Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Menrzuś napisał(a):
Nooooooooo......cUś się tu pozmieniało - jakieś mównice poustawiane :crazyeye:

Witanko Iv:multi:

Jakie mównice? :roll: my tylko tak z Effffcią sobie po babsku dyskutujemy :evil_lol:, żeby nie powiedzieć plotujemy, poznając się nawzajem ;)

• Replies 32.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Menrzuś

13274

• apple

3269

• Iv_

2629

• szyszka.fr

1599

Top Posters In This Topic

Posted

Menrzuś napisał(a):
a ja ni chu-chu :shake::diabloti:

Jakiś jesteś niekumaty :shake: a raczej niechuchaty :roll: czy jakoś tak :evil_lol:

Posted

evaxon napisał(a):
:placz::placz::placz::placz::placz:

na co chuchasz?

Kiedy indziej :razz:
tzn ani troszkę :eviltong: (napewno nie chucham na te Twoje lody :evil_lol:)
Iv_ napisał(a):
To fajnie, ze Tobie chociaż dobrze, jak mnie nie jest dobrze, z przyczyny bo jest mi niedobrze :roll:, to grypa a nie ciąża na pewno! :roll:

Nie mów mi o jedzeniu :shake:, ani o żadnych lodach bo zaraz będzie bleeeeeeeeeee:shake: :roll: :roll:

o waniliowych też nie? :razz::evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Jakie mównice? :roll: my tylko tak z Effffcią sobie po babsku dyskutujemy :evil_lol:, żeby nie powiedzieć plotujemy, poznając się nawzajem ;)

Aaaaaaa.....no to nie przeszkadzam :roll:
Iv_ napisał(a):
Jakiś jesteś niekumaty :shake: a raczej niechuchaty :roll: czy jakoś tak :evil_lol:

dziekuję ..... :obrazic:

:eviltong:

Posted

Iv_ napisał(a):
To fajnie, ze Tobie chociaż dobrze, jak mnie nie jest dobrze, z przyczyny bo jest mi niedobrze :roll:, to grypa a nie ciąża na pewno! :roll:

Nie mów mi o jedzeniu :shake:, ani o żadnych lodach bo zaraz będzie bleeeeeeeeeee:shake: :roll: :roll:

no mi dobrze ale nie tak dobrze dobrze tylko dobrze mi fa so la si do do dupy miec grype dzieciową:roll:

a o czym moge mowic?
Menrzuś napisał(a):
Kiedy indziej :razz:
tzn ani troszkę :eviltong: (napewno nie chucham na te Twoje lody :evil_lol:)

:placz::placz::placz::placz:

no wiem ze nie chuchasz na lody moje bo ich nie mam jeszcze :roll: ale tatar mam w lodówce:evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):
Aaaaaaa.....no to nie przeszkadzam :roll:

dziekuję ..... :obrazic:

:eviltong:

:mdleje: boszszsz jeszcze mi trzeba tu fochalskiego :roll: jak ja ledwo żyję :shake:

Posted

evaxon napisał(a):
no mi dobrze ale nie tak dobrze dobrze tylko dobrze mi fa so la si do do dupy miec grype dzieciową:roll:

a o czym moge mowic?

:placz::placz::placz::placz:

no wiem ze nie chuchasz na lody moje bo ich nie mam jeszcze :roll: ale tatar mam w lodówce:evil_lol:

Jaką dzieciową grypę? :roll: żołądkową grypę, a ona jest ta wersja dla dorosłych :roll:

O wszystkim tylko nieeeee o jeeeeedzeniuuuuuuuu :shake: :roll: :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
Jaką dzieciową grypę? :roll: żołądkową grypę, a ona jest ta wersja dla dorosłych :roll:

O wszystkim tylko nieeeee o jeeeeedzeniuuuuuuuu :shake: :roll: :roll:

aaa czyli didi nie bedzie?:roll::roll::roll::roll:

to moze ooo :hmmmm: oooo :hmmmm: o nie wiem czym bo mam ochote na te gigant lody :roll:

Posted

evaxon napisał(a):

Tatara masz? Mmmmmmm......zjadłbym sobie :p
Iv_ napisał(a):
:mdleje: boszszsz jeszcze mi trzeba tu fochalskiego :roll: jak ja ledwo żyję :shake:

Biedactwo :shake:.....chyba podjadę i utulkam :razz:

Posted

evaxon napisał(a):
aaa czyli didi nie bedzie?:roll::roll::roll::roll:

to moze ooo :hmmmm: oooo :hmmmm: o nie wiem czym bo mam ochote na te gigant lody :roll:

Ano nie będzie didi :roll:, ja już mam i to dużą :evil_lol:

Jesooooooo lody i lody :roll: to zjedz je w końcu i mnie nie draźnij :shake: :eviltong: :evil_lol:

Posted

Menrzuś napisał(a):

Biedactwo :shake:.....chyba podjadę i utulkam :razz:

Tu nie trzeba chybać :roll: tylko działać :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
Ano nie będzie didi :roll:, ja już mam i to dużą :evil_lol:

Jesooooooo lody i lody :roll: to zjedz je w końcu i mnie nie draźnij :shake: :eviltong: :evil_lol:

a dzidzia bedzie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ale nie mam ich :roll:

Posted

evaxon napisał(a):
a dzidzia bedzie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

no ale nie mam ich :roll:

dzidzi też nie będzie :roll:, ani dziecka, ani bobasa, ani malucha, ani brzdąca itd :roll:

No to miej te lody, na co czekasz :-o :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
dzidzi też nie będzie :roll:, ani dziecka, ani bobasa, ani malucha, ani brzdąca itd :roll:

No to miej te lody, na co czekasz :-o :roll:

aaa to ci nie zazdroszcze ten grypy:roll:

no musiala bym pojsc do sklepu:roll:

Posted

evaxon napisał(a):
aaa to ci nie zazdroszcze ten grypy:roll:

no musiala bym pojsc do sklepu:roll:

bo nie ma czego zazdrościć :roll:

a może poszukaj dobrze w zamrażalniku :hmmmm: to może coś wygrzebiesz, a jak nie to do nocnego sklepu musisz drałować :roll: oj nie zazdroszczę zimną nocą po lody lecieć :roll:, mnie by się nie chciało, nawet po waniliowe :roll:

Posted

Iv_ napisał(a):
bo nie ma czego zazdrościć :roll:

a może poszukaj dobrze w zamrażalniku :hmmmm: to może coś wygrzebiesz, a jak nie to do nocnego sklepu musisz drałować :roll: oj nie zazdroszczę zimną nocą po lody lecieć :roll:, mnie by się nie chciało, nawet po waniliowe :roll:

no tez tego nie robie:diabloti:

ale ja chce takie co sa w wielkim chrupiącym wafelku bita smietana owocami polewami orzeszkami i z wszystkim z czym moga byc lody :roll:

Posted

Miło mi się z Tobą gadało Effcia :loveu:, tak inteligentnie sobie pogwarzyłyśmy :evil_lol: o ważnych i mniej ważnych sprawach ;)
Pora na mnie już do łóżka, dalej wyleżeć tą grypę, może w końcu ode mnie się odczepi :roll:

Spokojnej nocy Eva ;) i snów samych przyjemnych :multi:

Posted

Z Tobą Menrzuś, też się miło gadało, mimo że w sumie mało gadało :roll:, bo jakoś zaraz się zapowietrzyłeś na wejściu, a w ogóle to późno przyszedłeś, więc nie zdąrzyłeś pogadać, jakoś tak noooo :roll:

Spokojnej nocy i kolorowych snów :loveu:

Posted

evaxon napisał(a):
no tez tego nie robie:diabloti:

ale ja chce takie co sa w wielkim chrupiącym wafelku bita smietana owocami polewami orzeszkami i z wszystkim z czym moga byc lody :roll:

:-o ale jesteś mało wymagająca co do tych lodów :roll:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

Iv_ napisał(a):
Z Tobą Menrzuś, też się miło gadało, mimo że w sumie mało gadało :roll:, bo jakoś zaraz się zapowietrzyłeś na wejściu, a w ogóle to późno przyszedłeś, więc nie zdąrzyłeś pogadać, jakoś tak noooo :roll:

A Ty zdrowiej....dobrej :loveu:

Posted

Iv_ napisał(a):
Miło mi się z Tobą gadało Effcia :loveu:, tak inteligentnie sobie pogwarzyłyśmy :evil_lol: o ważnych i mniej ważnych sprawach ;)
Pora na mnie już do łóżka, dalej wyleżeć tą grypę, może w końcu ode mnie się odczepi :roll:

Spokojnej nocy Eva ;) i snów samych przyjemnych :multi:

ochhh ze mna zawsze sie miło gada:loveu::loveu::evil_lol:

tobie tez spokojnej :loveu:
Iv_ napisał(a):

:grin:
Iv_ napisał(a):
:-o ale jesteś mało wymagająca co do tych lodów :roll:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

:evil_lol: no ja to skromna dziołszka i naprawde mało wymagam:roll:

Posted

Bosszzz co tu się porobiło:hmmmm: Ale ja tylko na chwilkę je spuściłam z oka:roll:

Gaduły wstreNtne:mad::evil_lol:

A to ja sobie przyszłam w przemoczonych butkach i kurteczce i w ogóle cała jakas taka mokra........i uprzedzam gopie pytania.....nie kapałam się w ciuchach:roll:

Byłam z piesem i zmokłam:roll: i może by mnie tu gospodarz jakąś ciepła kawką ugościł he? jakiś ręczniczek zapodał.............Albo herbatkę z rumem .....albo cóś:roll:

Posted

[quote name='apple']Bosszzz co tu się porobiło:hmmmm: Ale ja tylko na chwilkę je spuściłam z oka:roll:

Gaduły wstreNtne:mad::evil_lol:

A to ja sobie przyszłam w przemoczonych butkach i kurteczce i w ogóle cała jakas taka mokra........i uprzedzam gopie pytania.....nie kapałam się w ciuchach:roll:

Byłam z piesem i zmokłam:roll: i może by mnie tu gospodarz jakąś ciepła kawką ugościł he? jakiś ręczniczek zapodał.............Albo herbatkę z rumem .....albo cóś:roll:
Ty się dziwisz, a pomyśl sobie jak ja się dziwię :roll:

A u mnie słoneczko :multi: Parasolki zapomniałaś?

Taaaaa....z rumem - i jak do pracy sie doczłapiesz?:evil_lol:
Własnie zapodałem kawunię z ptasim mleczkiem :p

Dzieńdoberek :multi::loveu: