiem ze nie jesteśmy u Izy:roll: No fiesz co? Obraziłam się! Pf! Quote
Recommended Posts