apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No co Ty.....na paluszkach drybdałem....z daleka od stoliczka :evil_lol:To dopsssszzzz:roll: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 A tak w ogóle informuję, że badania wątrobowe Argona wypadły wręcz idealnie i najprawdopodobniej będzie miał rżnięte w sobotęęęęęę :placz::placz: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']A tak w ogóle informuję, że badania wątrobowe Argona wypadły wręcz idealnie i najprawdopodobniej będzie miał rżnięte w sobotęęęęęę :placz::placz:Ja tego nie rozumiem....zupełnie nie kumam:niewiem::multi: Będzie lzejszy, zdrowszy i w ogóle.....noo więc świetować trzeba Pójdzie jak z płatka zobaczysz;) Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Ja tego nie rozumiem....zupełnie nie kumam:niewiem::multi: Będzie lzejszy, zdrowszy i w ogóle.....noo więc świetować trzeba Pójdzie jak z płatka zobaczysz;) Brzmi to dla mnie nieprzekonywująco :shake: Eeeeech.....sam go zaprowadzę Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Brzmi to dla mnie nieprzekonywująco :shake: Eeeeech.....sam go zaprowadzę Dlaczego nieprzekonywująco? A tak się starałam:roll: Ty go zaprowadzisz....toż to bedzie bardzo smutny spacer:roll: Jeszcze twój niepokój przejdzie na Argonka i się chłopak niepotrzebnie zestresuje:shake: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Dlaczego nieprzekonywująco? A tak się starałam:roll: Ty go zaprowadzisz....toż to bedzie bardzo smutny spacer:roll: Jeszcze twój niepokój przejdzie na Argonka i się chłopak niepotrzebnie zestresuje:shake: :placz::placz::placz: Będę sie pilnował....eeeeech :roll: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']:placz::placz::placz: Będę sie pilnował....eeeeech :roll:Postaraj sie przekazać mu tę wiadmosć bardzo entuzjastycznie;) A ja ciągle walczę z D o wykastrowanie Kronosa......nic mi nie idzie:shake: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Postaraj sie przekazać mu tę wiadmosć bardzo entuzjastycznie;) A ja ciągle walczę z D o wykastrowanie Kronosa......nic mi nie idzie:shake: Taaaa, pewnie - najpierw bardzo entuzjastycznie przekonaj mnie, żebym był bardzo entuzjastyczny :shake: Mnie też Alfa by nie przekonała :p Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Taaaa, pewnie - najpierw bardzo entuzjastycznie przekonaj mnie, żebym był bardzo entuzjastyczny :shake: Mnie też Alfa by nie przekonała :p To kto cię przekonał jak nie Alfa:crazyeye: Bardzo entuzjastycznie przekonuję ja ciebie do ciach ciach :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Doooooooooooooooooooooooooooooooooooooberek :loveu::loveu::loveu: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']To kto cię przekonał jak nie Alfa:crazyeye: Bardzo entuzjastycznie przekonuję ja ciebie do ciach ciach :laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2: No jak kto - wetka :placz: I jak on będzie wyglądał z tyłu...no jak? :placz: Niedość, że uszu nie ma.... łepek pocięty....to jeszcze pod kikutkiem nic nie będzie podskakiwało :placz: [quote name='Iza i Avanti']Doooooooooooooooooooooooooooooooooooooberek :loveu::loveu::loveu: A gdzieś już tego posta widziałem :hmmmm: Witanko Izuniuuuuuu:multi::loveu: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No jak kto - wetka :placz: I jak on będzie wyglądał z tyłu...no jak? :placz: Niedość, że uszu nie ma.... łepek pocięty....to jeszcze pod kikutkiem nic nie będzie podskakiwało :placz: Ojjjjjj nie przesadzaj........popatrz na to z tej strony: bedzie mu się wygodniej chodziło......nic mu tam nie bedzie dyndało:roll: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Ojjjjjj nie przesadzaj........popatrz na to z tej strony: bedzie mu się wygodniej chodziło......nic mu tam nie bedzie dyndało:roll: Aaaa tam - Tobie nie dynda, więc nie wiesz jak to jest :eviltong: :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']No jak kto - wetka :placz: I jak on będzie wyglądał z tyłu...no jak? :placz: Niedość, że uszu nie ma.... łepek pocięty....to jeszcze pod kikutkiem nic nie będzie podskakiwało :placz: A gdzieś już tego posta widziałem :hmmmm: Witanko Izuniuuuuuu:multi::loveu: Policz "o"... Na pewno go nie widziałeś! :loveu: [quote name='apple']Ojjjjjj nie przesadzaj........popatrz na to z tej strony: bedzie mu się wygodniej chodziło......nic mu tam nie bedzie dyndało:roll: I siniaków nie będzie miał od tego obijania :evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Aaaa tam - Tobie nie dynda, więc nie wiesz jak to jest :eviltong: :diabloti: Jak to jej nie dynda? :crazyeye: A cycki? :crazyeye: Quote
Menrzuś Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Iza i Avanti napisał(a):Policz "o"... Na pewno go nie widziałeś! :loveu: I siniaków nie będzie miał od tego obijania :evil_lol: Nie mów, że mi tych "o" więcej dałaś :cool3: Iza i Avanti napisał(a):Jak to jej nie dynda? :crazyeye: A cycki? :crazyeye: :roflt::roflt::roflt:bo mi pocieknie :diabloti: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 Menrzuś napisał(a):Nie mów, że mi tych "o" więcej dałaś :cool3: :roflt::roflt::roflt:bo mi pocieknie :diabloti: :crazyeye: Jesoooooooooooooo! :crazyeye: Co Ci pocieknie? :crazyeye: :roflt: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Menrzuś']Aaaa tam - Tobie nie dynda, więc nie wiesz jak to jest :eviltong: :diabloti:Własnie nam dynda i to powaznie:evil_lol: [quote name='Iza i Avanti']Jak to jej nie dynda? :crazyeye: A cycki? :crazyeye:Buhahahahahahaha:evil_lol: ot co!:evil_lol: [quote name='Menrzuś'] :roflt::roflt::roflt:bo mi pocieknie :diabloti::crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt::roflt::roflt: [quote name='Iza i Avanti']:crazyeye: Jesoooooooooooooo! :crazyeye: Co Ci pocieknie? :crazyeye: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Własnie nam dynda i to powaznie:evil_lol: Buhahahahahahaha:evil_lol: ot co!:evil_lol: :crazyeye::crazyeye::crazyeye::roflt::roflt::roflt: :roflt::roflt::roflt::roflt: Posikałaś się? Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Posikałaś się?Szczymam jeszcze:roll: ledwo:roll: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']Szczymam jeszcze:roll: ledwo:roll: To powiem Ci tak jak mi Menrzuś wczoraj tłumaczył: nogi ściśnięte skrzyżowane i dryb, dryb, dryb do kibelka! :loveu: Prawda, że cenna rada? :cool3: Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']To powiem Ci tak jak mi Menrzuś wczoraj tłumaczył: nogi ściśnięte skrzyżowane i dryb, dryb, dryb do kibelka! :loveu: Prawda, że cenna rada? :cool3: bezcenna:evil_lol: muszę to dodać do zbioru jego złotych mysli:evil_lol: Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']bezcenna:evil_lol: muszę to dodać do zbioru jego złotych mysli:evil_lol: Bijmy pokłony przed mądrością Menrzusia! AVE MENRZUŚ! Quote
apple Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='Iza i Avanti']Bijmy pokłony przed mądrością Menrzusia! AVE MENRZUŚ! AVE MENRZUŚ! Quote
Iza i Avanti Posted October 2, 2008 Posted October 2, 2008 [quote name='apple']AVE MENRZUŚ! AVE MĄDROŚCI MENRZUSIA! Quote
Recommended Posts