Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Nooooooooo......cUś się tu pozmieniało - jakieś mównice poustawiane :crazyeye: Witanko Iv:multi: Jakie mównice? :roll: my tylko tak z Effffcią sobie po babsku dyskutujemy :evil_lol:, żeby nie powiedzieć plotujemy, poznając się nawzajem ;) Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Menrzuś napisał(a):a ja ni chu-chu :shake::diabloti: Jakiś jesteś niekumaty :shake: a raczej niechuchaty :roll: czy jakoś tak :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 evaxon napisał(a)::placz::placz::placz::placz::placz: na co chuchasz? Kiedy indziej :razz: tzn ani troszkę :eviltong: (napewno nie chucham na te Twoje lody :evil_lol:) Iv_ napisał(a):To fajnie, ze Tobie chociaż dobrze, jak mnie nie jest dobrze, z przyczyny bo jest mi niedobrze :roll:, to grypa a nie ciąża na pewno! :roll: Nie mów mi o jedzeniu :shake:, ani o żadnych lodach bo zaraz będzie bleeeeeeeeeee:shake: :roll: :roll: o waniliowych też nie? :razz::evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iv_ napisał(a):Jakie mównice? :roll: my tylko tak z Effffcią sobie po babsku dyskutujemy :evil_lol:, żeby nie powiedzieć plotujemy, poznając się nawzajem ;) Aaaaaaa.....no to nie przeszkadzam :roll: Iv_ napisał(a):Jakiś jesteś niekumaty :shake: a raczej niechuchaty :roll: czy jakoś tak :evil_lol: dziekuję ..... :obrazic: :eviltong: Quote
e.v.a Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iv_ napisał(a):To fajnie, ze Tobie chociaż dobrze, jak mnie nie jest dobrze, z przyczyny bo jest mi niedobrze :roll:, to grypa a nie ciąża na pewno! :roll: Nie mów mi o jedzeniu :shake:, ani o żadnych lodach bo zaraz będzie bleeeeeeeeeee:shake: :roll: :roll: no mi dobrze ale nie tak dobrze dobrze tylko dobrze mi fa so la si do do dupy miec grype dzieciową:roll: a o czym moge mowic? Menrzuś napisał(a):Kiedy indziej :razz: tzn ani troszkę :eviltong: (napewno nie chucham na te Twoje lody :evil_lol:) :placz::placz::placz::placz: no wiem ze nie chuchasz na lody moje bo ich nie mam jeszcze :roll: ale tatar mam w lodówce:evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaaaaa.....no to nie przeszkadzam :roll: dziekuję ..... :obrazic: :eviltong: :mdleje: boszszsz jeszcze mi trzeba tu fochalskiego :roll: jak ja ledwo żyję :shake: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 evaxon napisał(a):no mi dobrze ale nie tak dobrze dobrze tylko dobrze mi fa so la si do do dupy miec grype dzieciową:roll: a o czym moge mowic? :placz::placz::placz::placz: no wiem ze nie chuchasz na lody moje bo ich nie mam jeszcze :roll: ale tatar mam w lodówce:evil_lol: Jaką dzieciową grypę? :roll: żołądkową grypę, a ona jest ta wersja dla dorosłych :roll: O wszystkim tylko nieeeee o jeeeeedzeniuuuuuuuu :shake: :roll: :roll: Quote
e.v.a Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iv_ napisał(a):Jaką dzieciową grypę? :roll: żołądkową grypę, a ona jest ta wersja dla dorosłych :roll: O wszystkim tylko nieeeee o jeeeeedzeniuuuuuuuu :shake: :roll: :roll: aaa czyli didi nie bedzie?:roll::roll::roll::roll: to moze ooo :hmmmm: oooo :hmmmm: o nie wiem czym bo mam ochote na te gigant lody :roll: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 evaxon napisał(a): no wiem ze nie chuchasz na lody moje bo ich nie mam jeszcze :roll: ale tatar mam w lodówce:evil_lol: Tatara masz? Mmmmmmm......zjadłbym sobie :p Iv_ napisał(a)::mdleje: boszszsz jeszcze mi trzeba tu fochalskiego :roll: jak ja ledwo żyję :shake: Biedactwo :shake:.....chyba podjadę i utulkam :razz: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 evaxon napisał(a):aaa czyli didi nie bedzie?:roll::roll::roll::roll: to moze ooo :hmmmm: oooo :hmmmm: o nie wiem czym bo mam ochote na te gigant lody :roll: Ano nie będzie didi :roll:, ja już mam i to dużą :evil_lol: Jesooooooo lody i lody :roll: to zjedz je w końcu i mnie nie draźnij :shake: :eviltong: :evil_lol: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Menrzuś napisał(a): Biedactwo :shake:.....chyba podjadę i utulkam :razz: Tu nie trzeba chybać :roll: tylko działać :roll: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iv_ napisał(a):Tu nie trzeba chybać :roll: tylko działać :roll: Już wsiadam :evil_lol: Quote
e.v.a Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iv_ napisał(a):Ano nie będzie didi :roll:, ja już mam i to dużą :evil_lol: Jesooooooo lody i lody :roll: to zjedz je w końcu i mnie nie draźnij :shake: :eviltong: :evil_lol: a dzidzia bedzie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale nie mam ich :roll: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 evaxon napisał(a):a dzidzia bedzie?:evil_lol::evil_lol::evil_lol: no ale nie mam ich :roll: dzidzi też nie będzie :roll:, ani dziecka, ani bobasa, ani malucha, ani brzdąca itd :roll: No to miej te lody, na co czekasz :-o :roll: Quote
e.v.a Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iv_ napisał(a):dzidzi też nie będzie :roll:, ani dziecka, ani bobasa, ani malucha, ani brzdąca itd :roll: No to miej te lody, na co czekasz :-o :roll: aaa to ci nie zazdroszcze ten grypy:roll: no musiala bym pojsc do sklepu:roll: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 evaxon napisał(a):aaa to ci nie zazdroszcze ten grypy:roll: no musiala bym pojsc do sklepu:roll: bo nie ma czego zazdrościć :roll: a może poszukaj dobrze w zamrażalniku :hmmmm: to może coś wygrzebiesz, a jak nie to do nocnego sklepu musisz drałować :roll: oj nie zazdroszczę zimną nocą po lody lecieć :roll:, mnie by się nie chciało, nawet po waniliowe :roll: Quote
e.v.a Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iv_ napisał(a):bo nie ma czego zazdrościć :roll: a może poszukaj dobrze w zamrażalniku :hmmmm: to może coś wygrzebiesz, a jak nie to do nocnego sklepu musisz drałować :roll: oj nie zazdroszczę zimną nocą po lody lecieć :roll:, mnie by się nie chciało, nawet po waniliowe :roll: no tez tego nie robie:diabloti: ale ja chce takie co sa w wielkim chrupiącym wafelku bita smietana owocami polewami orzeszkami i z wszystkim z czym moga byc lody :roll: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Miło mi się z Tobą gadało Effcia :loveu:, tak inteligentnie sobie pogwarzyłyśmy :evil_lol: o ważnych i mniej ważnych sprawach ;) Pora na mnie już do łóżka, dalej wyleżeć tą grypę, może w końcu ode mnie się odczepi :roll: Spokojnej nocy Eva ;) i snów samych przyjemnych :multi: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Z Tobą Menrzuś, też się miło gadało, mimo że w sumie mało gadało :roll:, bo jakoś zaraz się zapowietrzyłeś na wejściu, a w ogóle to późno przyszedłeś, więc nie zdąrzyłeś pogadać, jakoś tak noooo :roll: Spokojnej nocy i kolorowych snów :loveu: Quote
Iv_ Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 evaxon napisał(a):no tez tego nie robie:diabloti: ale ja chce takie co sa w wielkim chrupiącym wafelku bita smietana owocami polewami orzeszkami i z wszystkim z czym moga byc lody :roll: :-o ale jesteś mało wymagająca co do tych lodów :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iv_ napisał(a):Z Tobą Menrzuś, też się miło gadało, mimo że w sumie mało gadało :roll:, bo jakoś zaraz się zapowietrzyłeś na wejściu, a w ogóle to późno przyszedłeś, więc nie zdąrzyłeś pogadać, jakoś tak noooo :roll: Spokojnej nocy i kolorowych snów :loveu: A Ty zdrowiej....dobrej :loveu: Quote
e.v.a Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iv_ napisał(a):Miło mi się z Tobą gadało Effcia :loveu:, tak inteligentnie sobie pogwarzyłyśmy :evil_lol: o ważnych i mniej ważnych sprawach ;) Pora na mnie już do łóżka, dalej wyleżeć tą grypę, może w końcu ode mnie się odczepi :roll: Spokojnej nocy Eva ;) i snów samych przyjemnych :multi: ochhh ze mna zawsze sie miło gada:loveu::loveu::evil_lol: tobie tez spokojnej :loveu: Iv_ napisał(a):Z Tobą Menrzuś, też się miło gadało, mimo że w sumie mało gadało :roll:, bo jakoś zaraz się zapowietrzyłeś na wejściu, a w ogóle to późno przyszedłeś, więc nie zdąrzyłeś pogadać, jakoś tak noooo :roll: Spokojnej nocy i kolorowych snów :loveu: :grin: Iv_ napisał(a)::-o ale jesteś mało wymagająca co do tych lodów :roll: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: no ja to skromna dziołszka i naprawde mało wymagam:roll: Quote
apple Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 Bosszzz co tu się porobiło:hmmmm: Ale ja tylko na chwilkę je spuściłam z oka:roll: Gaduły wstreNtne:mad::evil_lol: A to ja sobie przyszłam w przemoczonych butkach i kurteczce i w ogóle cała jakas taka mokra........i uprzedzam gopie pytania.....nie kapałam się w ciuchach:roll: Byłam z piesem i zmokłam:roll: i może by mnie tu gospodarz jakąś ciepła kawką ugościł he? jakiś ręczniczek zapodał.............Albo herbatkę z rumem .....albo cóś:roll: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 [quote name='apple']Bosszzz co tu się porobiło:hmmmm: Ale ja tylko na chwilkę je spuściłam z oka:roll: Gaduły wstreNtne:mad::evil_lol: A to ja sobie przyszłam w przemoczonych butkach i kurteczce i w ogóle cała jakas taka mokra........i uprzedzam gopie pytania.....nie kapałam się w ciuchach:roll: Byłam z piesem i zmokłam:roll: i może by mnie tu gospodarz jakąś ciepła kawką ugościł he? jakiś ręczniczek zapodał.............Albo herbatkę z rumem .....albo cóś:roll: Ty się dziwisz, a pomyśl sobie jak ja się dziwię :roll: A u mnie słoneczko :multi: Parasolki zapomniałaś? Taaaaa....z rumem - i jak do pracy sie doczłapiesz?:evil_lol: Własnie zapodałem kawunię z ptasim mleczkiem :p Dzieńdoberek :multi::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 A tu masz do wyboru - kawunia lub herbatka :loveu: Quote
Recommended Posts